Санкциите на ЕС и на САЩ срещу Русия будят "ирония" в Кремъл

Съветник на Путин не отговори дали Москва ще наложи ответни санкции
18 мар 2014 13:25, Елка Василева
27
Санкциите на ЕС и на САЩ срещу Русия будят "ирония" в Кремъл
Снимка: архив, Reuters

Санкциите на ЕС и на САЩ срещу Русия будят "ирония" в Кремъл, заяви човек от апарата на президента Владимир Путин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата
"Писна ни от тези санкции, те будят чувство на ирония, дори на сарказъм", каза в отговор на въпрос на агенцията Юрий Ушаков, помощник на руския държавен глава.

Той обаче остави без отговор въпроса дали Русия ще наложи ответни санкции, посочва ИТАР-ТАСС.

Руският вицепремиер Дмитрий Рогозин нарече „детска градина“ наложените от Запада санкции срещу Русия, предаде РИА Новости.

„От наша страна няма никакъв шантаж, дори никакъв разговор. За някакви конкретни санкции не говорим, защото тези санкции, които ни бяха предявени – това е някаква детска градина. Издирването на сметки и имущество в чужбина на хора, каквито по определение там не може да има, това е всъщност някаква зла шега“, заяви Рогозин пред журналисти.

САЩ и ЕС обявиха в понеделник налагането на санкции срещу високопоставени руски политици поради ситуацията около Крим.

Президентът на Русия Владимир Путин каза по-рано, че щетите от евентуални санкции във връзка със ситуацията около Украйна ще са взаимни. По думите на говорителя на руското външно министерство Александър Лукашевич на Москва няма да й се наложи да отговаря на евентуалните санкции задължително огледално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
usa преди 10 години
gibel e chaka rusia
21
3
 
9
 
! Отговори
01.09.1939 преди 10 години
Тия "реакции" са като ония "реакции" на Франция и Англия,след окупирането на Полша от Хитлер - "Ние обявяваме война на Германия,ама друг път".
20
5
 
20
 
! Отговори
Янко преди 10 години
Елне, я обясни, защо в заглавието ти ирония е с кавички. Научи къде се слагат кавички, моме! А всички съветвам до поразгледат руската електронна преса. Там кавички няма. Всичко е ясно - от икономически санкции ще изпищи Европа. Най-напред - "шпротите" - Литва, Латвия. Германия, заради евентуално спиране на газа. Франция ще се сдобие с две корита "Мистрал" (за целесъобразността от които в Русия отдавно се спори), IVECO ще се прости с голямата поръчка за "Рис"-овете, които много отстъпват на "Тигр
19
22
 
5
 
! Отговори
пути Н преди 10 години
ooo,ш'ви *** тургат! Като мине иху-ахуто, и ще има пак да се чудят, к'во стана ,че не ядохме?Пак си повтарят грешките. И СССР се смяха и говориха за упадък и се разпаднаха. Сега ще гледаме серия номер 2!
18
0
 
2
 
! Отговори
опъвач преди 10 години
До опъвачhttps://youtube/watch?feature=player_detailpage&v=j--ww6yIRpI#t=0
17
0
 
1
 
! Отговори
опъвач преди 10 години
https://youtube/watch?feature=player_detailpage&v=j--ww6yIRpI#t=0
16
1
 
32
 
! Отговори
изделие77 преди 10 години
Отишли една група от 10-тина американеца в Сибир на екскурзия.Излезли на природа ,съблекли се да поплуват,но от някъде изкочила мечка и ги подгонила!Наблизо си почивали на природа руснаци.подгонени от мечката амер. преминали през руския лагер и всичко съборили.И както си му е реда ,руснаците ги догонили иим ударили един бойСлед това отново се върнали при палатките и въдиците ,и започнали да сиговорят:Брей тез амер.съвсем нагли!добре ,че ги поотупахме!Ама тоя с шубата добре се държа пича,браво!
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЛуд ли си бе, запада драйфа кръв от злоба че не можа да щипне и Крим. За кво си измисляха тия инвазии, за кво пищяха че нарушаване на цялостта на Украйна било международно престъпление.
14
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
убиха *** от смях,санкции на 21 души
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Меркеле мислиш, че като се появят я в Лондон, я някъде другаде с американски долари, евро и тн валути в джобовете, някой ще им каже "марш на Любланка" ли ??Пък и санкциите са родителите им, децата не отговарят за техните действия :)Абе всичко е фарс, ако руснаците спрат само с Крим, нещата така ще си останат. Явно това е сделката на приемането на Украйна в ЕС. Другото е пушек и фишек за пред масите.
12
1
 
