Арестуваха бос на Камората по пижама в кръчма

Задържан е и собственика на заведението
27 юли 2013 18:33,
6
Арестуваха бос на Камората по пижама в кръчма

Италианската финансова полиция съобщи днес, че е арестувала виден бос на мафията в Неапол, изненадан в скривалището си по пижама, предаде Франс прес.

В полицията бил получен сигнал, че опасният беглец Адриано Манка вероятно се крие в бар в Торе дел Греко - южен град в Италия.

Четирийсет и четиригодишният Манка, един от главатарите на неаполитанската мафия - Камората, бил издирван от седмици за международен трафик на наркотици.

Полицаите нахлули в заведението и открили човек по пижама, който се криел в складчето зад бара, обзаведено с всички съвременни удобства. Беглецът разполагал с походно легло и телевизор, бил се запасил с дрехи и средства за лична хигиена. Не оказал съпротива при ареста, но гневно отхвърлил всички обвинения.

Арестуван е и собственикът на бара, заподозрян в укриване на издирван криминален престъпник.

Камората действа главно в района на Неапол, но разполага и с обширна международна мрежа, доставяща на мафиотите милиарди евро от наркотрафик, продажби на пиратска продукция, преработка на отпадъци и строителна дейност, допълва АФП, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ИталиямафияКамората
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
do1 преди 10 години
брат на секаде има и дрога и кво се сетиш вапроса е да има преспектива за тия които искат да се развиват. Дреме ми за скапаните наркомани. и за искуфелите пенсионери дето цел живот са били мишки иса марширували на разни комунисти.
2
6
 
5
 
! Отговори
КНК преди 10 години
До КОГА? : А КОГА ЩЕ ПОДПУКА ХОРАТА ОТ ДС, БКП,НАПРАВИЛИ СИ БСП,ДПС,АТАКА,ГЕРБ,НДСВ И ДРУГИ ПОДОБНИ ЗА ДА СТОЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ВЪВ ВЛАСТТА И ДА ЗАТЪВАМЕ ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО И ПО-ДЪЛБОКО ?????
1
1
 
11
 
! Отговори
FELIKC преди 10 години
Разликата е че Италия има мафия А СВЕТОВНАТА МАФИЯ ЕС и МВФ СИ ИМАТ ДЪРЖАВИ БЪЛГАРИЯ РУМЪНИА АВСТРИЯ ГЪРЦИА и др ПРОТЕСТИТЕ СА БЕЗМИСЛЕННИ НЕОБХОДИМО Е НАРОДНО ВЪСТАНИЕ