Обама се пошегува с Путин

Президентът показа хумора си на среща с журналисти
Обновена: 4 май 2014 14:32 | 4 май 2014 09:03,
177
Обама се пошегува с Путин
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама се пошегува относно руския си колега Владимир Путин, както и по вътрешнополитически теми по време на традиционната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

Обама шеговито прикани американският политик Майк Хъкаби и американският телевизионен водещ Шон Ханити да престанат да говорят непрекъснато за онези снимки, на които руският президент се вижда разголен до кръста. После Обама отдели няколко шеги на проблемите с интернет сайта за регистриране за здравна осигуровка съгласно закона за здравната реформа.

Президентът не пропусна да се пошегува и с твърденията на опозицията, че бил роден извън САЩ. Тук той заговори за своя евентуален приемник в Белия дом и каза, че за републиканците ще бъде трудно да докажат, че Хилари Клинтън е родена в Кения.

Обама се пошегува и с пространното отразяване от страна на Си Ен Ен на издирването на малайзийския самолет, като посочи, че той е трябвало до отиде в Малайзия по време на азиатската си обиколка, за да получи също толкова пространно отразяване.

Президентът атакува и републиканците в Конгреса, заради това че блокират опитите му да увеличи минималната заплата, предаде Ройтерс. "Ако искате да получавате пари, за да не работите нищо, то тогава трябва да се кандидатирате за Конгреса", посочи на шега президентът.

Той се пошегува и с ниския си рейтинг, като каза, че дъщеря му Саша е избрала не него, а Бил Клинтън за съветник за избор на кариера.

На вечерята в хотел Хилтън Обама беше придружаван от съпругата си Мишел. Сред знаменитостите, които бяха поканени, се открояваха актьорите Робърт де Ниро, Лупита Нионго, Даян Лейн и София Вергара.

Хит на вечерята беше пародийно видео, показващо първата дама загрижена за здравословното хранене, да души тайно сладолед в кухнята на Белия дом, лидерката на малцинството в Камарата на представителите Нанси Пелоси да си прави татуровка, и председателят на Камарата на представителите Джон Бейнър да се измъква от официална вечеря, за да гледа в кабинета си клипче с панди, посочва Ройтерс.

По традиция вечерята с кореспондентите е повод за президентите да демонстрират чувството си за хумор или липсата на такова, припомня британският в. "Индипендънт". На вечерята журналисти са награждавани за отразяване на работата на Белия дом.

Асоциацията на кореспондентите в Белия дом тази година навършва 100 години.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обама се пошегува и с украинците ама шегичките му на голия украински г*з са си живо *б*не.
53
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъкмо се чудех каква е позицията на Обама относно кървавите мелета в Украйна и сега разбрах, на него му е до шегички и забави.
52
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ***, ако вярвате че няма комунизъм в Русия, идете там на място и се изкажете публично против путин, да видим какво ще ви се случи - политковсая я убиха, ходорковски и пуситата ги вкараха в панделата, други просто изчезнаха ...За разлика от там, в западна Европа политиците не са милиардери и не чукат най-добрите гимнастички. Жалко е че сте толкова *** и дишате от въздуха на нормалните българи със свободно мислене!!!
51
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо не се казва, каква е шегата на Обама по отношение на Путин? Може би , че имат разлика във вкусовете - Путин не обича печено човешко.
50
1
 
16
 
! Отговори
Брат преди 9 години
Може би разбирам отвратителните "шеги" на тези *** същества, те това си могат, те души нямат, сигурно им е простено. Но да напишеш такава статия, да я истъпанчиш с такова заглавие и да я коментираш в момент на събития, в които няма нищо човешко, където жестокостта граничи с безумие, това ме потресе. Тази Мария, пък имаше и някаква ***, те също ли нямат души, можеш ли така с цинизъм, спокойно да "информираш". Боже какви журналисти имаме, ами що не отидете да му се посмеете на смешките?
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напишете в гугъла PUTIN VS OBAMA - TomatoBubbleЕй там са най-големите смешки.
48
4
 