11
 
! Отговори
къде е? преди 10 години
Абе а къде е МАЛОУМНИЯ ЛУЩЕР да ни доразсмее?:)
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не само ирония, а СМЯХ!!въобще не им пука!въобще не им е страх!как така, не знам...
10
4
 
45
 
! Отговори
Hi Hi преди 10 години
До XV Сега руснаците като си дръпнат парите от западните банки и си ги вкарат в Русия ще се чуе рев на англииски , немси и френски. Че то се оказа че американците ровят из сметките на швейцарските банки , да не забравяме какво стана в Кипър с банките. Така че не знам какво толкова се радваш , защото имаш дъх на Кока кола с Хамбургер втора употреба.
9
24
 
10
 
! Отговори
Меркел преди 10 години
Рогозин, Рогозин, "детска градина", ама твоите деца много е вероятно да искат да учат я в Лондон, я в Париж. Само че сега ще учат на "Лубянка" 6
8
47
 
12
 
! Отговори
XV преди 10 години
*** от яд, алкохолизираните мужици в момента!! Павят се на саркастични, щот няма какво да правят друго долните ***!! Нали на всичките им прости политици и магнати чаветата са им в Западни университети и лицеи! Сега като им бият шутове в задниците, да си палят моторетките за Раша!! Да учат за колхозници, те и без това само за това стават!!! И да смучат самогон!! С тоя *** вожд Шутя, ги чака 100 години мизерия и крепостничество!!
7
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес се появи новина че Франция е отказала да продаде два военни кораба на Русия на стойност 1.2 мрд евро във връзка със наложените санкции. Е кой е потърпевшия. От руска страна ми се струва че е само чиновника дето си чака комисионната.
6
4
 
32
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До АнонименПо думите на говорителя на руското външно министерство Александър Лукашевич на Москва няма да й се наложи да отговаря на евентуалните санкции задължително огледално.ЗНАЧИ ЧЕ САНКЦИИТЕ НА МОСКВА МОГАТ ДА БЪДАТ И ПО-ГОЛЕМИ И КАКТО ОБИЧАТ ДА ГОВОРЯТ САЩ ДИСПРОПОРЦИОНАЛНИ..СЕГА ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ ЧЕ ПРИЛАГАТ ДИСПРОПОРЦИОНАЛНИ САНКЦИИ...ХА ХА ХА..НЕЩАТА СА ДОСТА СЕРИОЗНИ НО НЯКОИ НЕ ГО РАЗБИРАТНЕ МОЖЕШ ДА ВЪРВИШ СРЕЩУ НАРОДНАТА ВОЛЯ..ПО ДОБРЕ ДА МИСЛЯТ КАК ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО В БЪДЕЩЕ БЕЗ
5
8
 
51
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 10 години
В Брюксел работи прислугата на сатана. Тя може само да руши. Всякакви санкции и заплахи от нея будят само ирония! След приемането на трети човешки пол, високопоставените служители на ЕС е крайно време да се заемат с ратифициране, първо четене, пропагандиране, второ четене и т.н. на актовете за узаконяване на педофилията, тъй като педофилите имали право и те на свободно ...хммм...излияние! След това идва ред на содомитите. Кой влюбен в куче, кой в магаренце...хайде и тях да узакони Брюксел.
4
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3 Дали ще са смешници когато му се спретне фворцов преврат на Путин от застрашените олигарси .
3
12
 
41
 
! Отговори
ДК преди 10 години
Фашизоидните папагали са си създали правилник за налагане на санкции и го прилагат по точки, независимо с кого си имат работа, но това е тъпо както всички "папагалски" изпълнения, включително прилагането от много време в България "папагалски" почини от Брюксел и САЩ!