Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си годеница

Хьон Сон Вой, която била певица, е убита заради порнография
Обновена: 29 авг 2013 18:29 | 29 авг 2013 18:29, Елка Василева
138
Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си годеница
Ким Чен Ун. Снимка: архив, Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си годеница заради порнография, пише италианският вестник "Кориере дела сера", като се позовава на излизащото в Хонконг издание "Саут Чайна морнинг пост".

Хьон Сон Вой, която била певица, е била екзекутирана заедно с още 11 души миналата седмица. Тя била арестувана по-рано този месец. Задържаните с нея хора, които са били екзекутирани заедно с нея, също са били от света на шоубизнеса.

Те са били членове на две севернокорейски групи - Унхасу оркестра и Ванджаесан Лайт мюзик. Всички са били обвинени, че са се снимали, докато правят секс заедно.

Роднините на екзекутираните, в това число и на бившата годеница на Ким Чен Ун, са били изпратени в трудови лагери, от които може да не излязат никога. В Северна Корея се смята, че семействата носят колективна вина за деянията на един от членовете им.

Настоящата съпруга на Ким Чен Ун - И Сол Джу, също е пяла едно време в Унхасу оркестра. С бившата си годеница Ким Чен Ун се запознал преди 10 години, но се разделил заради настоящата си половинка, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Пайнера Митко с пайнерките ще местят студиото в северна Корея а Азис ще е водещия в предаването "Дай да го лапна за да го хапна" и така в северна Корея пайнерките с Азис ще стабилизират морала в политиката на Ким Чен Ун и няма да има екзекуции !
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво-който тръгне на Джихад ,ще отговаря семейството му.Само това ги оправя.
112
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Stanala e grashka te ne sa se poznali che sa se smeniali
111
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
olele ujas tiq k1m b1lgariq li idvat koi 6te gi posre6ne na leti6teto ni6to ne pi6at
110
2
 
20
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Народа му мизерства ,а този прави ракети и ядрени оръжия.Здраво го тресе мегаломанията.......Като погледна назад ,цялата фамилия Ким са абсолютни диктатори.Но този е "върхът на падението"
109
15
 
12
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Най-голямото зло управлявало някога в България това е Борисов!!!За 3.5 години изби повече от народа си от колкото БКП изби от след втората световна война до идването на Борисов на власт!Сменени лекарствата на онкоболните 2010-та с евтини не работещи заместители от което пукват с 500 души повече онкоболни през 2011-та. самоЗакрити 17 болнициНе разплащане към всички бюджетни и срив на икономиката фалити и безработица бесене и палене на хоратаЗначително увеличен брой на самоубийствата!
108
1
 
17
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
АЗ НА СНИМКАТА ВИЖДАМ САМО ПСИХИЧНО БОЛНИ ПЪК ЗА ВАС НЕ ЗНАМ!
107
1
 
13
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Така е 50 човека са се навряли в една стая и са правили яко порно докато са ги снимали :DТоя съвсем ни взе за балами!Сметнал е някой, че хората на просветата и изкуството са заплаха за режима му и са ги екзекутирали!Това тяхното е много повечме от комунистически режим!!!Това е чиста диктатура на едно гнусно мазно лоесто вмирисано прасище!
106
1
 
13
 
! Отговори
asdf преди 10 години
Като гледам тези гащници на снимката,намирам ги за лика прилика с нашите комунопитеци.
105
0
 
2
 
! Отговори
малко Токио преди 10 години
Определено тази снимка не е от жалейка,така че остава вариантът или да си правят театро и постановка пред останалия свят или да си правят шега с единствения им приятел Пекин.Вие майтап с Пекин ли правите ?
104
0
 
9
 
! Отговори
7 преди 10 години
ГОСПОДИНА ИЗОТЗАДЗЕ ДЕТО СЕ Е ФАНАЛ ЗА ФАЛАНГАТА МЕ СПУКА ОТ СМЯХ!!!РАЗВЕСЕЛИ МИ ДЕНЯ ...ХАХАХАААААА
103
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Певицата пяла на 11 микрофона е гледала наште певици като пример!Братска Корея скоро ще вземе малко певици за диктатора че му се намират ощткур-шуми под ръка!
102
2
 
20
 
! Отговори
Що им се връзвате преди 10 години
на тия "отговорни" източници. Истината е, че никой нищо не знае какво става там и всяка лъжа хваща дикиш
101
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е престъпление срещу човечеството и НАТО ТРЯБВА ДА НАКАЖЕ ВИНОВНИКА като го обстрелва от 2000 км!- Не може!Верно бе ще вземат да уцелят другата Корея, а после ще се окаже, че не я е застрелял, а са се оженили...
100
11
 
6
 
! Отговори
Ленин преди 10 години
Новината е империалистически плот за дискредитиране на Социализма!!!
99
9
 
4
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Периятелю, ти дето си преписал тази новина, замисли ли се, преди да я пуснеш тук, дали си у ред?
98
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А порно филмите си ги е запазил за колекционери.
97
2
 
10
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
тази ако пък не е станал жертва на ревността на сегашната му наложница....като в харимете - издигне ли се една одалиска, всичик под нея или ги женят или започват да *** - за да няма конкуренция.както се вика - докато смъртта ни раздели.Предполагам чели сте Роксолана па паоло загрелабави или пък сте гледали "Великолепинят век" поне две-три серии
96
7
 
10
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До PetarKъде видя подготвеността на руската и китайската армия? В Афганистан?В Чечения?В Грузия?Вие *** сте като сифилистиците.Болеста бавно ви разяжда мозъците
95
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ха сега де..."Концлагерите бяха създадени от Великобритания, ние само прочетохме за тях и ги копирахме, с една малка разлика - в нашите лагери няма жени и деца" - Адолф Хитлер