Повдигнаха обвинения за отвлечените жени в САЩ

Жертвите са били подложени на сексуално насилие и побоища
Обновена: 9 май 2013 07:52 | 9 май 2013 07:29, Елка Василева
34
Повдигнаха обвинения за отвлечените жени в САЩ
Ариел Кастро. Снимка: Reuters

Полицията повдигна обвинения срещу Ариел Кастро - един от  тримата братя, арестувани за отвличането и задържането в плен на три жени в продължение на десетилетие в къща в Кливланд, щата  Охайо, съобщи ДПА.

52-годишният Ариел Кастро, бивш шофьор на училищен автобус, е изправен пред четири обвинения в отвличане и три обвинения в  изнасилване, заяви Виктор Порес, заместник-главен прокурор в  Кливланд.

Засега не са повдигнати обвинения срещу братята му Онил (на 50 години) и Педро (на 54 години), който бяха арестувани заедно  с него. Няма доказателства, че те са участвали в престъпленията,извършвани срещу жените, добави Перес.

Още по темата

27- годишната Аманда Бери, 23-годишната Джина Дехесус и 32-годишната Мишел Найт бяха освободени от пленничеството си в понеделник вечерта. Те са били отвлечени преди съответно 10, 9 и 11 години. В къщата имало и шестгодишно момиченце - дъщеричка  на Аманда Бери, родена по време на плена.

Според следствието жените са били подложени на сексуално  насилие и побоища. Началникът на местната полиция Майкъл Макграт съобщи, че в къщата са намерени въжета и вериги, потвърждаващи,че жените са били връзвани. Той каза, че на пленничките било  позволявано да излизат навън изключително рядко - от време на  време били пускани в задния двор, пише БТА.

В понеделник Аманда успя да избяга и с помощта на съседите  извика полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТе медиците,които току що завършват са много зле както теоретически така и практически а какво остава за младите фелдшери.Аз винаги съм уважавал фелдшерите.Имайте впредвид че в провинцията,особено в малките градове основно работя фелдшери в Спешна помощ и на доста високо ниво.Моя вуйчо е фелдшер от старата гвардия но всичките му учебници са за висше медицинско о-е.Той и досега работи,израждал е,шил е,абе абсолютен професионалист.Малко познати лекари могат да се мерят с него по опит.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо при това положение не уредят законово, нормативно и чисто практически наскоро завършилите образованието си парамедици, май бяха около 100 човека - да започнат веднага в Бърза помощ? Първо по един-двама с лекар, да посвикнат, а после - и сами с линейките? Защо е тази яростна съпротива срещу този тип специалисти, слушах една госпожа как експертно се пенеше по телевизията и ги изкарваше некомпетентни. Абе в другите страни - по-прости ли са, че тъкмо парамедиците хвърчат по улиците и спасяват?!
22
0
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Е, за такъв ***, направо електрическия стол, без да го бавят!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 17. ДоктораАми питай тези които са го изследвали.След като болниците се напълниха с връзкари и платили си а кадърните изчизнаха в чужбина.Сега вече консултация направена в уневерситетска болница за мен отдавна нищо не значи а навремето беше признак на високо професионално ниво и знание на медицината.Абе положението е отчайващо.А този който пита защо има паркирани линейки-еми няма желаещи лекари да си съсипват здравето за 700 лв!!!Стана ли ти ясно-линейки има,лекари няма.
20
0
 
0
 
! Отговори
До 17. Доктора преди 10 години
Ако детето е имало вродена сърдечна недостатъчност , то не трябва да играе физкултура ,особено - бягане . футбол ?а е станало в час по физкултура .Правят се операции на много вродени дефекти , най - лека е да се зашие мястото ,къдеро се смесва ( кръвта с кислирод , с другата ) . Ако кръвта се смесва се получава недостиг на оросяваме на главата и сърдечния мускул ,припадаш и губиш пулс . Ако е валва , може да се подмени . Cardiac Sonographer , c 3D може да го открие , защо са казали че няма нищ
19
0
 
1
 
! Отговори
@ 22 преди 10 години
Ааа сега разбрах как е , еми добре ще умираме тогава , да не затормозяваме линейките , а тия десетки линейки дето висят отпред по цял ден не са ли на работа ? Що не ги включиме и тях в играта по някое време !?
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До @ 18Разберете един път и завинаги-линейките тръгват от Сточна гара само в началото на смяната.След това се прибират за обяд който обикновено трае не повече от 15-20 мин. и отново са на адрес.През ноща е същото.Адреса се дава на първата свободна кола а тя може да е в с.Балша!!!Екипа тръгва а междувременно ако се освободи по близо намиращ се екип веднага се прехвърля по радиостанцията повикването.При положение че 16-17 екипа обслужват 2 млнна София и около 15 села около нея изводите са ясни
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майката на едно от момочетата говори и каза , това което тези деца са преживяли е чудо че са живи .А бащата каза , след като не намираха трупът , все се надявах че може да е жива .Майката на едно от 3-е , е починала
16
0
 