34
 
! Отговори
нено преди 9 години
Никога НЕ съм поддържал комунистите--даже баща ми е страдал от тях--НО американците прекалиха тотално.Тяхното господство по-света е направо ГЕНОЦИД.Сега разбирам как са ни лъгали-ще махнем комунизма и всичко ще е О.К. Че те са по-гадни и от ***-вече цял свят го разбра.Кръвта в която се къпят САЩ и пуделите им,скоро ще ги задави--това е православна християнска кръв....
47
3
 
29
 
! Отговори
кавхан преди 9 години
Много мислих, и не можах да измисля нито една причина заради която да обичам Америка. Тази държава е създадоха най големите *** от цял свят,изклаха коренното население и направиха държава на престъпници и убийци.
46
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунизмът и фашизмът е при западните смешници, които насаждат измислената си демокрация. Русия отдавна е скъсала с комунизма и е на светлинни години пред тия безбожници, които запалиха света.
45
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смее се клоунът с половин усмивка. Като види усмивката на Путин и му замръзва.
44
2
 
25
 
! Отговори
до 51 преди 9 години
Какви комунисти?Комунизъм не съществува от 25 години ,аиде със седераските номера някаде другаде.Говорим за външна политика и тук вече не се борят идеологии ,а империи търсещи световно влияние!Това ,че не харесвам САЩ и агресивната им политика не ме прави човек подържащ идеология от преди 25 години!Разбираш или си просто латерна със закодирана мелодия!
43
0
 
13
 
! Отговори
123 преди 9 години
Архангел прави ти чест, поддържамлЗащо ли с изявите си Г-на на снимката ми прилича на нашичкия "президент"
42
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ли Путин не се пошегува и да натисне шалтера и да приключи въпроса с тия наглеци.
41
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безочието и арогантноста,лицемерието и безумието на САЩ са безкрайни......той се шегува....разбира се,защо не??? Нали измират християни-православни......това е добра новина в ФашинГтон....
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия запалиха войната в Украйна, където с фашистки преврат дойде на власт фашистката хунта и свали законно избран президент. Не им се получи номера на янките. Явно не си взеха поука от Виетнам, Афганистан, Ирак...че агресорът няма спечелени войни.
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АРХАНГЕЛРОДИНА, СЕМЕЙСТВО, ЧЕСТ, ДОБЛЕСТ! ----------Какво е това?????? Така ще ти отговорят ....Днешните ценности са--ЧАЛГА,ДРОГА,АЙФОН,СЕКС-ИЗВРАЩЕНИЯ,КОЛА"НОВ ВНОС",ПЛИТКОУМИЕ...и т.Н.
38
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДOBRO UTRO NA VSICHKI DOLNI , MRASNI NEVEJI KOMUNISTI V TOZI SIDE. OBOJAVAITE SI TOZI TRAKTOR PUTIN I MU SE RADVAITE NA PARITE KOITO GI PRITEJAVA BLAGODARENIE NA TAKIVA KATO VAS.
37
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украйна е в гражданска война, хората горят и умират, а ... се шегува. Ех, че весело. Ама той и на смъртта на Мандела се хилеше и си правеше селфита, така че неуместният му хумор си е точно на място съдейки по коефициента му на интелигентност.
36
2
 
31
 
! Отговори
содом и гомор преди 9 години
този клоун се крее от другата страна на Океана, докато в Одеса неговите креатури със сатанинска вакханалска наслада горят живи хора, защото говорят на нашия общ славянски език. Кажете, с какво това из.чадие адово е по-добро от Хитлер?
35
3
 
39
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Тази снимка е негатив, а хуманоидът на нея е един от главните слуги на сатана! Русия отдавна няма нищо общо с комунизма, за разлика от ЕС! Големият проблем на сатанистите от вашингтон и брюксел е, че руснаците наистина вярват в БОГ, а оттам и в ценности като РОДИНА, СЕМЕЙСТВО, ЧЕСТ, ДОБЛЕСТ! Може би някой от децата във форума няма да разбират тези понятия, за което не ги съдя! Сатанистите направиха твърде много за да зомбират белите хора и да ги превърнат в безмозъчни и лакоми за пари ***.