Цветанов във Виена: Следят опозицията в България

"Скандалът трябва да бъде коментиран в Европа"
Обновена: 31 яну 2014 12:24 | 31 яну 2014 12:21, Елка Василева
125
Цветанов във Виена: Следят опозицията в България
Вернер Амон и Цветан Цветанов. Снимка: ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна късно снощи във Виена със заместник-председателя на парламентарната група на Австрийската народна партия, член на Националния съвет на австрийския парламент и говорител по вътрешни работи и сигурността Вернер Амон, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Двамата обсъдиха проблемите в сферата на националната и общоевропейската сигурност. Цветанов запозна Амон с вътрешнополитическата ситуация в страната и последните скандални разкрития как управляващите контролират опозицията чрез подслушване и проследяване от страна на властите в България.

По думите на Вернер Амон подслушването на лидери на опозицията в държава от Европейския съюз е изключително тревожен и недопустим акт на нарушаване на човешките права.

По време на срещата двамата се обединиха около мнението, че скандалът трябва да бъде коментиран в Европа, за да се избегнат бъдещи подобни действия спрямо опозицията в която и да било демократична европейска държава.

Цветан Цветанов и Вернер Амон се договориха през предстоящите месеци да се организира кръгла маса в София по темите за сигурността и имиграцията, на която да присъстват австрийски, германски и български депутати, членове на вътрешните комисии в националните парламенти. На форума ще могат да бъдат представени бъдещите политики на ПП ГЕРБ в сектор сигурност и ще бъде осъществена обмяна на опит на работещи политики между държавите от Европейския съюз като Австрия и Германия. По думите на Амон подготовката на кръглата маса по тема "сигурност и миграция" ще съвпадне и с част от приоритетите, заложени в предстоящата кампания на ЕНП за Европейския парламент. Форумът ще бъде организиран от фондация "Ханс Зайдел", Сдружение ГЕРБ и Европейския център за изследвания към ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов не е българин !!!Цветанов и Борисов са слуги на Ердоган !!!
92
1
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Кой ще е еврокомисаря на България?Ако Кристалина води листата на ГЕРБ, тя маха ли се от комисията? Ако остава като кандидат на България, ще играе ли избори като водач на партийна листа.
91
6
 
13
 
! Отговори
Атанасов преди 10 години
Ей това не мога да го разбера и ужасно ме дразни! За чий х... се обсъжда вътрешната ни политика в други страни?!Някой да е забелязал обратното нещо?И докога българската опозиция ще плюе по България, когато е на посещение в чужбина?p.s. визирам всички партии.
90
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ще бъде,всички в Европа трябва да разберат,че у нас управлява най-корумпираната,най-неморалната и най-пропаднала прослойка от управлявалите досега.В Европа вече започнаха да разбират истината за сем. Станишеви,скоро ще разберат и всичко останало и тогава сегашните управляващи ще трябва да заживеят много далече от България ако искат да харчат спокойно това,което са откраднали.
89
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредният донос срещу България. От поредната българска отвратителна тиква. Която стана синоним за "ухо" и погазване на закона.
88
5
 
12
 
! Отговори
ХА СЕГА.. преди 10 години
КАК МОЖЕ ДА ПУЩАТЕ ТОЗИ ПОДСЪДИМ В ЧУЖБИНА ЕГА ТИ ПРАВОСЪДИЕ И ....ТОЙ ХОДИ ДА ПЛЮЕ БЪЛГАРИЯ АМИ ДА КАЖЕ ТОЙ КАКВО ПРАВЕШЕ КАК СЛУШАШЕ,АРЕСТУВАШЕ И КАКВО ЛИ НЕ
87
4
 
10
 
! Отговори
Иво преди 10 години
А ти като ги следеше Цвъц.кофти е сега.........
86
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най голямата глупост на нашите прости и продажни политици е тази ,че не сядат да се разберат тук ,а тичат да се оплакват и плюят едни други от чужбина.
85
5
 
16
 
! Отговори
коко преди 10 години
Цветанов продължава да наглее крайно време да бъде вкара в затвора.
84
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много комунисти се повизават в този сайт.
83
5
 
18
 
! Отговори
митко преди 10 години
Цял свят трябва да разбере какъв престъпник сме имали за министър.
82
4
 
14
 
! Отговори
симо преди 10 години
Най скандалното нещо е че не е в затвора Цветанов.
81
4
 
15
 
! Отговори
илия преди 10 години
Този човек е полудял как може да говори точно той за подслушвания .
80
2
 
9
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
До Анонимен 83И какво като са с повдигнати обвинения бе ***.. я сравни в какво обвиняват единия и в какво другия.. Обвиненянита на Цветанов не могат да се сравняват с хулиганството на Волен.. не че го защитавам защото и той е пълен *** като Цецо.. обаче едното няма нищо общо с другото.. а това,че Цецко си рекетираше бизнеса и слушаше наред дори и простите гербери като теб не могат да го отрекът
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Следят опозицията в България"Цвъци се оплаква че не са си махнали микрофоните и сега ги използват срещу тях!
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TOZI KUDETO I DA OTIDE PLUE I IZLAGA NE PRAVITELSTVOTO A BULGARIA.
77
3
 
14
 
! Отговори
льольо преди 10 години
кога ще влиза в затвора,питаме ние?
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ранобуднитепияндетаИдиот ,станишев и болен също са с повдигнати обвинения.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mama ti i Curvul !!!
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За всяка ваша глупост ако тичаше някой да се жалва във Виена не ми се мисли. По добре като се мъкнеш там на гърба на народа да коментираш безнадежното положение на обикновения човек да оцелява без доходи или с тези измислени заплати и пенсии.