Обама с предупреждение към Москва

Президентът на САЩ може да отмени участието си в Г-8 в Сочи
1 мар 2014 12:21, Петя Славова
274
Обама с предупреждение към Москва
Снимка: БТА

Американският президент Барак Обама и европейските лидери ще обмислят дали да не се откажат от плановете си за участие в среща на върха на Г-8 в Сочи това лято в случай на военна намеса на Русия в Украйна, предадоха световните агенции, позовавайки се на източник от американската администрация.

"Трудно е да си представим как ние и европейските лидери бихме присъствали на срещата на Г-8 в Сочи, ако Русия се намеси в Украйна", посочи източникът.

40-ата среща на върха на Г-8 с участието на лидери на Германия, Франция, Великобритания, Италия, Япония, САЩ, Канада и Русия е планирана за 4 и 5 юни, посочва БТА.

САЩ се съветват с европейските си партньори и за възможната цена, която Русия би могло да бъде принудена да плати при намеса в Украйна, предаде Ройтерс. Администрацията на САЩ преценява дали да продължи да обсъжда с Москва задълбочаване на търговските взаимоотношения, посочи още високопоставеният източник.

Междувременно американски представители заявиха пред Ройтерс, че Вашингтон има индикации за движение на военни от и вътре в района на Крим в петък, но броят им, както и техните намерения не са известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Да имаш много здраве да се месиш във вътрешните работи на всяка държава по света и най-вече в бившите соцстрани. На вас ви бяха удобни предателя Горбачов и пияницата Елцин да унищожите икономиките ни, да създадете олигарси които ограбиха народите и внесоха парите при вас и затова ги закриляте и покровителствате. Когато на тези престъпници им търсим сметката, вие наричате това нарушение на човешките права ДА ДА АМА НЕ !
169
0
 
4
 
! Отговори
Спиридон преди 10 години
Дреме му на Путин на швепса кой как се дърляви ....
168
6
 
1
 
! Отговори
supernova® преди 10 години
До Анонимен 208Путин мое да си разиграва коня само пред зависимите от него! За Аляска са му къси ръчичките ;)
167
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдаа, тоя да мълчи, да не вземе да реши Путин да си връща Аляска!
166
0
 
4
 
! Отговори
Smeh преди 10 години
Toq pa! *** tupa. (izvinqvam se za latinicata)
165
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия Маймуни /хората/ луди ли са Как си го мислят само че Руснака ще се откаже и ще им Остави готова и голяма военна База Севастопол ей така -Подарък АЗ поне съм ходил 2-пъти със нашия военен флот /в/к Смели / на гости и знам за какво става на въпрос АБСУРД *** просто няма такъв филм това няма как да стане Русия винаги е имала излаз на Черно море -Просто някой не са във час -май са се надрусали със много хапчета и анаболи. Готов съм да им гледам сеира.
164
0
 
5
 
! Отговори
муспи преди 10 години
А изсраел подържа строг неутралитет, макар че маймунката е получила текста да прочете от синедриона. Изсраел и не е участвник в Г8, макар че всички пари в света са негови. Той сега разработва ваксинация за окончателното решение и на бугарския въпрос и територията за Ню изсраил.
163
0
 
12
 
! Отговори
* преди 10 години
На Обама са му устроили сексскандал подобен на този с Клинтън и сега го манипулират както си искат
162
3
 
32
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 10 години
В Ирак, Авганистан, Либия, Судан, Виетнам Американски граждани ли защитавахте или отидохте да крадете сега олеле Путин е диктатор защото защитава руското население.Когато Путин говори дори маймуняците мълчат
161
5
 
8
 
! Отговори
Б-52 преди 10 години
Лауреатът на нобелова награда за мир Барак Обама отправи сурово предупреждение към руснаците. Че скъпо ще платят за Украйна.
160
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всички комунисти в техни си гулаг те обичат да ги бият и убиват, мръсни продажни рубладжии и некадърници само знаете да крадете, а ние работим за 600 лв
159
9
 
31
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Шимпанзето Обама и всички американци в ГУЛАГ
158
17
 
3
 
! Отговори
supernova® преди 10 години
Ай сега всички пациенти да се успокоите малко! То дотогава Расия ще е отпаднала по естествен път от Г8-цата, така че среща я има - я няма :D
157
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България нещата продължават да се отразяват еднострнно от гереберастката преса, нищо че ни проглушиха ушите, че Пеевски бил медийният монопол. Показват се само фашистите и нацистите от Майдана, а се налага пълно информационно затъмнение на случващото се в Източна Украйна, където в градове като Харков и Донецк вече по улиците са излязли над 100 хил души и късат украинските знамена и издигат руски.
156
0
 
23
 
! Отговори
dasdsa преди 10 години
Obama da si gleda rabotata !
155
3
 
41
 
! Отговори
Сако преди 10 години
*** гледай си САЩ и не се меси дето атовете се ритат! Не се изживявай като владетел на света. Накрая ще гризнеш дръвцето!
154
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
маимуната да се качва на клона и да млъква
153
0
 
47
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Най-малко щатите имат право да се обръщат с каквито и да било предупреждения към някой друг освен себе си. Щатите , които се месят във всеки един спорт и заемат някаква страна. Не харесвам политиката , която води Путин , но най-малко щаитте иамт правото , както вече споменах да се месят. Не може целият свят да се върти около вас.
152
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обама получи сто килограмов шамар което си е заслужил
151
0
 
4
 
! Отговори
до Пешо преди 10 години
И тоя им е много. За тях беше Килърито най-подходяща.