Маниакът от Кливланд бил приятел на семейството на едната си жертва

Братята на Ариел Кастро са потресени от разкритията за него
Обновена: 14 май 2013 12:23 | 14 май 2013 12:23, Елка Василева
2
Маниакът от Кливланд бил приятел на семейството на едната си жертва
Ариел Кастро. Снимка: Reuters

Маниакът от Кливланд Ариел Кастро, държал десет години в плен три жени, които е насилвал системно, е бил приятел на семейството на една от жертвите си, предаде ДПА.

Братята на Кастро - Онил и Педро, в интервю за Си Ен Ен казаха, че Ариел е познавал много добре родителите на Джина Дехесус и дори е участвал в издирването й, което те организирали и ги е утешавал, че един ден ще я намерят.

Двамата братя на Ариел Кастро казаха, че са потресени от разкритията за брат им.

Още по темата

През уикенда дъщерята на Кастро Анджи Грег заяви, че никога няма да прости на баща си.

Същевременно вчера полицията в Кливланд разпространи доклад, от който става ясно, че Ариел Кастро е бил разпитван поне осем пъти през последните години заради различни асоциални прояви, предаде Франс прес. При два от разпитите трите млади жени вече са били пленници в дома му.

В миналото бившата жена на Кастро, негов съсед и новият приятел на бившата му жена са се оплаквали от заплахи и опити за побой от страна на Кастро. Освен това бившата половинка на Кастро разкри, че той системно я е малтретирал, когато са били женени, но тя не е подала сигнал в полицията.

Трите жени, които Кастро държеше в плен - Аманда Бери, Джина Дехесус и Мишел Найт - бяха освободени преди седмица. По време на пленничеството си едната от тях е родила момиченце от насилника, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: КливландАриел Кастро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Хаос преди 10 години
Не мога да си обясня как е възможно 10 години 3 жени да бъдат в плен и абсолютно никой да не се сети за какво става въпрос???? Как някоя от тях не е успяла да избяга толкова време или да се развика по - рано за да я чуе съседа, който всъщност я бил чул да вика и дотърчал...?!?! Нещо не ми се връзва...освен ако и съседите не са някакви *** и да са били замесени. Доколкото прочетох в предишна статия къщата не е била отдалечена от съседни къщи, примерно да няма никой километри наоколо.