Яценюк за дипломатическо решение на кризата

"Крим ще остане в Украйна, военен конфликт е заплаха за региона"
Обновена: 3 мар 2014 17:39 | 3 мар 2014 15:46,
196
Яценюк за дипломатическо решение на кризата
Снимка: БТА

Крим ще остане в състава на Украйна. Това заяви днес пред журналисти Арсений Яценюк, одобрен от Върховната рада за министър-председател на страната, предаде ИТАР-ТАСС.

Според него евентуален военен конфликт в неговата източноевропейска страна ще застраши стабилността в целия район, предаде Ройтерс.

Яценюк отрече новото правителство, сформиране след отстраняването на президента Виктор Янукович, да национализира частни компании в Украйна.

"Аз бях и съм привърженик на дипломатическо решение на кризата, тъй като евентуален конфликт ще унищожи основите за стабилността в целия район", каза Яценюк на среща с бизнесмени.

Още по темата
 Премиерът на Украйна повтори, че неговото правителство ще бъде готово да изпълни всички условия, поставени от Международния валутен фонд (МВФ), за да гарантира финансова подкрепа за страната.

Украинските военни няма да допуснат употреба на оръжие и кръвопролития на териториите, подчинени на Военноморските сили на Украйна. Това заяви пред журналисти командващият ВМС на страната контраадмирал Сергий Гайдук.

"Ще направим възможното и невъзможното, за да няма кръвопролития. Обръщам се и към печата, и към хората, към всички, които ме чуват, всички ние трябва да разберем, че Военноморските сили на Украйна не са заплаха за населението на Севастопол, на Крим", каза Гайдук.

Той напомни, че украинските военни моряци имат в Крим съпруги, родители, деца.

"Затова дадох на командирите ясна заповед: да направят възможното и невъзможното, за да не допуснат употреба на оръжие", заяви Гайдук.

(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
2
 
! Отговори
Яценюк е сциентолог преди 10 години
Сциентологията e система от религиозни вярвания и философски идеи, основана в САЩ от писателя Лафайет Роналд Хъбард (1911-1986) през 1952 г.Той е автор на много книги в областта на научната фантастика, повечето от които са писани през 1930-те и 1940-те год. През 1949 г. на конференция на автори на научно-фантастични книги, проведена в Ню Джърси, той заявява: "Да пишеш за 1 пени на дума е смешно. Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия."
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 145А ти да не мислиш, че Путин е някакъв не евреин ?:
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До краси 154Те и турците разпространяват такива карти за България! На верно са се споразумели с ***(к)ин, как да ни делят, защото, ако се справи с Украина, България не следващата. Петата колона на Русия пак ще бере цбетя.
136
1
 
5
 
! Отговори
краси преди 10 години
Не Крим, а Киев ще остане в Украйна. Поне такава карта разпространяват руснаците.
135
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ukraincite da se nadqvat 4e evrei 6te mileqt i mislqt za Ukraina
134
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това значи че Видин вече е в Румъния ,нали ? Щото и там построиха мост между две държави !
133
1
 
3
 
! Отговори
Лора преди 10 години
Крим ще остане в Украйна,ама друг път.Днес Медведев подписа построяването на тъй-наречен Мост Вежливости.Медведев нареди започването на работата по мост над Керченския пролив, на стойност 3 милиарда долара.
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яценюк е сциентолог.Според сциентологията хората сме тетани появили се на земята преди 3000г,които се прераждаме и споменът за миналите животи-енграми ни пречи да се превърнем в хомо новос-богоподобен човек.Според създателят на сциентологията Робърт Хъбарт:*съществуват различни по сила богове,*отхвърля християнството,*човек не може да бъде лош и покаянието е унизително,*хомо новос,когато се е отървал от енграмите може да влияе на енергията,материята,пространството и времето с мисълта си.
131
1
 
9
 
! Отговори
сталин преди 10 години
"Крим ще остане в Украйна, военен конфликт е заплаха за региона" - да, но без Яйценюк!!! От майдана - в Магадана
130
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Яценюк е католик.Иначе е евреин.И въобще сега в Украйна управляващите са католици или протестанти. Няма православни.
129
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ехо тъпия Хрушчов ви го подари Крим
128
0
 
15
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
И тоя е от братчедите на СерГея. Кашерен гад.
127
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе не случайно хората казват - в дъното на всяко зло на този свят седи един евреин Как пък в Украйна и четиримата - Яценюк, Тимошенко, Порошенко и Кличко се оказаха евреи? Случайност?
126
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя превратаджия се сети, да иска дипломация, след всичките тези престъпления, които видяхме. След като живи горяха момчетата от Беркут, след мародерствата, след репресиите, забраната на руския език, покана за американци да дойдат на 500км от Москва, след като назначи набързо престъпна банда мафиози, вкл. издирвани от ИНТЕРПОЛ за господари на югоизточна Украйна...Досега не съм видял евреин да получи възмездие, сигурно с американска помощ и Яценюк ще го избегне, но ненавистта няма да може.
125
1
 
5
 
! Отговори
pepi преди 10 години
ne komentiram , mnogo e mrasno
124
1
 
30
 
! Отговори
:) преди 10 години
Сами са си виновни, каквото повикало такова се обадило. А и колко бързо им назначиха премиер-***, по европейски модел! След време ще има да се "благославят" заради европейския си избор :)
123
3
 
34
 
! Отговори
normalen преди 10 години
този яценюк пак е ейййй....страшна работа! Няма оттърване! Русия въведе задължително вероучението от 1 клас и синовете на сатаната пак се уплашиха!!!! Нооо....този път насреща им не е пияницата йельцин!!! Владимир Владимирович е с мисия да спаси останалите нормални бели хора!!! Дано се справи! Дано смачка-сатанистката група ЕС- САЩ!!! Стискам му палци!!!
122
4
 
36
 
! Отговори
Рошко преди 10 години
Един такъв с очилца ни хранеше с постна пица близо 4 години, макар че сме европейци и после изчезна от Бг. , а този с какво ли ще нахрани украинците................
121
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
съд за новото "правителство" на Украйна. На съд за геноцид и разбиване на цялостта на Украйна! Интересно какво си мислеха разните майданци, че правят. Революция ли? Не! Просто разбиха Украйна с помощта на САЩ и ЕС.
120
4
 
11
 
! Отговори
абе историци! преди 10 години
Викате Хитлер!Я да ви попитам Хитлер с какви намерения влиза във ВСВ?Повече от връщане на отнетото от Нъойския тои не търси!Но Френскта и Британската Империи го нападат и загубват!Дори не ги довършва и сме свидетели на операция "Динамо"После полудява ,ама вина за ВСВ има и неномалния договор за мир от ПСВ!