Кличко не играе за президент, иска да е кмет на Киев

Лидерът на УДАР предложи милиардера Порошенко за президент
Обновена: 29 мар 2014 17:58 | 29 мар 2014 14:04,
27
Кличко не играе за президент, иска да е кмет на Киев
Виталий Кличко Снимка: БТА

Лидерът на партия УДАР в Украйна Виталий Кличко призова да бъде издигнат общ кандидат за президент от демократичните сили, като подчерта, че такъв кандидат по негово мнение може да бъде милиардерът Петро Порошенко. Това стана днес на конгреса на партията.

Още по темата
Кличко добави, че е взел решение да се кандидатира за кмет на Киев.

"Ще направя Киев наистина европейска столица и заедно ще направим Украйна европесйка държава", заяви Кличко, цитиран на сайта на партията, предаде ИТАР-ТАСС.

(БТА)

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
6
 
! Отговори
болгар преди 10 години
Искаше и президент да стане но американците не го харесаха и дирекнто му казаха че не е той човекът! Сега иска кмет да стане ама пак не е питал америка. Обама е казал за кличко че има мозък колкото да пази равновесие а и не лиже толкова добре и най важното не е обработен предварително от ЦРУ както Турчинов и Яценюк
21
2
 
4
 
! Отговори
Хари преди 10 години
Много го харесвах като спортист, но се оказа ***. Гнус ме е от него...
20
1
 
3
 
! Отговори
СВЯТ преди 10 години
КОЙЛИ ЩЕ ОБЕЩАЕ НА УКРАИНСКИТЕ *** 8 О О ДНИ МАЙ НЯКАДЕ НА НЯКАКВИ *** БЯХА ОБЕЩАЛИ ( ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ )
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кличко ще е губернатор на Източна Украйна, след като има ново раздробяване, след това с Крим.Не е лошо! Бил си *** и як колхозник, станал си аристократ-американски лакей.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Убедиха" го за да не пречи на Тимошенко. Иначе ще и вземе проценти. А иначе го използваха. Обаче той си иска. Затова ли се пъна на барикадата. Всеки се бори за баницата.
17
1
 
7
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Не е глупав този. Иска кмет на столица да е.Там далаверата е по голяма от тази на президента.И не бие на очи толкова.Имахме такъв кмет и беше постоянно усмихнат.
16
4
 
3
 
! Отговори
mihail преди 10 години
какъв КЛИЧКО ,ДПС са най големия проблем за България,всичко останало което драскате са само новини
15
0
 
7
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 10 години
Едва сега се замислих сериозно и си зададох въпроса: "Защо подценяваме Кличко? Ами ако някой му е подсказал... нещо". Ами представете си - в близко бъдеще Украйна се разпада на три части (не на по-малко, между изтока и запада е необходим буфер и това е Киевска губерния). Ами в такъв случай кмета на Киев става по-важен от президента на "федерацията". Греша ли?
14
0
 
9
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 10 години
Очевидно "големия батко" е наритал Кличко и му е показал къде му е мястото (аз лично се съмнявам, че мястото му е в политиката въобще, но нейсе). Иначе боксьорът имаше амбиции за президент още в зората на Майдана, но кой какъв ще бъде се решава отвъд океана (това май и за нас важи?!)
13
1
 
6
 
! Отговори
Стоян К. преди 10 години
Ако беше останал още малко в бокса нашия Кубрат на му набие канчето и нослето,по добре ще мисли за какво да се кандитатира.Голямо лапане ще падне.
12
2
 
15
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Абе тея са си разпределили постовете още преди цялата дандания на майдана. Ето това е била целта, средствата нямат значиние, кво значат няколко стотин човешки живота в името на това да бъдеш президент и столичен кмет. Браво Кличко, браво Тимошенко, доказахте се като истински убийци на собствения си народ, само и само да докопате властта. Тея ни задминаха - пандизчийка за президент и боксьор за кмет на столицата. Кво кардене ще падаа, не ми се мисли, да му мисли народа на Украйна!!!
11
0
 
8
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
"Sometimes win sometimes lun - this is the game 50:50I very mad" Др. Стоичков.Аз не знам какъв народ са украинците като се доверяватна един боксъор, 90% от съзнателния му живот е преминалс раздаване/получаване на ляв/десен прав, ъперткути и крушета.Тренировки за движение на ринга за кодниция и сила.Общувал е прдимно с боксьори, които на запад са от проблемнисемейства и с връзки с криминалния свят.Има някаква "степен" но това му е подарък от университета.Речника му по немски се заключава с 200-300 думи.
10
1
 
5
 
! Отговори
ХАХА преди 10 години
Ами да-при кмет повече има какво да се ***!
9
2
 
9
 
! Отговори
САУРОН преди 10 години
и няма как да играе защото предварителните прогнози му дават на него и Тимошенко по 4-5 %....това да не е като да усвояваш пари на ЦРУ и да правиш държавни преврати...тук вече думата ще има украинският народ ...предстоят любопитни новини;)
8
1
 
12
 
! Отговори
Педро Клатимадейра преди 10 години
Аз пък искам да съм кмет на Мехико сити,ама май ще си ми остане само мехикото.***....
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нали ционискомасонката виктория нюланд каза че не ставал за президент ех нали наследниците на сатаната родшилд управляват света
6
0
 
14
 
! Отговори
kim преди 10 години
До АнонименКак така списъка е за 165-те най богати а на 931 място е Порошенко????По математиката която аз съм учил 931 е много след 165 което е чудно как се е вместил в класацията
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И в Украйна като при нас-една камара незнайно как пръкнали се милиардери и милионери и *** и беден народ.Всъщност станаха милионери и милиардери за един ден с гигантски далавери и грабежи от държавата.А за какво му е пък на един милиардер да се набутва да става Президент на Украйна като знае какво го очаква е отделен въпрос.Сега като им поскъпне двойно газа ,като започнат съкращенията и орязване на всички социални придобивки няма да мине много време и разните Кличковци ще бъдат обесени по дървет
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя пък е толкова ***, едно изречение не може да събере...
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е тея хора по света и у нас, така и не разбраха, че бившите спортисти за политици не стават. Само мутри излизат от тях. Едно е народната любов като си вкарал гол, или взел медал, а друго е да се занимаваш с управление и политика.