18 моряци блокирани в подводница след пожар

На индийския плавателния съд е станала експлозия
Обновена: 14 авг 2013 09:04 | 14 авг 2013 08:51, Елка Василева
17
18 моряци блокирани в подводница след пожар
Мъж гледа пожара на подводницата. Снимка: Reuters

Експлозия и последвал пожар на борда на индийска военна подводница, закотвена в пристанище на Мумбай, са блокирали 18 моряци, предадоха Ройтерс и АП, като се позоваха на говорител на бойния флот на Индия.

По думите на говорителя Нарендра Виспуте вследствие на аварията дизелово-електрическата подводница е потънала почти изцяло, пише БТА.

При избухването на пожара няколко души са се спасили от огъня, скачайки във водата, като някои от тях са откарани в болница.

Индийски медии съобщиха, че плавателният съд е клас „Синдхуракшак“, произведен преди 16 години в Русия. Подводницата наскоро се е върнала от руски завод след ремонт и модернизиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
*** са индийци, но от най-долната и ниска каска, заради аргунатното си държането са били прокудени от страната и така са се разпръснали на всякъде. Самата Индия се състои от различни племена, *** са едно от тези племена, но дори и да бяха останали в Индия пак щяха да са същите-най-долната, неподлежаща на образование каста.
13
1
 
3
 
! Отговори
дъртикурти преди 10 години
Наистина философски е въпроса дали индийците са *** или *** са индийци.
12
2
 
4
 
! Отговори
да Ви напомня преди 10 години
Индия притежава ядрени глави още от студената война, армията и е една от водещите в региона и дълго време бяха в обтегнати отношения с Пакистан(също разработили ядро оръжие), ситуацията между двете държави беше като СССР и САЩ, но се вразумиха. може да са ***, но ни превъзхождат изкл. много във военно отношение
11
4
 
2
 
! Отговори
Яшко преди 10 години
На тоз пудводницъ многу бакър и джилязу ша има !
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Експлозиите в подводниците стават заради стари батерии или неправилното им зареждане. В едната българска подводница, през "славното" време, когато имахме такива, имаше експлозия по същата причина.
9
1
 
7
 
! Отговори
Вирджиния преди 10 години
Ха..ха..ама как така сравнявате нашата ограбена и поробена от монополите страна с Индия...имали подводница, а и не само подводници имат, имат много неща, които ние ВЕЧЕ нямаме и икономика и производство имат. В такъв случай хората правилно са казали: "Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака")))
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално е да избухне след ремонт ...
7
3
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
А, бе те и коли правят, и мотоциклети правят, и май не всичките са лоши... Развиват се хората, а ние произвеждаме в Ловеч Great Wall, който е chinese brand... Няма какво да се сравняваме с индийците - много по-напред са от нас.
6
5
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Прав е този, който пита къде ни е подводницата! Купуваме стари съдове но кило . Иначе щяха да отидат на скрап в Холандия или незнам къде си. За незнаешите всезнайковци. Не се сравнявайте с Индия! В момента текат последни морски изпитания на първата индийска ядрена подводница, след които тя влиза в строя. Индийците притежават най-страховитата противокорабна ракета "Брамос", нови самолети и въртолети, някои от които техни - производство на HAL. Така, че новоизлюпаният расист Гунчо да си трае!
5
3
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Мале, и индийците имат подводници, а ние... ние сме по-зле и от тях, няма какво да се лъжем :))))
4
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 10 години
До АнонименПа ща си ти?
3
2
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
А просто ли си
2
8
 
26
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Гребците им са бутнали някоя газена лампа. Няма страшно.
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подводниците не са за римляни.