Повдигнаха обвинения за отвлечените жени в САЩ

Жертвите са били подложени на сексуално насилие и побоища
Обновена: 9 май 2013 07:52 | 9 май 2013 07:29, Елка Василева
34
Повдигнаха обвинения за отвлечените жени в САЩ
Ариел Кастро. Снимка: Reuters

Полицията повдигна обвинения срещу Ариел Кастро - един от  тримата братя, арестувани за отвличането и задържането в плен на три жени в продължение на десетилетие в къща в Кливланд, щата  Охайо, съобщи ДПА.

52-годишният Ариел Кастро, бивш шофьор на училищен автобус, е изправен пред четири обвинения в отвличане и три обвинения в  изнасилване, заяви Виктор Порес, заместник-главен прокурор в  Кливланд.

Засега не са повдигнати обвинения срещу братята му Онил (на 50 години) и Педро (на 54 години), който бяха арестувани заедно  с него. Няма доказателства, че те са участвали в престъпленията,извършвани срещу жените, добави Перес.

Още по темата

27- годишната Аманда Бери, 23-годишната Джина Дехесус и 32-годишната Мишел Найт бяха освободени от пленничеството си в понеделник вечерта. Те са били отвлечени преди съответно 10, 9 и 11 години. В къщата имало и шестгодишно момиченце - дъщеричка  на Аманда Бери, родена по време на плена.

Според следствието жените са били подложени на сексуално  насилие и побоища. Началникът на местната полиция Майкъл Макграт съобщи, че в къщата са намерени въжета и вериги, потвърждаващи,че жените са били връзвани. Той каза, че на пленничките било  позволявано да излизат навън изключително рядко - от време на  време били пускани в задния двор, пише БТА.

В понеделник Аманда успя да избяга и с помощта на съседите  извика полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички други теми отворени за коментари, но не и тази за Теди. Съболезнования за починалото дете. Но това заключване на коментари не е ли отнемане на гласовете на хората? Ако просто сте искали да се изкажете, да ръсите епитети "бялата мафия", трябваше да отбележите някъде...
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Родната полиция в САЩПовдигнаха обвинения за отвлечените жени в САЩТрета съседка, пожелала анонимност, пък се обадила на полицията, след като видяла в двора на Кастро три млади жени да ходят на четири крака чисто голи, вързани на кучешка каишка. Кастро и братята му държали поводите и контролирали пленничките си. Съседката обаче се оплаква, че полицията също не се появила
2
0
 
22
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
Напишете в гугъл "Арлин Антонов" да видите какво са правили *** преди години и на колко са ги осъдили! Каквото и да си говорим на тези ще им разкатаят играта в САЩ, а *** са като богоизбрани в България.
1
0
 
36
 
! Отговори
Марин преди 10 години
За разлика от България в САЩ този ще получи доживотна присъда без право на помилване в килия 2х4 метра.