Появиха се снимки на пребити от полицията украински демонстранти

Показа ги опозиция на странат в Мюнхен
2 фев 2014 21:02, Екип на Bulgaria On Air
26
Появиха се снимки на пребити от полицията украински демонстранти
Снимка: Reuters

Украинският опозиционен лидер Виталий Кличко и външният министър в оставка Леонид Кожара се сблъскаха лице в лице на Конференцията по сигурността в Мюнхен. В рамките на обща дискусия опозицията показа на властите много снимки на демонстранти, пребити от полицията. Кожара пък отговори, че не малко от тях са крайно десни екстремисти. Той добави, че ако страната е била подписала споразумението за асоцииране с Европейския съюз, украинската икономика е щяла да се срине.

„Украинските граждани показаха и доказаха, че могат да защитават мечтата си за евроинтеграция, въпреки репресивните мерки на властите и силите за сигурност”, обяви Кличко. Той заяви, че опозицията се чувства все по-сигурна, получавайки голяма подкрепа от Запада.

По-рано председателят на ЕС Херман ван Ромпой заяви, че бъдещето на Украйна принадлежи на ЕС, а държавният секретар на САЩ Джон Кери каза, че Вашингтон винаги ще подкрепя борбата на украинския народ за демокрация.
„Вярвам напълно, че военните и полицията не трябва да употребяват сила срещу собствения си народ. По никаква причина те не трябва да бъдат въвлечени в този конфликт. Ако президентът иска подобно нещо да се случи, той поема голяма тежест на раменете си. Той има политическите инструменти да сложи край на насилието. Друг е въпросът дали иска да го направи или не,” заяви Кличко.

Леонид Кожара също влезе в дискусията с остър тон. - „Стоите ли рамо до рамо с групи екстремисти, които издигат неонацистки емблеми, хвърлят камъни и коктейли Молотов по полицията,“ попитай той опозицията.
Кожара посочи още, че в страната живеят около 8 млн. етнически руснаци.

„Мислите ли, че те са щастливи, когато европейските политици поставят ултимативния въпрос за откъсването на Украйна от руското влияние”, посочи външният министър в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 10 години
Появиха се снимки на пребити от полицията украински демонстранти-мажат ги с вишнов сироп
19
0
 
0
 
! Отговори
„Скромен“ преди 10 години
Извинете, а снимки на пребитите в Париж да ви се намират?Щото аз нещо не ги виждам по "демократичните" медии и пресконференции!Или недовиждам, а?
18
0
 
2
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До АнонименТъкмо щях да питам какво е "странат".
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Показа ги опозиция на странат в Мюнхен"Абе ***, вие от сутринта ракия ли пиете или трева пушите да пишете такива некадърни неща???
16
0
 
11
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Помните ли, как заради едни снимки САЩ нападна Ирак. Оказа се, че снимките са фалшиви. Заради едни снимки направени в Катар, нападнаха Либия.Та да попитам: 1. От тези снимки може ли да се познае, кой ги е бил заснетите?2. Какво са правили преди да бъдат набити?3. Наистина ли са бити или просто гримирани?
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бъдещето на Украйна принадлежало на ЕС?! Доскоро знаех, че бъдещето е наше, но щом Рампой го иска, няма мърдане. Горките украинци нямат бъдеще. Веднъж беше съветско, сега трябва да го харижат на новата империя ЕС. Така се случва с простите народи. Остават си прости, но демократични.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чуждите за Украйна агенти като тоя Кличко и онзи фашист Яценюк си вършат работата, за която определени среди им плащат. Защо Кличко не се появи примерно в Донбас, в Одеса или Севастопол? Защото украинският народ ще го обеси на площада заради националното му предателство. Лесно е да се крие зад лумпенизирани банди (основни негови пазители), а защо не се появява пред украинския народ?
13
0
 
6
 
! Отговори
ЗАБРАНЕНО преди 10 години
за показване видео материали в платените "ДЕМОКРАТИЧНИ" медииyoutube/watch?v=lK8LJ4lDja0&feature=youtu.be
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Takива снимки има от месеци в руските и украинските сайтове.Екипът на Bulgaria On Air пак лети в облаците.
11
1
 
18
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"По-рано председателят на ЕС Херман ван Ромпой заяви, че бъдещето на Украйна принадлежи на ЕС, а държавният секретар на САЩ Джон Кери каза, че Вашингтон винаги ще подкрепя борбата на украинския народ за демокрация."Що не дадете И какво е казал Лавров, а изказването му си беше направо ЗЛОВЕЩО!!!
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката на пребит и малтретиран опозиционер, публикувана в германските медии, немските потребители по форумите забелязаха, че е бутафория - имитация на съсирена кръв по лицето.
9
0
 
12
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"Появиха се снимки на пребити от полицията украински демонстранти"а,пък в този момент....."Мармотът Фил видя сянката си, зимата продължаваГризачът излезе, но бързо пак се скри в дупката си";-))
8
2
 
18
 
! Отговори
Дайте ми снимките. преди 10 години
Украинците са руските "македонци". Антибългарската кампания,омраза и българофобия, която се раздухва в съседна Македония към нас на североизток се върши от тъй наречените "украинци". Ополячени и понемчени руснаци забравили рода и родината си. Като нашите "македонци". Украйна подобно на Република Македония е изкуствено създадена държава от Сталин. И Украйна и Македония са един гноен цирей на картата на Европа. Ако се спукат ще ни заразят с антракс и какво ли не. Две изкуствени държави в Европата
7
3
 
30
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
До АнонименИма клипове как "демонстрантите" млатят с вериги и павета милицията.Има клипове как "демонстрантите" се опитват да пробият кордона с колесен челен товарач("фадрома").В Германия този, с "фадромата", щяха да го застрелят като бракуван кон! Не ми се мисли какво щяха да направят с група, опитваща се да завземе кметството в Мюнхен...За застреляния милиционер нищо не казвате, за двамата отвлечени и изтезавани също се мълчи! ***, долна, двулична ***!
6
0
 
23
 
! Отговори
Дайте ми снимките. преди 10 години
До Анонимен 6Супер! Къде са тези снимки да ги разгледам. Катилите са само приятно гримирани от полицаите. Нищо лошо не се е случило. По цял свят полицията действа така, твърдо с респект. На запад полицията бие най-много. А нашите правозащитници си затварят очите. Западните правозащитници следят за правата на Изток, източните също следят правата на Изток. На Запад няма кой да следи за правата. На западняците права не им трябват. Полицията в Киев да бие още по-здраво! Какво глади с перце?
5
7
 
7
 
! Отговори
ммммм преди 10 години
До ha haЗащото са *** затова
4
3
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
вече четвърти БЕЗОБИДЕН коментар ми триете, ЗАЩО
3
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само комунисти могат да бъдат толкова безочливи и даже държавата да се срива, те не сдават властта.
2
2
 
11
 
! Отговори
Соросов преди 10 години
Доволен съм!
1
3
 
30
 
! Отговори
Надя преди 10 години
А къде са снимките и видеото на пребитите от демонстрантите полицаи в Украйна? Не е ли удобно да се появяват?