На война с домашно направени бомби и ракети

Бойците от Свободната сирийска армия сами създават оръжия
Обновена: 14 апр 2014 22:56 | 14 апр 2014 20:31, Александър Попов
63

Дете "пълни" снарядите. Снимка: Reuters

Свободната сирийска армия, която води въоръжена война срещу частите, лоялни на президента Башар Асад, използва всяка свободна минута за направата на нови оръжия и муниции. Най-често те са правени в домашна обстановка.

В повечето случаи самите бойци и техните симпатизанти сами пълнят бомби и снаряди, а някои проявяват и завидни умения в направата на оръжия.

Вижте какво е част от военното оборудване на армията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
6
 
! Отговори
НОВ преди 10 години
Чакам новината: Башар разби всички и вече в Сирия е спокойно. Американците да го духат.
39
1
 
6
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
...някой от представилите тези кадри, дали знае как гърми оръдие...какъв е принципа да се изстреля снаряда...пълна манипулация...май...
38
0
 
9
 
! Отговори
Гнафт преди 10 години
Това оръдие не се знае от коя страна ще гръмне
37
3
 
19
 
! Отговори
АНГЕЛОВ преди 10 години
Какви мили и работливи млади хора. Благодарение на чичо Сам активно работят по програмата за младежка заетост "Осакати съседа си, бъди свободен".А при нас безработица, *** и вувузели.Следва и другата програма"Днес във Сирия,Ливан Либия,Египет,утре САЩ, Ангрия,Русия, а понякога и неизвестна България.Да благодарим на Ройтерс за фото сесията.
36
0
 
25
 
! Отговори
до онбашията преди 10 години
Странно, къде виждате човеци - това са най-обикновени шебеци, в които има единствено желание за разруха и грабеж!Далеч са от човеците!
35
1
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
а как ни лъжеха навремето че труда е направил от *** човек. след тези снимки мисля няма никакво съмнение че войната е направила от маймуните хора.
34
0
 
19
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
Какъв е този фарс?мислите ли че тези талибани досега са се сражавали само с тези самоделки?ако беше така отдавна войната да е приключила.
33
8
 
4
 
! Отговори
преди 10 години
сигурен съм че всичкото това "въоръжение" идва от америка, особено снарядите с газова бутилка, а газта мозе и *** да я праща
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еееее вие сте се сетили за "борците"... Беше паднал некъв гъст лепкав мрак над сирийските полета...И кво ся ? Пубеди ли демукрацията или още не е ? Как върви еденето на карантия ?
31
0
 
10
 
! Отговори
тито 2 преди 10 години
Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** продажни журналисти!!! Свободна, а може би независима, защото нищо не зависи от тях... Проруски и майдановци, едните добри другите лоши. Едните анексират другите освобождават. Няма ли най-после един професионален журналист да напише нещо обективно, вярно и да не се влияе от чуждо мнение. Да ама кой ще му плати? И вие платени коментатори....
29
1
 
11
 
! Отговори
тито 1 преди 10 години
"ДЕМОкрати" какво ни готвят още от 1947 година.В началото на Студената война 1947 г. - Алън Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява:Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са пи
28
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази снимка е от поне 1 година ! Кой им каза толеранситe и каква стомана да ползват? Сега решихте да ги правите звезди тези мръсни терористи. Утре ще убиват нашите красиви деца тези мръсни ***! Да хванат рак тези които ги учат как да убиват!
27
1
 
22
 
! Отговори
* преди 10 години
Като гледам тази фото сесия , не знам защо ми идва на ум за БиБиСи - те така плащат на хората и после създават новини ....никой , който разбира от оръжие няма да ги вземе на сериозно . Тези снимки са да плашат бабите . А истинското оръжие си е от САЩ
26
2
 
9
 
! Отговори
istinata преди 10 години
Tia ubivat masovo hristisnskoto naselenie.armenci i asiriici.asad zashtitava durjavata si kato priznava hristianite za chast ot neia.negovite vishi voenni sa hristiani
25
1
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Да яко фантазия имат тия ....но мене още ме държи вчерашната статия и онези снимки на Мая Манолова ...мерака не ми минава да ме продуха мамка му !
24
0
 
2
 
! Отговори
456 преди 10 години
от456Тора ,грешка на клавиатурата:))
23
0
 
14
 
! Отговори
456 преди 10 години
До Анонимен33Стига стига с тоя дето ще идва !!Исляма е просто по нова версия на християнството! Седем века по нова и сега си спомни Европа преди 7 века-инквизиция,свещени войни!Исляма не е по добър от християнството само е по нов!кКорана е зле преразказана Библия! А Библията е кофти вариант на еврейската Тара!А Тарата е крадена от Египет!Това е историята на свещените войни!Жалко оправдание на човешкия нагон да сее смърт!
22
0
 
27
 
! Отговори
Спеца преди 10 години
Да бе , а грузинците им доставиха домашно приготвен "зарин" през Турция - контрабандичка!Въобще всичко си е толкова домашно и импровизирано !
21
3
 
46
 
! Отговори
Пропаганда преди 10 години
Значи терористите в Сирия са "свободна освободителна армия".За това пък, "Освободителната армия" на Донецк са "сепаратисти".Гьобелс е бил пълен аматьор, дори наивник в сравнение с днешната западна пропаганда.