0
 
! Отговори
@ 18 преди 10 години
Защо линейката идва 40 минути при положение , че мястото от което тръгва е на 5 МИНУТИ !??? Това не разбрах , а се е случвало и на мен , когато бяха пребили някакъв мъж близо до сточна гара и една жена ни видя на улицата с мои приятели и помоли да се обадим на бърза помощ ...звъняхме 7-8 пъти , линйките са на 2-3 пресечки чакахме ги 40 минути , когато един приятел си обърна коляното при падане , чалахме 30 минути пак близо до болница , накрая ни казаха ние да го доведем, да сте обръщали коляно??
15
0
 
2
 
! Отговори
От САЩ преди 10 години
Днес казаха че този е прибил жена си , имала е счупени ребра , фрактура на черепа , счупени кости на ръцете .При развода си е оттеглила делото за насилие и физически наранявания , имал е и две деца с нея и всички е заплашвал че ще ги изтрепе .Този ненормалник е трябвало него няколко човека да го начупат , да разбере колко е добре и да го оставят някъде да се мъчи .
14
0
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
Много тъпо изказване...тези жени са били деца, когато са ги отвлекли!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До !!! коментар10Аз съм лекар,работил съм в Бърза помощ и мога да ти кажа че и веднага да му е била оказана реанимационна помощ шансовете да оживее са били нулеви!!!За всеки професионалист е ясно че детето е имало сериозен сърдечен проблем,на-вероятно вродена сърдечна малформация с последващ синус-арест който се изразява като клинична смърт.Кардио-пулмоналната ресусцитация може да помогне само и единствено при здраво сърце!!!Тук шанса е бил нулев.А относно "компетентните" съдебни медици...БК!!
12
0
 
8
 
! Отговори
. преди 10 години
Понякога става и така когато отвсякъде те облъчват с порно извращения , убийства , изнасилвания , незачитане на основни човешки права , разни идейки , сексуални фантазии , когато американската мечта не проработи и живееш в гаден квартал , баща ти бие *** и т.н. , но трима братя ненормалници на един акъл ...това не знам вече ! Пожелвам им дълъг и мъчителен престой в пандиза , а след това бавна и мъчителна смърт.
11
12
 
1
 
! Отговори
ДИДО преди 10 години
Имало е бой, е-бане и кубинска музика може би - ами като при нас почти - със сръбска върви повече . .
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и полицаите, според които гола жена завързана на каишка в задния двор е нещо НЕСЕРИОЗНО, също в затвора!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рязане парче по парче за тия ***!Каквото и да направят с тях все ще е малко!Трябва да страдат жестоко докато издъхнат извергите!
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е за колко мин. да дойде линейка в София за 2 ли???Все пак има и други пациенти.А и детето явно е имало здравословни проблеми.Няма как за всеки смъртен случай да съдим бърза помощ!!Бащата да беше обърнал внимание на състоянието на сина си навреме!
7
2
 
3
 
! Отговори
!!! преди 10 години
11-ти , ти деца имаш ли? Не четеш ли какво пишат компетентните , че ако са пристигнали с 10 мин по рано детето щяло да бъде спасено ! Бъди си глупав , но не пречи на останалите !
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Две поколения *** в Пазарджик като чуят името Арлин Антонов, глътката им пресъхва и езикът им залепва. Нощем в сънищата им изплуват сцени от драматичната нощ на 29 юни 1992 година и търкат потни чела във възглавниците. В онази година българите в града му падаха на колене и го благославяха, а *** тайно мечтаеха да му падне главата. Защото това е единственият полицейски шеф на Прехода, който доказа и показа на *** общност в Пазарджик, че в тази държава има закони и ред. Ромите по онова време не бяха се развилнели така, както днес. Още имаха синини от социалистическия милиционерс
5
1
 
1
 
! Отговори
акушерска чашка преди 10 години
при акушерките има обичай да си гледат на кафе но някои наистина улучватНе е толкова атрактивно като на доня Милу от зловещия хилм за милионерра Омар и серийните убийци там!При сексуалното насилие и следващите бремености без доктор и акушерка не става Някой поне трябва да спира кървотечения възпаления и прочее проблеми!Да не би това да е Равенсбрук с експериментите върху жени в тази област?Ние имахме оцеляла от зверствата там чехкиня Квйета от Прага!Не се опитвайте с простотии защото тези жени с