Трима убити и 150 ранени в Киев

Москва обвинява Запада за връщането на насилието в Украйна
Обновена: 18 фев 2014 15:27 | 18 фев 2014 15:27, Елка Василева
154
Трима убити и 150 ранени в Киев
Снимка: Reuters

Трима души са убити при стрелба в Киев и най-малко – 150 ранени, от които 30 тежко, по време на насилието, което избухна днес в Киев между опозиционери и милиционери от звеното за борба с безредиците, предаде Франс прес, като се позова на данни на опозиционна медицинска служба.

На един от тежко ранените беше ампутирана ръка, други имат черепни травми и рани по ръцете и краката, дължащи се основно на шумови гранати.

По-рано днес милицията съобщи за 37 ранени.

Още по темата
Завръщането към насилието в Украйна е резултат от политиката на западните страни, които насърчават ескалацията на напрежението, се посочва в изявление на руското министерство на външните работи, цитирано от световните агенции.

"Това, което става сега, е пряк резултат от политиката на снизходителност на западните политици и на европейските структури, които от началото на украинската криза си затварят очите за агресивните действия на радикалните сили в Украйна, като насърчават по този начин ескалацията и провокациите срещу законната власт", се посочва в документа, цитиран от Франс прес.

В изявлението руското външно министерство призовава украинската опозиция да се въздържа от заплахи и ултиматуми и да установи траен диалог с властите, чиято цел ще бъде изваждането на страната от дълбоката криза, предаде Ройтерс.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До lol do neni4a Айдее още един профан. Та батка,сега не е като преди 30 години.Сега САЩ са с най-големия дълг в света,а преди 30 години е бил СССР. Та ,малко попрочети батка и не коментирай,че да се смее ли ,да плаче ли човек на коментарите ви..Имат задължения към Китай за около 2 тлрн.долара(това е повече от милиард,ако не ти е ясно) Общо имат около 16,7 трлн. долара Въобще представяш ли си подобна сума а профанче?
92
8
 
4
 
! Отговори
специaлист преди 10 години
до неничa, моменце ходи при некой бaтко дa те нaучи нa някоя и другa приятнa гяволия, кво пaнимaеш ти от дългa нa СAЩ? Aпропо, стигa Aмерикa дa реши военнa нaмесa в Киев, никой не може дa гъкне, нито ООН, нито някaкъв си китaй. Кaзвaм го с оглед предишните им нaмеси в Югослaвия, Ирaк, Либия и т.н, ТОВA СA ФAКТИ!
91
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
94.Китай не може нищо да отказва .
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един *** с бухалка в ръка, както си гледаше огъня с гръб към камерата се обърна към нея и се загледа в обектива обаче невиждайки го. С някакъв блуждаещ поглед през камерата гледаше. Въй наистина там има много пиян ***.
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз ли виждам грешно но изглежда че този войник хвърля бутилката която гори.
88
7
 
3
 
! Отговори
lol do neni4a преди 10 години
гледам и ти си поредния пишман-иконмист дето фалира щатите. тоя пуст капитализъм от 30 години го фалирате бе, другари, а той все още крета, че даже и на украинците им се услажда та бягат от блядистан към европата.
87
5
 
5
 
! Отговори
изкукали ли сте? преди 10 години
ХАхаха, Русия плати на Янукович 15 млрд за Украйна, демонстрантите били "платени" от САЩ, хахахааааа!
86
4
 
8
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 89 Хахахахахах.И какво ще си ги прави тия долари,ако Китай откаже да работи с тях а бе ***? Буквално САЩ ще трябва да си избършат за*ниците с тия долари. Просто не коментираите,като не сте и запознати. САЩ са толкова затънали в Дългове,че само намек от Китай,че няма да приема долари и ще са се на*рали. Аман от пълни профани,назобани с хамериканска пропаганда
85
8
 
3
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Никоя власт не е законна ако иска да прикачи страната към путлеровата дитатура. Трябва да избесим и нашите петоколонници, и колкото може по-скоро.
84
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най обичам кат ривът пенсионирани шапкари,и млади соц патки
83
7
 
0
 
! Отговори
от специaлист до преди 10 години
неничa, бе ти луд ли си, или си предучилищнa възрaст, товa, което си нaписaл нормaлен, сериозен човек нямa кaк дa го мисли! ти се невиди и глупaкa!
82
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 10 години
Tweet отпреди 5 минути - към майдана са тръгнали спецчасти с калашници, има снимка :(
81
2
 
9
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До специaлист То специaлист, специaлист ама чак толкова специaлист, бомбите нaд Югослaвия да ама Украйна не е Югослaвия Украйна призвежда танкове, самолети и изкуствени спътници, произвежда много и качествено оръжие, и НАТО няма да понесе цената, а и веднъж вече НАТО ходи там през 1941 и нещо не му хареса.
80
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
рускaтa влaст трaдиционно е до лaктите в кръв нa хорa несъглaсни с тяхнaтa вaкхaнaлия.." политикa" вън руснaците окупaтори, СЛAВA УКРAИНY
79
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доста изтърпяха армейските сили на Украйна тези своеволия. Усещам, че до няколко дни всички майдански *** ще бъдат смазани от бой, което и заслужават. Мръсни провокатори и екстремисти.
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия са е*ати пияните ***. От 2 часа гледам как от една купчина с павета поне 500 кила павета има там в момента на купчината взимат паве и хвърлят по горящите автомобили. Това вече 2 часа. Тези са в някакъв транс..пардон в алкохолен транс.*** пияния *** аз.
77
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хора гледайте как българските *** ронят сълзи по руските *** и не ги дават по евронюз:)))))))))))))))))))))))))
76
1
 
8
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До специaлист Я стига с тия глупости бе . Та ,ако не ти е ясно,Путин е близък с китаиския лидер,та ако САЩ,направят каквото и да е било,то Китай,спокойно може така хубавичко да ги фалира,че на американците Голямата Депресия ще им се стори като пиршество. Тука има доста,които поддценяват Путин и връзките му. Като сложим факта,че и Севастопол е заплашен,то ще има със сигурност реакция.А на ЕС е достатъчно да им врътне кранчето и ще заскимтят като пребити ***.Не подценяваите Путин
75
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора гледайте по Евронюз репортажи от Киев,днес платените от сащ пияни бандеровци използваха огнестрелно оръжие има убити служители на реда.
74
17
 
0
 
! Отговори
специaлист преди 10 години
Aбе дa имaт късмет " влaстите дa хвърлят aрмиятa срещу " въоръжения" с кaмъни нaрод, бомбите нaд Югослaвия кaто пролетен дъжд ще им се стори нa рускaтa киевскa хунтa! НAТО, СAЩ И ЕВРОПA ВЕДНAГA ДA РЕAГИРAТ И ДA СЕ ПОДГОТВИ РAЗДЕЛЯНЕТО НA ВРAЖДУВAЩИТЕ ЛAГЕРИ! КРAЙНО ВРЕМЕ Е НAТО ДA СЕ НAМЕСИ!