Младежки крайнодесни партии от различни страни се обединиха

Целта на съюза е спечелването на повече депутатски места в ЕП
5 апр 2014 13:42, Екип на Bulgaria On Air
6
Младежки крайнодесни партии от различни страни се обединиха
Снимка: Bulgaria On Air

Младежки организации на крайнодесни парии от различни страни съобщиха във Виена, че се обединяват.  Традиционно такива партии са разделени в Европа, тъй като всяка от формациите има свои национални интереси, отхвърля интеграцията на ЕС и е против намаляването на националния суверенитет.

В новия съюз влизат младежките движения на френския „Национален фронт”, австрийската „Партия на свободата”, белгийската „Фламандски интерес" и шведските демократи. Движението е приело наименованието „Младежки европейски съюз за надежда”.

Преди година лидерът на Национален фронт Марин Льо Пен и евроскептичният холандски политик Геерт Вилдерс също формираха алианс за европейските избори. „Партията на свободата” на Вилдерс обаче няма да бъде представена в новото движение.

Експертните прогнози сочат, че крайнодесните партии имат шанс да спечелят значителен брой депутатски места в Брюксел през. Очакванията им се базират на изявените националистични нагласи във Франция, Унгария, Холандия и други страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ги обединят в аушвиц мръсни фашистчета долни.
3
0
 
2
 
! Отговори
И.Семов преди 10 години
Добре е,че младежите мислят за бъдещето си...Днешните управници са предатели, купени с мюсулмански кървави пари..Фалшиви ценности, измислени социални системи, това е днешна Европа, подпомагане на търтеи за сметка на местното население...Живея извън България от 15 години, говоря това от опит, за съжаление..
2
0
 
7
 
! Отговори
cecko2497 преди 10 години
Това е страхотна новина и съм сигурен че тези партии ще печелят все повече и повече поддръжници. Европа събуди се, защото нещата не вървят на добре. Французите се мешат с араби и ***, германците с турци, холандците също, англичаните с разни пакиситанци, араби и ***, българките ги е.ат разни миризливи ***, турци и араби, също както и снежнобелите и красиви рускини, украинки, чехкини и т.н. Бяла и християнска Европа трябва да се събуди, защото е почнала да почернява...страшно е.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Натам вървят нещата в резултат на недомислената крайна толерантност към *** с паразитни нагласи.Когато една пружина се натяга прекалено силно, тя се къса и се навива точно на обратната страна.