Робот ще издирва черните кутии на изчезналия самолет

Пускат го до дни
Обновена: 8 апр 2014 08:02 | 8 апр 2014 07:56, Александър Попов
9
Робот ще издирва черните кутии на изчезналия самолет
Снимка: Reuters

Може би ще минат няколко дни, преди да бъде изпратен подводният робот "Блуфин-21" в дълбините на Индийския океан в зоната, където бяха засечени акустични сигнали, сходни с излъчваните от черните кутии на изчезналия малайзийски самолет. Това предаде Франс прес, като цитира австралийските власти.

Още по темата

Трябва да продължим проследяването на сигналите, защото имаме нужда от допълнителна информация, за да определим зоната на издирване, заяви координаторът на операцията Ангъс Хюстън.

По-рано бе съобщено, че миниподводницата "Блуфин-21" ще бъде изпратена в дълбините на океана днес, за да установи дали засечените от австралийски кораб звукови сигнали са от черните кутии на самолета.

Преди ден кораб от австралийските военноморски сили, участващ в издирването на изчезналия малайзийски самолет в Индийския океан, е засякъл нови акустични сигнали, съвместими с ултразвуковите сигнали, излъчвани от черните кутии на полет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: изчезнал самолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Ама че си ***. На колко годинки си бе пиле ,извинявай ако си мъничко.
7
1
 
5
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До Пешо, дълбочината на океана, където търсят самолета е около 5000 метра. Много малко са подводниците в света, които могат да слезат на такава дълбочина. На повърхността на океана налякането на въздуха върху телата е 1 атмосфера, във водата всеки 10 метра воден стълб увеличават налягането с още по една атмосфера. На 5000 метра дълбочина налягането е 501 атмосфери!!!!
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато се пропука една конспирациа и излезе компрометирща информация, тайната информационна машуна пуска подобни на тази новини, за да отклони вниманието и замаже фактите. Типично в стила на янките.
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От там идва и доказателството, че това е снимка, изпратена от района около военната база Диего Гарсия на 18-ти март.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди няколко дни излезе съобщение в мрежата, изпратено от един от пътниците на изчезналия Боинг, като той твърди, че самолетът е бил отвлечен от неизвестни извършители. Филип Ууд е американски гражданин, инженер от IBM летял на борда на полет МН370. На изпратената от телефона му снимка има данни за дата на заснемане, използваното устройство, както и GPS координатите, които телефона записва при всяко заснемане с него. От там идва и доказателството, че това е снимка, изпратена от района около вое
3
3
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Когато цитираш или даваш информация би трябвало да посочиш източника!В случая би ли казал ,кой е този "голям Американски блогър и специалист" ...? и къде и кога са направени "сензационни разкрития по повод изчезналия самолет" .......тук може да посочиш линк. Благодаря
2
4
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Интересно, че досега никой не е споменал, каква е дълбочината на океана в "съмнителната" част...
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям американски блогър и специалист по теория на конспирацията направи сензационни разкрития по повод изчезналия малайзийски самолет. Според данните самолета не се е разбил, а е отвлечен и приземен в американската военна база Диего Гарсия, в близост до Малдивските острови, като информацията идва от пленен пътник на борда.