Гарата на Волгоград е частично отворена за пътници

Затворени остават чакалнята и залата с касите
Обновена: 30 дек 2013 19:43 | 30 дек 2013 19:27, Анисия Иванова
14
Гарата на Волгоград е частично отворена за пътници
Гарата във Волгоград след атентата. Снимка БТА

Сградата на гарата във Волгоград, където вчера бе извършен атентат, е частично отворена за пътници, предаде ИТАР-ТАСС.

По информация от компанията все още са затворени чакалнята и залата с касите. В момента там сменят стъклата и се извършва козметичен ремонт. Компанията се надява, че утре ще бъдат отворени и тези помещения. Зоната на входа, където се взриви терористът, е затворена за основен ремонт.

Веднага след взрива сградата беше затворена изцяло, а хората, пътуващи за далечни дестинации, използваха пероните на близката крайградска гара.

Тази сутрин във Волгоград бе извършен втори атентат - терорист се взриви в тролейбус. Привечер от улицата, на която проехтя взривът, бе махнат смачкания корпус на тролейбуса.

Общо в двата атентата загинаха 31 души.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Волгоградрусияатентат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
10
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
Сталинград - днес Волгоград е избран неслучайно. Това е градът, който е олицетворение на руската воля и руския дух. Всички знаем какво се случи по време на Втората световна война в Сталингард. Там руснаците направиха невъзможното и обърнаха хода на войната.Сталинград е град емблема на руския характер и на неговата несломимост.Световните господари удариха именно там, където най-много боли.Както обикновено те използваха ***, ислямизирани *** с фанатично промити мозъци.
11
3
 
13
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
Тези терористични атентати са отговорът на Световните господари на силната политика на Путин.Путин им заби няколко звучни шамара - Сирия, Украйна, Едуард Сноудън ...На тях нямаше как Световните господари да не отговорят. Аз го очаквах. Дори ми мина през ума, че ще посегнат на самия Путин.Те обаче, както обикновено използваха най-подлото свое оръжие - тероризмът ! Ударът не е случаен. Точно Сталинград и точно преди олимпиадата в Сочи, на която Русия се готви да покаже на света своя напредък.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До EU citizenИдват и други олимпиади и там могат да гърмят бомби ;)Пьонгчанг 2018,а преди това е лятната 2016, в Рио.Тогава други ще се смеят.
9
1
 
9
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Грааааажданино "европеец", не е важно колко милиарда измислени хартийки са "похарчени", важно е: къде се намира чернозема, водата, урана, нафтата, желязото, златото, елмазите, а що се отнася до системите, ...пази Боже САМО да не се задейства система "Периметър"
8
1
 
0
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Зимняя Олимпиада в Сочи может стать самой прослушиваемой за всю историю Игр, пишет Le Monde. Помимо 40 тыс. полицейских, 5 тыс. камер видеонаблюдения, беспилотников и РЛС обнаружения подводных лодок, власти России задействует куда менее заметную систему слежения - СОРМ. По закону все российские операторы связи и интернет-провайдеры должны установить специальные "черные ящики", после чего ФСБ может осуществлять слежение без их ведома, говорится в статье.Система СОРМ была разработана в 1980-е в научно-исследовательском институте КГБ и затем трижды проходила модернизацию. СОРМ-1 позволяет пер
7
2
 
0
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Путин вече е назад с едни 20 млрд. за олимпиада, на която никой няма да отиде.
6
1
 
9
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"Не е талибанин а Павел Печонкин се казва терориста"Напротив, дрогирания талибан-*** с промит мозък от платени от ЦРУ уахабитски проповедници, е бил ВЕЧЕ приел мюсюлманското име Ансар Ар-Руси
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е този път, в навечерието на новата година, тези които през цялата 2013 г. дразнеха Путин и после си получаваха заслуженото, вече го ядосаха истински - него и целия руски народ. Скоро ще има възмездие,като най-вероятно Путин ще накаже този път първо поръчителите. Мисля че конкретни лица на отговорни позиции в Саудитска арабия, Израел, Сащ, и може би държави от западна европа, имат силно основание да се притесняват за живота си и да си пожелаят за 2014г. успешно укриване от руските тайни служби.
4
6
 
2
 
! Отговори
???????????????????? преди 10 години
Не е талибанин а Павел Печонкин се казва терориста
3
11
 
3
 
! Отговори
стереотип балкански преди 10 години
А какво стана сега , оказа се че ХРИСТИЯНИН е гръмнал бомбата , да ама в главата на Българина само Османско бате , стереотип балкански
2
8
 
1
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО-ВАЖНИ ГРАДОВЕ!!!ЗАЩО ТАЛИБАНИТЕ СА ГО ВЗЕЛИ БАШ ТОЗИ НА ПРИЦЕЛ?
1
17
 
1
 
! Отговори
123 преди 10 години
Това да не е отмъщение на германците за Сталинград?