Отново сблъсъци в Киев през нощта

Почти 1500 протестиращи са потърсили медицинска помощ
Обновена: 22 яну 2014 08:44 | 22 яну 2014 07:22, Анисия Иванова
10
Отново сблъсъци в Киев през нощта
Протестът в Украйна. Снимка БТА

В центъра на украинската столица и тази нощ имаше сблъсъци между протестиращи и милицията, съобщи ИТАР-ТАСС.

Пред входа на стадиона на "Динамо" след няколкочасова пауза активисти започнаха да замерят силите на реда с бомбички, факли, самоделни запалителни устройства. Милицията отвръщаше с шумови и димни гранати.

Още по темата

По данни на опозицията за последното денонощие в Киев почти хиляда и петстотин души са потърсили медицинска помощ от щаба на протестиращите и мобилните екипи за медицинска помощ, които дежурят край барикадите, съобщи Франс прес.

Повечето са с травми на лицето, ръцете и краката. Почти всички пострадали отказват да отидат в държавните болници, за да не попаднат в полезрението на специалните служби.

По официални данни в безредиците от неделя вечерта досега са пострадали стотина демонстранти и 163 милиционери. Задържани са били 50 души. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Украйнасблъсъцикиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОВА В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО НЕ СМЕ ЕДИННИ, А ЗЛОБЕН НАРОД :(
4
0
 
0
 
! Отговори
особен извод преди 10 години
Според мен общото и в двете държави е : милиция = полиция и в двете държави за разлика от европеиските ,полицията е РЕПРЕСИВНА спрямо инакомислещо население , пример в Бг в момента има сблъсък м/у различни превозвачи и полицията и даи са репресивни органи срещу едните участници в сблъсака при Борисов пък полицията трябваше да пълни бюджета и все такива примери ,Икономически решения се налагат чрез полицеиско присъствие натиск и прочие методи !!!!
3
4
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
ЕЙ глупав народ !! Храната им евтина -битови услуги като парно ток вода - евтини - горивата евтини , цигари алкохол в пъти по евтини от Европа - ама *** народ - Като пристигне "Демокрацията" ще плачат с кървави сълзи- защото сега ако крещят за по хубав живот им запушват устите - а след като пристигне Демокрацията ще крещят от глад и мизерия - но никой няма да ги чува !! .Най вероятният сценарии е отхапване на част от Украйна - тлъсто парче за капиталистите изяли икономически другите държави
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестърите и в София и в Киев защитават интересите на олигархията.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО БОЙ И Е...НЕ ***!!!!