Обама не възнамерява да се извинява на афганистанския народ

Белият дом: САЩ няма защо да се извиняват на Афганистан
20 ное 2013 18:22, Елка Василева
13
Обама не възнамерява да се извинява на афганистанския народ
Сюзан Райс. Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Барак Обама никога не е изпращал и не възнамерява да пише писмо до афганистанския народ, в което да се признава, че Америка е допуснала грешки по време на войната в Афганистан. Това заяви за Си Ен Ен помощникът на държавния глава по националната сигурност Сюзан Райс, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Бяха се появили медийни съобщения, че президентът се е съгласил да напише подобно послание и то щяло да бъде публикувано заедно с текста на споразумение за сътрудничество в сферата на сигурността между Вашингтон и Кабул.

"Видях въпросните съобщения", отбеляза Райс. "Нямам представа откъде са се появили". По думите й явно ставало дума за неразбиране на истинската ситуация. Няма планове за писане на такова писмо, а САЩ "няма защо да се извиняват на Афганистан", добави Райс.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
st преди 10 години
Колкото вие бг ще се извините на някого хехехехехеххе за нещо хехехехеххехехе
9
1
 
7
 
! Отговори
Анализ преди 10 години
Русия остави Хамърите след студената Война-да си измислят ВРАГ-ТАРГЕТ! Щото вече нямаше СССР,и те намират врагове не само сред себе си,измислиха си Бин Ладен??? Няма вече такъв-не го показаха???? Избиха си собственният си народ-Ексклудинг ЕВРЕИТЕ???? Защо ли? Който има мисли-разбира!
8
0
 
11
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"Обама не възнамерява да се извинява на афганистанския народ"Естествено, че няма да се извинява. Ми то още малко и японците ще поискат да им се извинява за стотиците хиляди изпържени жени и деца в АТОМНИТЕ бомбардировки, виетнамците заради МИЛИОНИТЕ избити чрез ХИМИЧЕСКИ оръжия, иракчаните задето са им мутирали децата с помощта на ОБЕДНЕН УРАН, че така ще стигнем и до коренното население- индианците, ....а и до РОБИТЕ, чиито наследници ,като съдя по снимката много са се променили:-))
7
0
 
11
 
! Отговори
/$?! преди 10 години
Тоя *** трябва да се извини на целия свят, като започне от своя народ.. Бах*ти ***!
6
0
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Нагли.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Барак, кво правят хиляди авганистански НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ в България? Що не си ги вземеш в пустата Америка и не ни се махаш от държавата в лицето на посланници дето дестабилизираха държавата и я доведоха до гражданска война.Янки гоу хоум, без извинения!
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Америка трябва да се извинява на целия свят, защото навсякъде се намесва неканена.Не една и не две държави в момента берат плодовете от насадената им насилствено демокрация от американците. Погледнете какво става в Ирак например и не само там за съжаление.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнусна работа!
2
2
 
24
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
Се едно турчин да се извини
1
1
 
23
 
! Отговори
Nuri преди 10 години
Та те могат ли това, аз мисля 4е това не го умеят