Музей за атентатите на 11 септември отваря врати през май

Той ще се намира на мястото на Световния търговски център
Обновена: 25 мар 2014 09:02 | 25 мар 2014 09:01,
21
Музей за атентатите на 11 септември отваря врати през май
Снимка: Reuters, архив

След две години закъснение и редица полемики музеят, посветен на атентатите от 11 септември, ще отвори врати за посетители на 21 май в Ню Йорк - на същото място, където се издигаше Световният търговски център, предаде АФП, цитирана от БТА.

Първоначалният план предвиждаше той да заработи през септември 2012 година, но строителството му бе забавено. Причина за това станаха финансови спорове между различните участници в проекта. Ураганът Санди също нанесе щети, наводнявайки сградата през октомври 2012 година.

На площ 10 210 кв. метра, този седеметажен музей, разположен под земята, се намира между двата басейна на
мемориала, открит на 11 септември 2011 година на мястото на атентатите.

Експозиция "in Memoriam" ще отдаде почит на 2983 мъже, жени и деца, убити при атентатите от 11 септември 2001 година и при първия атентат срещу Световния търговски център на 26 февруари 1993 година, отнел живота на 6 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЮДОМАСОНИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГА СЛУЖАЩИ НА САТАНАТА ИДВА И ТЕХНИЯТ КРАИ
19
0
 
