Украински бойни кораби напускат Севастопол

Това е станало без каквато и да било принуда от администрацията в Крим
Обновена: 2 мар 2014 16:17 | 2 мар 2014 16:15, Анисия Иванова
90
Украински бойни кораби напускат Севастопол
Снимка БТА

През последното денонощие около 10 кораба от Черноморския флот на Украйна са напуснали Севастопол, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на местни източници. От администрацията в Симферопол  потвърдиха за РИА Новости, че десетина кораба са напуснали базата в Севастопол през последното денонощие "без каквато и да  било принуда от страна на администрацията на Кримската автономия", като уточниха, че впоследствие няколко кораба се  върнали в базата в Севастопол поради повреди.

Още по темата

Председателят на Одеската областна администрация Николай Скорик, цитиран от ИТАР-ТАСС, потвърди, че част от корабите от ВМС на Украйна в момента се отправят от Севастопол за Одеса, където ще бъдат дислоцирани в пристанище "Южний".

Той съобщи, че утре областният съвет ще се събере на извънредна сесия, за да приеме обръщение към украинското ръководство и гражданите на Одеска област с призив за запазване на единството на Украйна и на спокойствието в района. По думите му ситуацията в областта е стабилна и се намира под контрола на властта, която функционира нормално.  (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
До тадададааамПише се:МАТЕРИАЛтатуирай си го на челото
71
0
 
3
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
Няколко кораба се върнаха поради повредиостаналите ги влачат на буксир, поради липса на гориво!
70
11
 
6
 
! Отговори
десен преди 10 години
Сега ще ви кажа какво ще стане в украйна,и те като нас ще погледнат на изток към Европа и ще си останат бедни,все пак и там като тука е пълно с Русофили и Комунисти,после същите тия Комунисти и Русофили ще кажат че зад тая мизерия и беднотия се крие ЕС,САЩ и Еврейте.....Позната История,вече сме я гледали няколко пъти
69
0
 
3
 
! Отговори
Ил - 76 МД преди 10 години
За сметка на това пък...цитирам:13 бортов - Ил-76 - с десантниками садятся в Гвардейском, в каждом по 150 человек, - сказал Сергей Куницын.И още:Ульяновских десантников готовят к отправке на Украину, утверждает местное интернет-издание 73online. Источник сайта утверждает, что отправка может произойти уже на этой неделе.Военнослужащие готовы к боевым действиям и нестандартным ситуациям, поскольку дивизия считается миротворческой, пишет издание. Скорее всего, их привлекут для охраны объектов в Крыму.
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Написано му е на рожата.
67
1
 
19
 
! Отговори
МиГ-29 преди 10 години
До АнонименДа не те е пробвал та да знаеш какъв е Путин? Омразата към Русия ще ви довърши!
66
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До русофилПутин е импотент. В последно време пропагандата го показва като намръщен фанатик.
65
0
 
4
 
! Отговори
до тадададам преди 10 години
Аз също си правя лична справка кои какво и за какво го пише!Първо има въпросните спамери!После са разни знаещи 5 изречения дето само тях повтарятНакрая са разни толкова далач от народопсихологията на редовия българин ,че просто си смърдят!И ти ли ще ме Георгиосваш?
64
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"впоследствие няколко кораба се върнали в базата в Севастопол поради повреди."Егати украинския флот. Корабите им едва плуват камо ли да водят бойни действия. Да се смееш ли да плачеш ли. Някаква пародия на държава, по-голяма пародия от България.
63
8
 
37
 
! Отговори
русофил преди 10 години
До тадададааами какво като стигна до този извод. Да не би да си повече мъж !!!!Симпатизирам на Путин зашото е мъж. На кого да симпатизирам, на теб ли или на Плевната, на Боко тиквата ли или на оня *** Кери.
62
11
 
9
 
! Отговори
тадададааам преди 10 години
Изводи от секцията с коментарите на няколко новинарски сайта спрямо матряла: 1. русофили, бъдещи(настоящи) руски граждани и хора които лижат руски *** (***)- много2. българофили и хора които гледат НАШИЯТ интерес- много малко3. Бъдещи имигранти (предимно на запад,част от тях също са ***,останалите вместо да тръгнат да си оправят държавата искат наготово) - малко повече от русофилите според зависи сайта
61
0
 
30
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Приятели,Не се лъжете, не спорете...- Крим е автономна република със собствен Парламент и Правителство..., а не окупирана от Украйна област...!!!- Кримските жители, АКО ИСКАТ ЩЕ СА В СЪСТАВА НА УКРАЙНА, АКО ИСКАТ В СЪСТАВА НА РУСИЯ..., макар че могат да поискат и да са в състава на България..., където са били по време на кубратовата Стара Велика България (заедно с Русия и Украйна)...!!!- Да правят референдуми и да се връщат в България... - Ще ги приемем... и хем ще влязат в Е.С., хем в НАТО...!!!.
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пийте само"Гъзолин"...
59
4
 
22
 
! Отговори
пашев преди 10 години
Тези нацисти взеха да се предават преди една пушка да гръмне.
58
2
 
27
 
! Отговори
пхфэ преди 10 години
30 екипажа на Военновъздушните сили (ВВС) на Украйна заявиха, че напускат службата си и минават на страната на кримската автономия. Военнослужещите се присъединиха към отбраната на Крим, заедно със своите военни машини, съобщава lifenews.ru.
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Обстановката в Крим много наподобава на тази в Георгия през 2008"Хахахаххахаххааха
56
5
 
41
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения на Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..
55
43
 
10
 
! Отговори
до-НЯКОЙ СИ преди 10 години
А РУСИЯ КАКВО НИ Е ДОНЕСЛА ЗА ТОЛКОВА ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЕ *** ***???А?? ПРЕДИ ДА ВЛЕЗНЕМ В ЕС ДА НЕ БИ ДА СИ ИМАЛ ОГРОМНА КЪЩА С 3 МЕРЦЕДЕСА ПОСЛЕДЕНМОДЕЛ ПРЕД НЕЯ??? АМАН ОТ *** ЗАСЛЕПЕНИ КОМУНИСТЧЕТА И БЕЗМОЗЪЧНИ...АРЕ ИЗЧЕЗВАЙТЕ ВСИЧКИ ВЪВ ВАШАТА ЛЮБИМА РОССИЯ БЕ КАКВО ПРАВИТЕ ТУКА РАЗБИРАЧИ ТАКИВА??? КАКВО САМО СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ ТУКА.. ЗА ТАМ НЯМА ВИЗИ И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ВЪРНЕ!!! АЙДЕ БЕГОМ МАРШ КЪМ ТОЗИ РАЙ НА ИЗТОКА..НАЙ-СТРАХОТНИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.....
54
6
 
2
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
До Анонимен 56От позицията на аабин ислямист ли говориш ? Демокрацията е проритет на високо човешко съзнание на което не му липсва и знание.
53
5
 
18
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Ако мислите че на Путин му пука, много се лъжете. Обстановката в Крим много наподобава на тази в Георгия през 2008. Нито руснаците нито украинците искат война.Който иска западния модел да отиде на запад, защото еално погледнато земите от изток трудно ще се преместят на запад