"Нищо не може да оправдае престъпленията срещу цивилни"

Руският президент посети пострадалите във Волгоград
Обновена: 1 яну 2014 12:01 | 1 яну 2014 11:54, Анисия Иванова
54
"Нищо не може да оправдае престъпленията срещу цивилни"
Руският президент Владимир Путин на посещение в болницата във Волгоград. Архив Reuters

Руският президент Владимир Путин, който в първия ден на Новата година пристигна във Волгоград и посети ранени при двете нападения хора, определи като отвратителни двата самоубийствени атентата, отнели живота на 34 души, предаде Франс прес.

"Това отвратително престъпление, което беше извършено тук във Волгоград не изисква никакъв допълнителен коментар. Няма значение какво ще кажат престъпниците в опит да оправдаят действията си. За престъпленията срещу цивилни, преди всичко срещу жени и деца няма никакво оправдание", каза Путин.

Още по темата

Вчера Путин се зарече да продължи борбата срещу терористите до тяхното пълно ликвидиране.

Двата атентата във Волгоград в неделя и понеделник, извършени на гарата и в тролейбус, бяха най-кървавите в Русия след самоубийствения атентат на московското летище Домодедово, за което отговорност поеха ислямисти и което отне живота на 37 души през януари 2011 г.

Сега има съмнения, че едно от двете камикадзета във Волгоград е свързан с бунтовниците в Кавказ, които се опитват да създадат ислямска държава там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
3
 
! Отговори
ДО 8 преди 10 години
Това ли успя да измисли СИФИЛИСТИЧНИЯТ ти мозък?Типичен комунист:ТЪПОТА И ЗЛОБА!
18
33
 
9
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
Същият този Путин е основният виновник за убийството на стотици хиляди невинни жители на Сирия.Той е, и винаги е бил зад главореза Асад, и без "помоща "на Путин тези зверства са невъзможни.Всички комунисти в този сайт,наследници или свързани по някакъв начин с убийците на умните и прогресивни хора в БГ след 9.09 44г сега реват, а преди десет години се радваха на кървавите атентати в САЩ!Русофилите винаги са били ДВУЛИЧНИ И ОТМУСТИТЕЛНИ!
17
2
 
11
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
До gosho momche loshoБедно момче! Трябва да се лекува.
16
4
 
29
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
Градове и селата на Чечения напълно восстановени; Грозный изглежда по-добре, отколкото арабски Дубай. Русия плаща за всичко! Така че сега Чечения не иска да се оттегли от Русия. В Чечения сега е МИР!
15
26
 
4
 
! Отговори
gosho momche losho преди 10 години
I HATE RUSSIA!
14
4
 
18
 
! Отговори
Бб преди 10 години
Маи маи Бай ти *** пак си мъчи мозъчната клетка да мисли,ама тя е само да клепка и да си отваря устата.В кавказ не руснаците а чеченците те клаха изнасилваха и разпорваха руснаци.Има доста видео от чеченци заснето какво вършат с руснаците и техните къщи жени деца,има статистики за населението в раиона какво е било през годинити 70% руснаци сега са 10%
13
8
 
5
 
! Отговори
jjjuj преди 10 години
До скоро зa aрaбите врaгa бе зaпaдa и сaщ, политикaтa нa Вaшингтон, обaче нa мирни спорaзумения с aрaбските стрaни, измествaт внимaнието нa ислямистите към болни зa ислямa въпроси, кaто кaвкaз и среднa aзия. Следвaщото десетилетие войните ще сa именно тaм!
12
45
 
10
 
! Отговори
atanas_1941 преди 10 години
За престъпленията срещу цивилни, преди всичко срещу жени и деца няма никакво оправдание", правилно но нека припомним на тав. П колко невинни жени и деца избиха в Кавказ. Сега бумерангът се завръща
11
47
 
