Терористите няма да успеят да провалят Олимпиадата в Сочи!

Плюшченко подкрепи хората от града, в който е минало детството му
Обновена: 30 дек 2013 12:11 | 30 дек 2013 11:52, Елка Василева
16
Терористите няма да успеят да провалят Олимпиадата в Сочи!
Евгений Плюшченко. Снимка: архив, Reuters

Евгений Плюшченко - олимпийски шампион, трикратратен световен и седемкратен европейски шампион, който е прекарал детството си във Волгоград, подкрепи земляците си, преживели два терористични акта през последното денонощие.

„Тази новина беше шок за мен, дори не знаех, че във Волгоград е извършен още един терористичен акт. Не намирам думи, сега трябва всички да се държим. Ние всички заедно, Волгоград. Волгоград, с теб съм“, каза в интервю за LifeNews знаменитият руски фигурист.

Още по темата
„Това е ужас. На първо място моите съболезнования на семействата на загиналите във Волгоград. Трябва да сме единни в такива ситуации, хората трябва да си помагат един на друг сега. Терористите трябва да бъдат наказвани жестоко, да се предприемат всички мерки. А хората трябва да бъдат по-сплотени. Във Волгоград живеят мои роднини: лели, чичовци, баби, братовчеди. Все още не съм се свързал с тях, вчера до късно тренирах“, каза Плюшченко.

Спортистът смята, че взривовете във Волгоград са опит да бъде провалена Олимпиадата в Сочи.

„Струва ми се, че по този начин терористите се опитват да провалят Олимпиадата в Сочи“, каза Плюшченко. „Мисля, че Олимпиадата ще се проведе при всички случаи. Току-що се върнах от шампионата на Русия и видях как работят полицията, спецслужбите. Всичко е много професионално. Олимпиадата е невъзможно да бъде провалена и тя ще премине на най-високо равнище“, е убеден спортистът.

Тази сутрин във Волгоград беше взривен пълен с хора тролейбус. Загинали са 15 души, над 20 са ранените. Сред пострадалите е и 8-месечно бебе, което е със сериозни наранявания. 17 са жертвите пък от експлозията вчера на жп гарата в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Някой плаща за да се провали олимпиадата в Сочи.
11
0
 
0
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Какви хора в Грозни, там НЯМА хора!------------- Че тогава защо Путин им построи най-голямата джамия в Европа? Чеченците умилостиви, но сега и дагестанците искат субсидии.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до russiaНе си наред,човече!
9
1
 
26
 
! Отговори
анатема преди 10 години
дано всеки ,който подкрепя подобни прояви по цял свят,да го застигне същата участ!
8
42
 
7
 
! Отговори
до russia преди 10 години
Да,ще напиша МИЛИОНИ...милиони са избитите чеченци за стотиците години терор от Русия и милиони са пратени по лагери и изселени,но Чечня ще е свободна...
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонименПо тази логика тази държава, Англия, мачкала народите с с векове, трябва да бъде изтрита от картата на света. Да не говорим другите световни хищници...
6
32
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
тя вече е пред провал,след като избивахте в грозни,сега черпите плодовете от това.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кака олимпиада... тук става въпрос за човешки животи... :(
4
3
 
30
 
! Отговори
prof.Solomon преди 10 години
Дано разкрият терористичните клетки съжалявам само хората които заради тия джадали трябва да работят извънредно . Помня когато турците правеха атентати у нас поделенията на БНА тогава бяха в повишена бойна готовност патрулирахме по улиците с автомати . Всеки съмнителен се проверяваше хората бяха спокойни . Накрая 89 г ги заловиха и осъдиха
3
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин, кажи на западняците да си заврат скапаната Олимпиада отзад и започвай прочистване. Не е време за игри, а за прочистване от тези мюсюлмански ***.
2
45
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моите съболезнования на стотиците хиляди избити в Грозни...
1
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плюшченко, ако имаш малко акъл щеше да кажеш на Путин да обяви на скапаните западняци че няма да има игри, защото момента не е за игри а за етниоческо прочистване.