2
 
! Отговори
e преди 10 години
Всички масонски ложи,било то ционистични или католически или православни тамплиери-са тясно свързани с власти и техните религиозни водачи като мерзавеца Хорхе Берголио,нечестивеца "Въртоломей",еврейския терористичен равин и ходжата(най-малко).Всичките те ,упражняват ОБРЯДИ и РИТУАЛИ и мамят и избиват човечеството чрез всевъзможни сатанински Номера!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Но за възникването на ционизма, като логическа брънка и последица в "гирляндата": тамплиери, масони, деизъм, ционизъм, НСР, ще се спрем малко по-късно.
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето какво пише пък за германския ционизъм д-р Хенри Makoу - един истински евреин-антиционист - в статията си Хитлер беше божи дар за Израел [3]:Чрез числата от книгата на Edwin Black The Transfer Agreement говори историята. През 1927 г. около 15 000 от 550 000 евреи в Германия се самоопределяха за ционисти. Това е по-малко от 2%. Никъде възражението на евреите [към ционизма] не беше така широко разпространено, принципно и силно, както в Германия, беше написал един ционист-историк. (168) ...Благодарение на Хитлер, 60 000 немски евреи емигрират в Израел между 1933 и 1941 година (б.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Старейшините на Цион, съставляващи Синедриона, най-висшия еврейски орган, още от библейските времена, по официална номерация са 71, а юдейските текстове, също разкриващи за съществуването само на един цар, са сътворени като 72. Докато във Великобритания през 1999 г., правителството на труда призна, че той има 72 официални "съветници" или "спин-доктори". И двамата, както Рузвелт, така и Блеър са изпълнили социалните "реформи", наречени "Нов курс" ("New Deal"), който в САЩ е известен още от познавачите като "Еврейски Ред (Jew Deal"). Виждаме ли тук как историята се повтаря?
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За какво става дума - за "теория на конспирацията", относно "повтарящите се "пленничества" на евреите", за измислени доводи, за "антисеметизъм" или за вековна реалност?Както пише Айвън Фрейзър в своята студия Протоколите на книжовните старейшини на Цион: Доказателство за древната конспирация" [2], корените на американския ционизъм се крият в общността на евреите хазари:
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето как Дъглас Рийд, в главата "Еврейската душа" [1], описва първата половина на 20-ти век и какво настъпва след Втората Световна Война и през 50-те години:Първите петдесет години на "еврейския век" са оказали естествен психологически ефект върху еврейската душа, която отново е в насилствен безпорядък. Този безпорядък е направил шовинисти маса от евреи, които преди сто и петдесет години, като че ли изглеждаше, имаха ангажименти в развитието на човечеството. Те, като че ли са отново в плен (повтарящите се "пленничества" на евреите винаги са били плен от старейшините и кредото за изключване
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Друга причина, за да не си задаваме подобни въпроси, е не само еврейската диаспора, а и душевността на евреина. Д-р проф. Уилиам Пиърс, в радиопредаването "Гласове на американските дисиденти" от 12-ти Август, 2000 г., на American Dissident Voices Radio, казва:"Казах вече, че евреите като цяло са социално, морално, интелектуално и расово деструктивни и, че те имат уникалната способност да бъдат такива. Причината за това е техният уникален начин на съществуване като паразитно малцинство в не-еврейските общества. Понякога тази разпръстнатост на евреите или диаспора като малцинство сред не-еврей
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпросът за хазарските евреи е исторически доста късен те се появяват някякви си 700-800 години по-късно. Той е също така дългосрочно конспиративен. Както и, че той е много важен в переспектива, дори хилядолетнна такава - особено за НСР, за което ще стане дума по-късно.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След т.н. Първа еврейско-римска война в Юдея (The First Jewish-Roman War), известна още като Голямото въстание (The Great Jewish Revolt), разрушаването на Храма на Йерусалим през 70 г. сл.Хр. от император Веспасиан (днес е останала само западата подпорна стена, наричана още Стена на плача), и бунта на Шимон Бар Кохба през 132-136 г. сл.Хр (The Bar Kokhba Revolt) против Римска империя, римляните вече не признават властта на нито една, която и да е еврейска общност, и на евреите е било забранено да живеят в Йерусалим. Освен това, след като християнството става официална религия на Рим и Констант
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да внеса някакъв ред в разнопосочността, ще започна отзад напред. Даже, не от ционизма и Новия Световен Ред, а още по-назад, от еврейската диаспора през вековете. За да си отговорим предварително на много въпроси, трябва да се върнем към времето на Римската империя (в някои случай и преди) и последвалата еврейска диаспора.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А гениалният геополитик Халфорд Джон Маккиндер (1861-1947), още през 1904 година в своя труд Географическата ос на историята постановява: Този, който управлява Източна Европа, се разпорежда със сърцето на света. Който управлява сърцето на света, той управлява острова на света. Който управлява острова на света, той управлява света.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Халфорд Джон Маккиндер
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очевидно съвокупността "тамплиери, масони, деизъм, ционизъм, НСР" е имала кауза, действала от столетия. Не - ако считаме, че тази кауза е еврейското господство, като "богоизбран" народ над целия свят - каузата е от няколко хиляди години. Тази съвокупност и днес е против Човечеството.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТАТУТЪТ ИМ КАТО ТАЙНИ(В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ)ОБЩЕСТВА, РЕЛИГИОЗНИ, ФИЛОСОФСКИ ИЛИ ДРУГИ ОРГАНИЗАЦИИ, ВЕЧЕ НЕ ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ГЛУПАВ ЗА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА. ДНЕС, 10-ТЕ ГОДИНИ НА ХХ ВЕК.ОСОБЕНО СЕГА, КОГАТО НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД Е ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА САЩ.
5
0
 
2
 
! Отговори
e преди 10 години
Преките жертви на ционизма са над 250 млн.души.Във всяка една страна има като *** като Соломон Паси,Дхон Кери и Сорос и Ромпой-ционисти масони ! Вече и Европа разбра,че НАТО бе изграден да изпълнява ционистични ЖЕЛАНИЯ!
4
0
 
0
 
! Отговори
s преди 10 години
Слабо.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някога така беше обучаван Laden заради Афганистан.И още дълго време след 2001 г.името му бе спрягано,даже се разигра и инсценировката "Залавянето му в Пакистан"струваща 2.5млрд. долара.Маймунски американски номера.Такива като с президента си Кенеди.Ционизма е Карцином !
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dobre e da se zapishe sas zlatni bukvi,che tezi 3000 zhertvi byha delo na sanarodnicite si ot CIA i MOSAD
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кофти