Нови сблъсъци, газ и куршуми в Турция

Пореден протест срещу Ердоган
73

Снимка: Reuters

Столицата на Турция - Анкара, бе разтърсена от нови протести срещу управлението на Ердоган. Повод за недоволството станаха изтекли записи между премиера и сина му Билал, които ги уличават в корупция.

В тях двамата обсъждат как да скрият 30 млн. евро от стартирало разследване за корупция.

Протестиращите излязоха на улицата и заради освобождаването на високопоставени лица, включително и двама синове на министри, които бяха задържани за корупция.

По време на антиправителствения протест отново се стигна до сблъсъци. Хората на улицата бяха разпръснати от органите на реда със сълзотворен газ и гумени куршуми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: ТурцияЕрдогансблъсъци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 999 ti dobre li si.Puka ni za erdogan ne nie go qdem USA 6te go svali glupako
45
2
 
20
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Краставите кучета отдалеко се надушват! Визирам Борисов и Ердоган!
44
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой трябва да мисли и за другоговорящите в бг.........
43
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За сателита на САЩ в региона и думичка не се чува от секретаря Джон Кери, сякаш там в Турция не искат демокрация в истинският й смисъл?!?!Виж за Русия и Украйна са зейнали, ама в Турция пущинак и американски бази и бачкатори за германската икономика, а в Украйна Руски флот, *** и шльокавица, забравих много АЕЦ/ЯЕЦ и много въглища друго йок.Пада Украйна и регионална сила - Турция - факт!
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
eTRAKIISKI NEE VQRNO 4E USA NE SE MESQT TO4NO TE GLASQT NQKAKYV TUR4IN ISLQMIST JIVEE6T V AMERIKA I TOI PODPOMOGNAT OT CRU RABOTI PROTIV VLASTTA V TURCIQ STAVA VYPROS ZA MNOGO PARI 6TE GO POTRYRSQ I 6TE TI KAJA KOI E
41
2
 
18
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
бий ердогане да не стане като в украйна и сирия. никаква мислост за метежниците!
40
4
 
25
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
General Kemal Ataturk izvede Turcia ot dupkata otvori im svetal prozorec . sega tozi ahmak Erdugan iska da varne otnovo Turcia v dupkata.Nishto chudno da im varne i arabskata azbuka.
39
1
 
18
 
! Отговори
RONIN преди 10 години
KADE S TAZI PRASCKA BE BRATCHED JATAGANA VZEMI...
38
3
 
23
 
! Отговори
до осман преди 10 години
абе и покрай *** и сестрати на околовръстното минават всякакви ама..........
37
10
 
30
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
До ОсманОсманчо, Доганя ви води за носа, стриже ви, дои ви... Когато ми покажеш българин, пишещ в турски форум на турски, ела и ми се обади.Когато ми покажеш българин, живеещ в Турция, ела и ми се обади.Когато ми покажеш турчин-инженер, ела и ми се обади.Затова сте изолирани - защото сте питекантропи.
36
9
 
34
 
! Отговори
Не бъдете овце! преди 10 години
До всички, които не съзират огромната опасност, надвиснала над България откъм Турция:Турците са тумурът на Европа!
35
18
 
23
 
! Отговори
Горо преди 10 години
Защо ни занимавате с азиатски ***? Едно е новини от християнска, славянска страна като Украйна в Европа - друго е от *** ислямска държава в Азия!
34
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При излизане на подобни факти в публичното пространство, ИСТИНСКИТЕ ЧОВЕЦИ излизат веднага на улични протести, за да отстояват накърнените си права, а - БГ-електората, си дондуркаме крадците, вече 25 години в Парламента и еднокръвните политически партии! Ха, ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА!
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"хубава работа" АМА ...........
32
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕСТО ПЪТУВАМ ДО ТУРЦИЯ ПО РАБОТА ИМАМ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ. НАРОДА НАМРАЗИ ЕРДОГАН ОТ МОМЕНТА В КОЙТО ЗАПОЧНА ДА СВОЕВОЛНИЧИ И ДА НЕ ПРИЗНАВА ДРУГИ ИНТЕРЕСИ ОСВЕН СВОИТЕ. ИЗЖИВЯВА СЕ КАТО ДИКТАТОР. А ТОВА ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА. ОБИКНОВЕНИТЕ ТУРЦИ ИМАТ МНОГО ДОБРО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС БЪЛГАРИТЕ. МНОГО ПЪТИ СА МИ ПОМАГАЛИ СЪВСЕМ НЕПОЗНАТИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА. БЯХ ЗАКЪСАЛ С КОЛАТА И 5 ТУРСКИ КОЛИ СПРЯХА ДА МИ ПОМАГАТ. ТОВА В БГ НЕ МИ СЕЕ СЛУЧВАЛО. НЕПОЗНАТ ДА СПРЕ ЗА ДА МИ ПОМОГНЕ.
31
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде са Ащън и Маккейн да четат патетичини декларации в подкрепа на протестиращите по площадите? Или това важи само за протести срещу Путин. Жалки нещастници от ЕС и САЩ.
30
1
 
34
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
Тук САЩ не се месят. На това му се вика избирателно освобождаване. Като правителството прави каквото нареди Белият дом , няма проблеми колко жертви ще има по улиците .
29
0
 
28
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Когато про-Американския режим на Ердоган стреля по своя народ е демокрация а когато про-руския на Якукович стреля по своя народ е диктатура. За мен все е режим и е време ислямското и неоосманско правителство на Ердоган да бъде свалено. А ДАНО НО НАДАЛИ, СЕЩ и ЕС няма да го позволят!
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
OBAMKATA DETO ROVI KATO PRASE NAVRED PO SVETA
27
1
 
17
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Чехъла няма ли да каже нещо?Без негово изказване не могат да се ориентират Обама и Оланд.