Американският еврейски комитет: Хизбула са терористи!

Организацията настоя ЕС да ги обяви за терористична организация
8 юли 2013 07:41,
23
Американският еврейски комитет: Хизбула са терористи!
При атентата от 19 юли м.г. загинаха петима израелци и българският им шофьор. Снимка: архив, Булфото

Американският еврейски комитет призова ЕС да признае Хизбула за терористична организация, след като България потвърди заключенията си, че подкрепяната от Иран терористична група е  отговорна за кървавия атентат на бургаското летище "Сарафово" миналата година.

Това съобщиха американските издания "Рок Хил Хералд" и "Сакраменто бий", като се позовават на изявление на Американския еврейски комитет.

Още по темата

В изявлението се цитират думите на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев на пресконференция от 4 юли, че няма промяна в българската позиция за терористичното нападение в Сарафово, че той е запознат с всички факти и заключенията на разследването до момента и смята, че те са правилни и ги подкрепя.

Йовчев посочва също, че е съгласен с предшественика си Цветан Цветанов за това, че има "обосновано предположение", че Хизбула е извършила атентата от 19 юли, при който загинаха петима израелци и българският им шофьор.

Новият министър на вътрешните работи заяви, че "има допълнително доказателство" към разследването, което подкрепя заключението, че Хизбула стои зад атентата, се отбелязва в изявлението.

"За нейна чест България, член на ЕС, отправи още едно силно и прямо обвинение", заяви изпълнителния директор на АЕК Дейвид Харис.

"В отговор, 28-те външни министри трябва да проявят морална чистота и да предприемат смислени действия, за да обявят Хизбула за терористична организация, на срещата си на 22 юли", настоява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
но ти знаеш че именно това лице е отворило вратите на Царевец , я ми кажи като толкова много знаеш, имената на още първенци на града изброй ги , дай няколко десетки имена на боляри видни търговци или само това име знаеш ,а бе ей стига с глупостите стига сте слушали ненормалния Волен Сидеров .
19
3
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Do 12Не издържах и влязох пак защото се вбесих от словоблудството на някои тук Уважаеми съфорумци не Сара а късното средновековие е причина за разпокъсаността на Втората българска държава , по това време в Германия има над 1000 държави , в цяла Европа предстои Абсолютизма да обедини народите и да ги превърне постепенно в НАЦИИ .Колкото до този Лазар Коен ,а бе ние не знаеме как е свършил Патриарх Ефтимии , няма точна дата и за окончателнто унищожение на българската държавност тогава но ти зн
18
4
 
3
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
Християнството също е еврейска религия. Плюете против евреите,но се кланяте на Йешуа!?
17
3
 
4
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
Исляма е семитска религия. Създадена от араби-семити. Копирана от Авраам - еврейн.
16
2
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
А такива "умници","семити",като теб не са научили още,че семити са не само евреите от района на Июдея(за разлика от изповядващите Юдаизма хазари,които също се правят на евреи и не са "семити"),но и палестинците и голяма част от арабите.Блееш си ,като ***,така,както твоите господари евреите ти внушават.Освен това,би трябвало да знаеш,че най-големите световни терористи са именно,евреите,"автори",на всички революции и на две(а вече и трета)световни войни.
15
0
 
3
 
! Отговори
Ивана преди 10 години
Някои энае ли нещо эа г-жа Кристин Лагард ???
14
8
 
3
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
На всеки му е известно че са терористи. Показателно е името на организацията ,което споменава името Аллах. Сиреч организация на верска,или джихадистка основа,което е в разрез с демокрацията. Това е шериатска организация.
13
2
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
сащ-великобритания,израел =оста на чистото сатанинско зло!
12
2
 
13
 
! Отговори
666 преди 10 години
По-долу видях понятието "антисемитски ***"....Странно това НЕГРАМОТНО *** не знае ли, че от 600 години България се ограбва и унищожава от ***.Като се започне от НАЦИОНАЛНИ герой като:- еврейката Сара след която България се разцепва на 7-8 части по принципа "разделяй и владей", - eвреинът Лазар Коен - отворил крепостта Велико Търново на турците и хиляди други знайни и незнайни *** които са имали изключителните права да продават робите от България по време на турското робство.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Азиатския арабски комитет: Мосад са терористи!
10
2
 
18
 
! Отговори
АТИЛА преди 10 години
МНОГО ИМ Е МЕРАК НА *ТЕ ДА ОБЯВЯТ ХИЗБУЛА ЗА ТЕРОРИСТИ....ТАКА ЩЕ НАСТРОЯТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА ВОЮВА С ТЯХ И ЩЕ ОКРАДАТ ПАРИТЕ ИМ ОТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ В ЕВРОПА.ПАК ЩЕ ИСКАТ НАШИ ВОЙНИЦИ ДА ВОЮВАТ С НОВОИЗМИСЛЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ. НЕ ДАВАЙТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА УМИРАТ ЗАРАДИ АЛЧНОСТ !!!
9
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей такива антисемитски *** като вас вкараха Хайдук Сидер в парламента. Нали и на него все някакъв Еврейски заговор му беше виновен. Сега го видяхте какво е турско ***, но си продзлжавате да си лаете срещу Евреите и да защитавате арабските ***. Кръвта вода не става, а?
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ли ... те тези действащи ли са в EU че да ги нарекат терористи ... или по скоро другите са действащи ...
7
1
 
23
 
! Отговори
zvero3 преди 10 години
"има допълнително доказателство" - ами как няма да има $$$$
6
5
 
32
 
! Отговори
zvero3 преди 10 години
Дайте да съберем подписка, за обявяването на САЩ и Израел за терористични държави!
5
5
 
39
 
! Отговори
Извергът преди 10 години
ЕС трябва да обяви МОССАД за терористична организация, защото атентата в Сарафово е тяхно дело.
4
1
 
16
 
! Отговори
false flag преди 10 години
после обяснявай че нямаш сестра.. .
3
7
 
50
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
САЩ и Израел са най-големите терористи.
2
0
 
28
 
! Отговори
Ицхак преди 10 години
До PeshonizerЕдно и също е.
1
4
 
57
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"Американският еврейски комитет"Много интересно. Тоя комитет последно американски ли е или е еврейски?