Тази нощ в Киев ще има военни маневри

По централните улици на града ще преминават колони бойна техника
30 апр 2014 16:30, Елка Василева
80
Тази нощ в Киев ще има военни маневри
Снимка: Reuters

Тази нощ в центъра на Киев ще се състоят маневри на въоръжените сили на Украйна, съобщи правителството на страната, предаде Ройтерс.

Още по темата
В изявление, поместено на правителствения уебсайт, се казва, че през нощта на 30 срещу 1 май в столицата ще има "тактическо-специални учения". Към жителите и гостите на Киев се отправя предупреждение, че по централните улици на града ще преминават "колони бойна техника".

По-рано днес и.д. президент на Украйна Олександър Турчинов каза, че украинските въоръжени сили са в пълна бойна готовност поради "реалната заплаха" от руско нашествие в Украйна по суша.

Турчинов призна, че централното правителство не контролира обстановката в източните Донецка и Луганска област.

ИТАР-ТАСС също цитира съобщение за предстоящите маневри, направено от пресслужбата на киевската градска държавна администрация, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брюксел. Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу заяви, че действията на Русия представляват заплаха за целия свят, предаде Обозреватель.Ситуацията в Украйна е най-голямата заплаха за стабилността и сигурността в Европа след падането на Берлинската стена, смята Барозу.
62
5
 
4
 
! Отговори
румен221 преди 9 години
Късно е за юнаклък- Заради бездарната политика на САЩ и Е.С. към събитията в Украйна закъсня и диалогът за Единна Украйна. Сега процесите водят към федерализиране, конфедерация или към разделянето на Украйна. - Смятям, че Украйна от Президентска ще стане Парламентарна конфедерация (като Швейцария), за да може сблъсъкът, който сега е на улицата, да търси решение в парламента, както в България.(Ако ние бяхме президентска република, по вина на красавеца Плевнелиев, ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НАШИТЕ ФАШИСТИ ДА СА ПРОЛЕЛИ БЪЛГАРСКА КРЪВ!).
61
2
 
13
 
! Отговори
Дааа преди 9 години
Киев си събира армията в града ,щото ако я пусне извън него ще остане без армия...
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пфу,язък, Лудите отмениха цирка, а що народ приготви попкорна....Нищо де, другия път шоуто шъ е по-яко!!!!
59
1
 
12
 
! Отговори
Велес преди 9 години
Що за ненормалник трябва да си, за да си напъхаш танковете и военната техника в града? Или толкова го е шубе,че... Неее И в това няма логика!
58
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
руския ден на победата май ще е в киев тази година
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчинов призна, че централното правителство не контролира обстановката в източните Донецка и Луганска област.и наред са Харковска и Одесска области . да им е честито на фъшагите !
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яйцецунко хлипа от страх в прегръдките на Кличко.
55
4
 
13
 
! Отговори
разбирача преди 9 години
А ние кога ще направим маневрата в Скопие?
54
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опитва се да се барикадира в Киев нациста, ама руската помощ скоро идва, дори и без руската войска да пресече границата, нищо няма да му помогне, ще го линчува собствения му народ.
53
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЗИ НОЩ ЩЕ ПОКАЗВАТ МУСКУЛИ. А КАТО СЕ СЪБУДЯТ КРАКАТА ИМ ОТВИТИ И ЗА.НИКА ИМ РАЗТВОРЕН.
52
3
 
20
 
! Отговори
българин преди 9 години
какво ли не чух и видях за русия в контекстта на т.н. санкции от европа и сащ непосредствено след зимната олимпиада в сочи - великолепна грандиозна емблема на руската икономика в момента. това разбира се от конкурентноспособна гледна точка води до страхова истерия тези които обявяват санкциите срещу русия. с внимание следя за момента появата на руските санкции спрямо европа и сащ които президента путин в момента спира. ами поведенито на опитните политици като шрьодер и ширак - знаят що е русия
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах, колко удобно!Както е казал Ленин:"Днес е рано, утре е късно, тази нощ."
50
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киев. Бившият президент на Украйна Виктор Янукович е изнесъл от страната повече от 100 млрд.долара, съобщи временният главен прокурор Олег Махницкий, цитиран от Обозреватель.По данни на украинската прокуратура, част от тези средства са се оказали в европейски банки, а друга част е изнесена към Русия.
49
1
 
8
 
! Отговори
bg преди 9 години
Predi 2 meseca judeo-masonskite sataninski spermi nastojavaha ukrainskata armia da ne se mesi.
48
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 44. То и Хунтата в Киев се страхува , много се страхува и ги е страх вече и от тъмното . и маневрират през ноща !Защо не ходиш там да се страхувате заедно !
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 44. Май си ***, че се правиш че те е страх .Много те е страх бе , сигурно не можеш да спиш и се напикаваш през ноща !
46
1
 
29
 
! Отговори
Шпагин преди 9 години
Да не си забравят памперсите. Престъпниците от хунтата са в отчаяние и могат да направят нещо изродско. Но окървавят ли си ръцете с народна кръв на хората от Югоизтока, никой няма да може да ги спаси. Народният гняв ще бъде страшен! Краят на престъпниците в Киев ще бъде позорен и зловещ.
45
0
 
19
 
! Отговори
българин преди 9 години
г-н татарин води се страхотна битка за овладяване на световните производителни сили и съпътстващата ги енергйна неоходимост - в този смисъл всяко действие за геополитическо прекрояване на света изкарва на първа позициа страхотни върхови военни технологии и съоръжения. полуостров крим е плацдарм за тяхната целева дислокация. какво ли става с военните съоръжения на руснаците в куба. защото едно е да гърмиш в югославия далеко от сащ и друго е да усещаш острието на руската ракета в *** си.
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
46, недей да спекулираш! Бяха поканени международни наблюдатели, но от всички организации отказаха! проблемът да не присъстват си е изцяло техен.