Цветанов във Виена: Следят опозицията в България

"Скандалът трябва да бъде коментиран в Европа"
Обновена: 31 яну 2014 12:24 | 31 яну 2014 12:21, Елка Василева
125
Цветанов във Виена: Следят опозицията в България
Вернер Амон и Цветан Цветанов. Снимка: ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна късно снощи във Виена със заместник-председателя на парламентарната група на Австрийската народна партия, член на Националния съвет на австрийския парламент и говорител по вътрешни работи и сигурността Вернер Амон, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Двамата обсъдиха проблемите в сферата на националната и общоевропейската сигурност. Цветанов запозна Амон с вътрешнополитическата ситуация в страната и последните скандални разкрития как управляващите контролират опозицията чрез подслушване и проследяване от страна на властите в България.

По думите на Вернер Амон подслушването на лидери на опозицията в държава от Европейския съюз е изключително тревожен и недопустим акт на нарушаване на човешките права.

По време на срещата двамата се обединиха около мнението, че скандалът трябва да бъде коментиран в Европа, за да се избегнат бъдещи подобни действия спрямо опозицията в която и да било демократична европейска държава.

Цветан Цветанов и Вернер Амон се договориха през предстоящите месеци да се организира кръгла маса в София по темите за сигурността и имиграцията, на която да присъстват австрийски, германски и български депутати, членове на вътрешните комисии в националните парламенти. На форума ще могат да бъдат представени бъдещите политики на ПП ГЕРБ в сектор сигурност и ще бъде осъществена обмяна на опит на работещи политики между държавите от Европейския съюз като Австрия и Германия. По думите на Амон подготовката на кръглата маса по тема "сигурност и миграция" ще съвпадне и с част от приоритетите, заложени в предстоящата кампания на ЕНП за Европейския парламент. Форумът ще бъде организиран от фондация "Ханс Зайдел", Сдружение ГЕРБ и Европейския център за изследвания към ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
политическа цвеко мас тия
32
4
 
19
 
! Отговори
марш при бай Ставри преди 10 години
Във всека нормална държава престъпниците от тежката организирана престъпност се подслушват ...какво още иска тоя бандит упалнишки и що не е е при бай Ставри
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, вие друга работа нямате ли? За това ли ви плащаме, да се занимавате със скандали,? Народа чака добро управление а не скандалджии на високи държавни заплати
30
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тука има хора дето постоянно повтарят думите на Слави ТРИФОНОВТой така повтаряше: да отиват Бойко и Цецо в затвора ,бойко и цецо са виновни за всичко тоя СЛАВИ ви проми мозъците
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя с какви пари обикаля? ако е от парите, които хората даваме на партиите, то това е отврат, ако е с лични, да докаже произход на всяка стотинка. разберете, този суек е един *** гражданин, на когото е била дадена власт да управлява някога, но бяха изритани от властта като кучета. неговото говорене си е направо лай.
28
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го арестуват и да го накарат да стои на колене, тъй като е истински престъпник ! А и някоя барета да го просне по очи на земята и без да иска да му настъпи ръката ! А и ако каже нещо да го погнат с палките, може и да открият 2 кутии с контрабанди цигари у тях !
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласувайте за БеСеПе за да не идва ГЕРБ пак да ви е*бе!
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде сега Борисов да излезе и да каже кой ходи из Европа и се оплаква, че го бият.
25
3
 
14
 
! Отговори
135 преди 10 години
Май е време да му вземат паспорта и да седи там където му е мястото. Това недоразумение си изфабрикува поредния скандал и тръгна да се разхожда по Европа да реве. За кой ли път вече го играе това и няма кой да го спре.
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Цветанов във Виена:....."ОТВРАТ!Така беше и преди да дойдат на власт. Боко Кривоглавов-банкянски обикаляшe посолстватаи плюеше.Такова беше и поведението на *** Лостов.Все едно един К.. ги правил.Гласуваш за Боко, получаваш и ***.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Цветанов запозна Амон с вътрешнополитическата ситуация в страната и последните скандални разкрития как управляващите контролират опозицията"После да мине през Армения да се оплаче на попа.
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
искам да попитам защо подсъдим по три дела свободно обикаля европа?! не е ли време да си седне н дир ника?! отдавна вече разбрахме кои са господарите и господарките му. прилича ми на проскубана немска овчарка.
21
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, вие не схванахте ли че с тези активни мероприятия нямате място в Европа и ще ви нацепят канчетата?Докато не се направи истинска и цялостна лустрация, включително и в съдебната система, няма да станем нормална страна!За какво е разследван Цветанов - за отвертката, и за това че е пенсионирал някакъв човек в Търново. А сегашните мафиоти обслужват мафията по един абсурден начин!
20
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде тоя пак в чужбина да клепа и доносничи.
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съседите с които граничим и сме водили войни на живот и смърт не мразят България толкова, колкото този Квазимодо !
18
15
 
5
 
! Отговори
Хайван преди 10 години
издишате ***, много жалки коментари нещо
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този да е благодарен, че не е в ареста !!! Крайно време е баретите да го арестуват рано сутрин пред погледа на децата му !
16
17
 
3
 
! Отговори
да,да преди 10 години
За злоупотребите с СРС от Ц.Ц, ЗАСЕГА са внушения на управляващите. До сега доказ.за това още не сме видели. Месеци наред слушаме как Цв.Цв. подслушвал поголовно,проглушиха ни ушите и стана така,че всички са убедени в това без и едно доказ. за това. Опорните точки и истерията си свършиха работата.Ама имам предложение: Който си прави "гимнастика" на гърба на Ц,Ц.,колкото пъти кажат,че подслушвал да излизат с доказ. за това ."Безпристрасната" прокур. му раздели делото ,за да му повдигне колкото мо
15
4
 
15
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Скандалът трябва да бъде коментиран в Европа"Абе, вие друга работа нямате ли? За това ли ви плащаме, да се занимавате със скандали,? Народа чака добро управление а не скандалджии на високи държавни заплати
14
4
 
18
 
! Отговори
bolka преди 10 години
След като не успяха на родна почва с всевъзможните опити да се върнат във властта, прибягват до помощ от външни сили.Е, няма по-голямо престъпление от това, да клепаш страната си. От това може само да губи, но не и да печели.Явно обаче не може да го осъзнае. Предателите и продажниците никой не ги обича. Рано или късно отиват на бунището на историята. При него се очертава да е рано.