Кралицата подари къща в провинцията на Уилям и Кейт

Анмър Хол ще е втори дом за младото семейство
30 юли 2013 22:11, Елка Василева
18
Кралицата подари къща в провинцията на Уилям и Кейт
Уилям и Кейт ще могат да отглеждат малкия Джордж в новата си къща в провинцията. Снимка: Reuters

Кралица Елизабет Втора подари къща в провинцията на херцога и херцогинята на Кембридж по случай раждането на сина им принц Джордж, пише в. "Дейли експрес".

Въпрос на месеци е Уилям и Кейт да превърнат просторната Анмър Хол, която се намира в имението Сандрингам, Норфолк, в свой провинциален дом, твърдят кралски източници.

Изненадващият подарък е станал възможен благодарение на намесата на нейно величество. Кралица Елизабет Втора е платила "щедро обезщетение" на настоящия обитател, за да освободи 10-стайния имот четири години преди изтичането на договора му за ползване под наем.

Още по темата

Херцогът и херцогинята на Кембридж понастоящем пребивават в провинциалния дом на семейство Мидълтън в Бъкълбъри. Говори се, че младите родители оценяват по достойнство простора и уединението, които предлага убежището в провинцията. С наближаващия край на назначението на принц Уилям в Ангълси, Северен Уелс, кралската двойка се оглежда за подходящ дом извън столицата, където може да отглежда сина си.

Изглежда Анмър Хол ще служи като втори дом за младото семейство, чиято първа резиденция е дворецът Кенсингтън в Лондон.

Анмър Хол е една от 150-те къщи в частното имение Сандрингам. В имота има плувен басейн и тенис корт. През последните 13 години къщата се обитава от Джеймс Евърет - собственик на компанията за дървен строителен материал "Norfolk Oak" - и семейството му. Договорът му за ползване на имота под наем изтича през 2017 г.

Имението Сандрингам принадлежи на кралица Елизабет Втора от възкачването й на престола през 1952 г. Собственост е на кралското семейство от 1862 г. Смята се, че Сандрингам е една от любимите частни резиденции на нейно величество. Принц Уилям пази щастливи спомени от пребиваването си в имението през ученическите си ваканции. И въпреки че по-голяма част от Сандрингам е отворена за посещения, на фотографите не е позволено да снимат членове на кралското семейство, докато отдъхват в имението, което може да се стори още по-привлекателно за Уилям и Кейт, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
2
 
! Отговори
Ивана преди 10 години
Хората се чудят как да свържат двата края ............. Нямам думи, толкова банални станаха с това детище!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
6
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
За да подариш нещо на някой, преди това трябва да си го купил! В противен случай важи поговорката "с чужда пита прави майчин помен"! Хрантутници!!!
7
6
 
5
 
! Отговори
??? преди 10 години
добре че Кралицата им е подарила/платила, а кой ще я плаща.....народа, да бяха писали че е от тях
6
3
 
7
 
! Отговори
ЕВРО КОЛОНИЯ преди 10 години
абе не ме интересува, стига ни заливахте... американците за това бебе казваха "тая война(за независимост от Англия- бел. ред.) мисля, че я спечелихме, защо ни занимават"? и ние ги бихме при Дойран, спрете да ни заливате с помия
5
10
 
1
 
! Отговори
съчувствие преди 10 години
Подарила им една грозна и зловеща къща! Има къде по-хубави имоти.Горкичките!
4
4
 
20
 
! Отговори
?! преди 10 години
По КОМЕНТАРИТЕ СИ ЛИЧИ НИВОТО В БЪЛГАРИЯ! ТО Е ЗЛОБА ТО Е ПРОСТОТИЯ! ЕТО ЗАРАДИ ТОВА ДЪЩЕРЯТА НЕ ЩЕ ДА СЕ ВРЪЩА ТУК! И ПРАВИЛНО, НЕКА ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
3
10
 
30
 
! Отговори
имигрант до1 pecata преди 10 години
Нямам думи за коментара ти! Да кажа, че съм възмутен е бледо казано! Все някой ви е крив на простолюдието. Все политиците ви окрали, все богатите ви виновни. Само, че истината и реалността показват, че такива като теб за нищо не стават. Цял живот, ще си беден и *** именно защото душицата ъи е бедна и проста. И пет правителства нови да дойдат, ще сте си все същите. Напълни търбуха със сланина, бира и *** и лягай. Това ще ти е щастието в живота
2
7
 
20
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
Пък аз смятах , че тази къща е купена през 1952 г от Милко Балев за ЦК на БКП , да може там на спокойствие г- н Тодор Христов да си напише плана за Априлския пленум .
1
16
 
6
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Вече са благородни провинциални селендури.