Обама с предупреждение към Москва

Президентът на САЩ може да отмени участието си в Г-8 в Сочи
1 мар 2014 12:21, Петя Славова
274
Обама с предупреждение към Москва
Снимка: БТА

Американският президент Барак Обама и европейските лидери ще обмислят дали да не се откажат от плановете си за участие в среща на върха на Г-8 в Сочи това лято в случай на военна намеса на Русия в Украйна, предадоха световните агенции, позовавайки се на източник от американската администрация.

"Трудно е да си представим как ние и европейските лидери бихме присъствали на срещата на Г-8 в Сочи, ако Русия се намеси в Украйна", посочи източникът.

40-ата среща на върха на Г-8 с участието на лидери на Германия, Франция, Великобритания, Италия, Япония, САЩ, Канада и Русия е планирана за 4 и 5 юни, посочва БТА.

САЩ се съветват с европейските си партньори и за възможната цена, която Русия би могло да бъде принудена да плати при намеса в Украйна, предаде Ройтерс. Администрацията на САЩ преценява дали да продължи да обсъжда с Москва задълбочаване на търговските взаимоотношения, посочи още високопоставеният източник.

Междувременно американски представители заявиха пред Ройтерс, че Вашингтон има индикации за движение на военни от и вътре в района на Крим в петък, но броят им, както и техните намерения не са известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО ВАЖНО , КОГАТО РУСИЯ СЕ БЪРКА НА ОБАМА НА РАБОТАТА ТОГАВА И ТОЙ , Я ДАСИ СЕДИ НА *** ,ЗАДА НЕ ПОЧЕШАТ ЗДРАВО
9
4
 
24
 
! Отговори
расПутин преди 10 години
Направо не съм спал от страх...
8
4
 
15
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Говедарин,казах ти одеве.Ние зимаме от Бщрека,че той дава 400 ойро :)Ти от комунист пари видял ли си? :)те само обещания дават :)А Бюрека дава и 25 левос за час и половина да размхавам байрака :)
7
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местя, харесваше ми тоя крачол, но се налага!
6
5
 
52
 
! Отговори
Оп преди 10 години
"САЩ се съветват с европейските си партньори и за възможната цена, която Русия би могло да бъде принудена да плати при намеса в Украйна":)))))))))))))))))Обамата се на**а в ефир. Ти ли ще определяш кво да прави Русия, бе ***?
5
2
 
43
 
! Отговори
Баба Пена преди 10 години
Ако САЩ не си кажат думата за пореден път,те да казват кой какво да прави,просто няма да са те...
4
7
 
47
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 10 години
*** се прави на мъж ...
3
4
 
51
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
И какво от това?Като не слезе от клона и не дойде на олимпиадата зле ли беше?Я освободи Белият дом да направят, пак някое филмче с терористи там :)Ама ако може Морган Фрийман да играе президента :)
2
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само за баланс да задам едно въпросче!Как би постъпила Америка ,ако в Канада има размирици и правителството стане анти-американско?Толкова от мен!
1
50
 
10
 
! Отговори
Говедарин преди 10 години
Айде ***, почвайте да плюете!!!