11
 
! Отговори
obektiven преди 10 години
Изкуствените, нaгрухтени с чужди територии " държaви" кaто русиa нямaт бъдеще! Нямa съвременнa стрaнa, която дa държи под окупaция толковa милиони квaдрaтни километрa територия и нaселение, освен русия. Зaтовa я бомбaндирaт ислямистите, дaно по- бързо СAЩ се изтеглят от близкия изток, пък дa зяпaме новaтa войнa в кaвкaз, тaджикистaн и т.н.купувaйте си пукaнки зa реaлитото)))
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименБай Евреин не случайно изгради стена...
9
41
 
10
 
! Отговори
ОТЛИЧНО! преди 10 години
РУСНАЦИТЕ САМИ СИ ЗАПАЛИХА ЧЕРВЕНАТА ЧЕРГИЧКА .Тожва им е хубаво на *** :ОСТАВЕНИ САМИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ПРИМИТИВЕН МОЗЪК --ТЕ ПРОСТО СА ТОТАЛНО ОБРЕЧЕНИ !ТОВА Е ГРЕШКАТА НА ХИТЛЕР !!!ТРЯБВА ПРОСТО ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ И ДЪРЖАНИ НА НОКТИ.ТОГАВА ДИКТАТУРАТА СЕ СРИВА ОТ САМОСЕБЕСИ-КАТО СССР!!!!!!!! ../СРИНА СЕ САМ ,БЕЗ ДА ГРЪМНЕ И ПУШКА/
8
34
 
14
 
! Отговори
obektiven преди 10 години
Руснaците нямaт особени шaнсове срещу ислямa, зaщото сaмaтa русия се ислямизирa. Голямa чaст от службите и aрмиятa в рaшa се ръководят от мюсюлмaни. Тук в Бг. е същото, вървиме бодро след рAшaтa! Целия регион нa центрaлнa aзия в близко бъдеще ще зaкипи в войнa, НЕМИНУЕМО е, след изтеглянето нa НAТО И СAЩ! AфгaнЪт ги чaкa рaшaните)))
7
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атентатите са дело САМО на мюсюлмани !В Сирия мюсюлмани безчинстват, изнасилват жените и изселват християните .Това е нагла напаст !
6
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Нищо не може да оправдае престъпленията срещу цивилни" А когато изравнихте Грозни със земята заедно с жителите му тогава можеше?Пълни глупости. Чечня е с Русия, кавказците не могат да бъдат подчинени със сила, ако Чечня не иска да в Руската федерация, няма да бъде. Без подкрепата на местните чеченци Русия нямаше да може да се справи с терористите в Чечня. А Грозни в момента е светски град с модерна архитектура, бизнес центрове, молове и паркове.
5
7
 
46
 
! Отговори
fripp преди 10 години
Проблемите в Кавказ продължават вече 200 години - откакто руснаците победиха Персийската империя и завладяха тези територии. Те ще се справят. Няма съмнение. Ако бяха толкова лоши, колкото ги описват на Запад или отвъд Океана, досега да бяха изтрепали всичката рязана *** или да й бяха сменили чипа, така, както насила са били покръствани българите от турците или целия нов свят от католиците.
4
63
 
16
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
"Нищо не може да оправдае престъпленията срещу цивилни" А когато изравнихте Грозни със земята заедно с жителите му тогава можеше? Войната в Чечня беше огромна грешка, която ще тежи на врата на Русия, като воденичен камък още много години! Жалко, че ще страдат невинни обикновени руснаци...
3
20
 
53
 
! Отговори
Личат си гадовете преди 10 години
Номер 1 е гербер ,само герберите приветстват тероризма още повече че е и в Русия. Гербери съжалявам ви ,същите сте като Борисов подли,зли и арогантни с изнесен култ към личността.
2
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АМИ ПРАВИЛНО!или си *** или още не си изтрезнял.моли се тук такива неща да не стават,щото държава с една шепа хора ,терористите ще я унищожат за нула време .
1
90
 
13
 
! Отговори
АМИ ПРАВИЛНО! преди 10 години
ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В СИРИЯ!НАЛИ ПУТИН И АСАД СА "братя по оръжие"!МАЙ , НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА...!?