Ранен е бившият шеф на администрацията на Янукович

Не е ясно дали Андрий Клюев е с бившия президент Янукович
25 фев 2014 16:53, Елка Василева
37
Ранен е бившият шеф на администрацията на Янукович
Андрий Клюев. Снимка: архив, Reuters

Бившият шеф на президентската администрация на Украйна Андрий Клюев, който според новите украински власти се укрива заедно със сваления президент Виктор Янукович, е прострелян в крака, съобщи говорителят му Артьом Петренко, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Петренко заяви, че "доверен източник" му казал, че по Клюев било стреляно два пъти и той бил ранен, но животът му не бил в опасност.

Петренко уточни, че не е разговарял със самия Клюев и не знае къде е той. Той добави, че не му е известно дали Клюев е с Янукович, който в петък избяга от Киев и е издирван от украинските власти по обвинения в убийство.

По-рано днес украинската агенция УНИАН съобщи, че Андрий Клюев е подал оставка.

Както заявил самият Клюев пред УНИАН, той доброволно написал молбата си за оставка и се срещнал с Виктор Янукович в Крим, за да му я връчи лично.

Клюев посочил също, че бил "фактически отстранен от приемането на всякакви решения по уреждането на конфликта и не знаел за подготвяния силов сценарий", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
24
 
16
 
! Отговори
2562 преди 10 години
Представете си тези, които защитават убиеца Янукович, каква алтернатива предлагат. Ние много добре ги знаем - БСП=ДПС, които съсипват България със всеки изминал ден. Оставка, българоубийци!
6
9
 
36
 
! Отговори
МИРНИ ПРОТЕСТЪРИ преди 10 години
Добре, че платените американски *** в България са такива *** , че даже без указания от УСА амбасадата не смеят да пръднат
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Янушеско,излез като пич и дай смислено обяснение за килограмите злато в частната ти вила?Щамповани с твоя величайши божествен лик.
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"Когато са на власт са голямата работа , после се крият като мишки. Айде като си мъж излез да те видим , ***. "Същото може да се каже за интернет смелчаци като тебе шушумиго.
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не са го самопростреляли копоите на Янукович,докато делкат плячката?Почнаха да се самоизяждат след обилния пир по време на чума!
2
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато са на власт са голямата работа , после се крият като мишки. Айде като си мъж излез да те видим , ***.
1
4
 
18
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 10 години
Стига пишете глупости. Янукович не се издирва от нито една от украинските институции официялно в момента. Всичко останало са спекулации и опит за манипулация на населението с чисто журналистически методи.