Приемникът на Чавес потвърди за извънбрачните му деца

Двете момиченца са били признати от венецуелския лидер
Обновена: 20 мар 2014 21:11 | 20 мар 2014 20:57, Елка Василева
13
Приемникът на Чавес потвърди за извънбрачните му деца
Уго Чавес с дъщерите си Роса Вирхиния и Мария Габриела. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Венецуела Николас Мадуро потвърди, че неговият предшественик Уго Чавес, който почина през март миналата година, е имал извънбрачни деца.

В изявление неотдавна Мадуро спомена всичките деца на покойния лидер на Венецуела. Освен петте деца на Чавес, за които знаят всички, Мадуро спомена още две момиченца, за които официално досега не се е говорило, съобщи испанското издание АВС.

Едното от тях е петгодишната Сара Мануела, която е родена от извънбрачната връзка на Чавес и Нидия Фахардо, която е била стюардеса на президентския самолет. Другото дете е осемгодишната Хенесис Мария, която е плод на любовта на Чавес с Бекси Лисете Сегура, се казва в публикацията.

Междувременно венецуелският портал Reporte Confidencial  публикува данни за двете момиченца. Според тях Сара Мануела е родена на 3 май 2008 г. и е била официално призната от Чавес през декември същата година. Хенесис Мария е родена на 1 май 2005 г. и е била призната от Чавес през март 2009 г.

Досега официално се знаеше, че Чавес е надживян от четири деца: дъщери Роса Вирхиния и Мария Габриела и син Уго Рафаел от първия му брак с Нанси Колменарес, с която Чавес се развежда през 1992 г., както и дъщеря Росинес от втория му брак с Марисабел Родригес Оропеса, който е разтрогнат през 2002 г.

Знае се и историята с мъж, обявил се за извънбрачен син на Чавес – Соломон Фернандес. Самият Чавес обаче заяви публично, че никога не се е срещал с майка му и обвини Фернандес, че иска да стане известен за негова сметка, пише NEWSru.com.

Уго Чавес, който управлява Венецуела 14 години, почина на 5 март 2013 г. след тежко и продължително заболяване. Погребан е в саркофаг в музея на революцията в Каракас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Сен Симон преди 10 години
В НАЙ - БОГАТАТА НА ПЕТРОЛ ДЪРЖАВА В СВЕТА , ХОРАТА СА НАЙ - БЕДНИ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ *** - ЧАВЕС И НАСЛЕДНИКА МУ ...ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ АРАБИТЕ - КАТАР , ДУБАЙ И Т.Н. И ГО СРАВНЕТЕ И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОД ... НИКОГА КОМУНИЗЪМ - СОЦИАЛИЗЪМ ...
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като всеки комунист и безбожник Чавес се ръководеше от три неща - лъжи,кражби и убийства.Вижда се, че е скитал и по чужди булки, бил се и чиста проба развратник! Затова и Господ го наказа да страда и да отиде рано в Ада!Боголюбивите и благочестиви хора живеят дълго, но те в никакъв случай не са комунисти!
8
1
 
3
 
! Отговори
viva USA преди 10 години
Американофилите са особени индивиди,отличават се се с ниска,мерзка същност,ценностна система на травестит и пълна духовна тъпота!
7
5
 
7
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Е е какво от това - всичките са негови деца, за които се е грижил и нищо не прикривал. Важното е, че не е забравен, че идеите му за независима и икономически силна Венесуела са живи и има достатъчно последователи, за да не бъдат допуснати петролните корпорации на САЩ да смучат петрола на Венесуела за жълти стотинки.
6
2
 
10
 
! Отговори
Георги Димитров преди 10 години
Ама всички знаем, че Чавес е бил лош човек - изгонил е Шеврон!
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, великия вожд, не може без да седне някое младо девойче на коляното му. Добре че има *** промити мозъци, които да вярват в светлото бъдеще - истината за елита е една - секс, наркотици и рокендрол! А еврейските имена на децата му направо къртят!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как да не се питаш: Нормален човек може ли да е политически лидер? Какво ли ще последва след Мадуро?
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"извънбрачен син на Чавес Соломон Фернандес. Самият Чавес обаче заяви публично, че никога не се е срещал с майка му "Те комунистите го могат и без да се срещат
2
2
 
13
 
! Отговори
Бен-Адам преди 10 години
"Сара Мануела е родена на 3 май 2008 г. и е била официално призната от Чавес"Момент, момент, Сара Мануела е еврейско име а доколкото си спомням покойния шавлив Чавес беше върл враг на евреите Хайде лека полека може да чуем още нещичко
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вива Мадуро, Вива Чавес, Вива Кастро. Вива ла либерта. Венсеремос! Но пасаран.