Американка е убита в Сирия, сражавала се за опозицията

Никол Мансфилд е била омъжена за арабски имигрант
31 май 2013 10:11, Елка Василева
39
Американка е убита в Сирия, сражавала се за опозицията
Трима западняци, сражавали се на страната на опозицията, са убити в Сирия. Снимка: архив, Reuters

Тридесет и три годишната Никол Мансфилд, приела исляма, от щата Мичиган, е била убита в Сирия, сражавайки се на страната на опозиционните сили в гражданската война, съобщи вчера семейството й, цитирано от Ройтерс.

Лелята на Никол Моника Мансфилд Спелман заяви за агенцията, че е съкрушена. По думите й ФБР я е уведомило вчера за смъртта на племенницата й, която е от град Флинт, щата Мичиган. Преди няколко години Никол се омъжила за арабски имигрант, но по-късно се развела.

Сирийският Център за наблюдение на правата на човека съобщи, че американката и още двама западняци са били убити в Сирия, сражавайки се на страната на опозицията, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
4
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
EDNO NE MOGA DA RAZBERA,ZA6TO BYLGARSKITE JURNALISI PREINA4AVAT NOVINITE I DAVAT EDNA DEZINFORMACIQ I TO DIREKTNO SPORED MNENIETO NA USA.XORATA NE SA PROSTI RAZBERETE.AKO NE OT TUK OT DRUGO MQSTO 6TE RAZBERAT ,ZA6TOTO ,KOITO E UMEN 4ETE OT NQKOLKO IZTO4NIKA I SI PRAVI IZVODI.A VIE ZA POREDEN PYT DOKAZVATE EDIN SLUGINAJ NA USA NIKOMU NE NUJNEN .ZATOVA PO SVOBODA NA SLOVOTO SME NA 80MQSTO V SVETA.MOLQ PODNASAITE NOVINTE BEZPRISTRASTNO INA4E NQMA KOI DA VI 4ETE.
23
2
 
4
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
MAIKA SI NE TARSQT AMERIKANCITE V SIRIQ I NA MASA MESTA PO SVETA.KATO SA TRYGNALI DA UBIVAT JENI ,DECA ,I VYZRASTNI XORA BEZ ORYJIE TOVA IM SE POLAGA.EDNOPOSO4EN BILET ZA ADA NA QNKITE
22
2
 
3
 
! Отговори
Mavi Goz преди 10 години
Подкрепата на ислямски екстремисти в постигането на техните съмнителни краткосрочни цели не отговаря на дългосрочните интересни на САЩ в сигурността. Няма да е от полза и за приблизително двамата милиона християни в Сирия, страхуващи се да не повторят съдбата на своите братя в Ирак, изгонени от страната от радикални ислямисти, получили влияние и власт, отбелязва републиканецът в материал на сайта на Си Ен Ен.
21
2
 
4
 
! Отговори
Киро преди 10 години
Вашингтон. Опитите на САЩ да помогнат на сирийските бунтовници ще са от полза не на опозицията, а на Ал Кайда, а американските оръжия ислямистите може да използват срещу християни, смята сенаторът от Кентъки Ренд Пол.Комисията по международните работи в Сената на САЩ одобри на 21 май законопроект, разрешаващ доставките на оръжия на сирийската опозиция. Свеки опит да се помогне на сирийските бунтовници ще е труден и опасен, именно защото не знаме кои са тези хора.
20
4
 
7
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Да гние в ада !
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
че американката и още двама западняци са били убити в Сирия, сражавайки се на страната на опозицията, пише БТАсамо че доста повече наемници са избити от сирииската армия ,поправете си грешката вестникарчета
18
2
 
12
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
tazi kakvoto e tarsila tova si e namerila.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази е от лудите американки, както ги показва сериалът *престъпна лудост* по AXN-Crime!Жени - убийци, маскирали се като онеправдани... За какво е отишла тази н Сирия, при всички случаи заради нещо, което и липсва в САЩ ... И като се има предвид, арабелите как налитат на бели жени, сигурно е умряла задоволена, обаче сега искат героиня да я изкарат...! Въобще не ни занимавайте с Американските женски *** с промити мозъци !!!
16
2
 
17
 
! Отговори
anna-news. преди 10 години
Тысячи сирийцев вышли на стихийные демонстрации, приветствуя речь президента Башара Аль-Асада...в городе Алеппо в квартале Салах-эд-Дин, члены вооружнных группировок, которые не смотрят телевизионных трансляций, услышав грохот стрельбы с позиций сирийской арабской армии, побросали оружие и в панике бежали, подумав, что армейские подразделения начали масштабное наступление.
15
3
 
8
 
! Отговори
Боцман преди 10 години
Важното е, че не съм сбъркал в това, кого подкрепят САЩ.
14
2
 
2
 
! Отговори
Боцман преди 10 години
Da бе. може и да съм сбъркал.Трудно запомням имена, пък и все с "Х" започват.
13
3
 
8
 
! Отговори
Pfff преди 10 години
Супер !
12
2
 
14
 
! Отговори
Боцман преди 10 години
Задачка-закачка: САЩ се борят срещу Алкайда(уж), Алкайда се бори срещу Хамаз, Хамаз подкрепя Асад.Въпроса е: кого подкрепят САЩ?
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално е когато участваш в престрелка и стреляш по другите с цел да ги убиеш и те ще стрелят по теб и ще искат да те убият. Относно убитата жена, тя едва ли случайно е отишла в Сирия да се сражава. Интересно е къде се е научила да стреля и как е отишла там - едва ли е кацнала на държавното летище в Дамаск с редовен полет от САЩ! Никъде не е написано в Корана, че щом приемеш исляма трябва задължително да ходиш и да се биеш.
10
3
 
21
 
! Отговори
123 преди 10 години
Американка, приела исляма: и да не беше умряла, ползата от нея за човечеството клони към нула, така че все тая !
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американката чий го дири в чужда държава - тя си е чиста проба агресор!
8
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само една и още 2-3-*** убити.Малко са!Поне 200-300 хиляди та да ги сърбят хамериканските *** поне 50 год.както се получи и от синдрома Виетнам!
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Американците " , приели исляма , да ходят да разгледат Руските ракети С-300. които днес бяха доставени в Сирия !
6
3
 
47
 
! Отговори
БМ_21 Град преди 10 години
Всичката ***, която запада можа да събере с пачките си /и не само той, а и ония с "чаршафите" - С Арабия и Катар /сега се бие срещу армията на Асад Цялото прегрешение на Асад е това че поддържа приятелски отношения с Русия. Запада се надява по този начин да изхвърли братушките от региона на Бизкия изток, но тоя път номера няма да мине. Жалко за убитата американка, но какво бабината си е търсила там на хиляди километри от територията на САЩ
5
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СИРИИСКИЯТ НАРОД СЕ СРАЖАВА СРЕЩУ НАЕМНИЦИ ОТ ЗАПАДНА ЕРОПА И САЩ.....ИСТИНСКИ НАРОД ЗАЩИТАВАЩ ПРАВОТО СИ НА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ!!!!!