Обама се пошегува с Путин

Президентът показа хумора си на среща с журналисти
Обновена: 4 май 2014 14:32 | 4 май 2014 09:03,
177
Обама се пошегува с Путин
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама се пошегува относно руския си колега Владимир Путин, както и по вътрешнополитически теми по време на традиционната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

Обама шеговито прикани американският политик Майк Хъкаби и американският телевизионен водещ Шон Ханити да престанат да говорят непрекъснато за онези снимки, на които руският президент се вижда разголен до кръста. После Обама отдели няколко шеги на проблемите с интернет сайта за регистриране за здравна осигуровка съгласно закона за здравната реформа.

Президентът не пропусна да се пошегува и с твърденията на опозицията, че бил роден извън САЩ. Тук той заговори за своя евентуален приемник в Белия дом и каза, че за републиканците ще бъде трудно да докажат, че Хилари Клинтън е родена в Кения.

Обама се пошегува и с пространното отразяване от страна на Си Ен Ен на издирването на малайзийския самолет, като посочи, че той е трябвало до отиде в Малайзия по време на азиатската си обиколка, за да получи също толкова пространно отразяване.

Президентът атакува и републиканците в Конгреса, заради това че блокират опитите му да увеличи минималната заплата, предаде Ройтерс. "Ако искате да получавате пари, за да не работите нищо, то тогава трябва да се кандидатирате за Конгреса", посочи на шега президентът.

Той се пошегува и с ниския си рейтинг, като каза, че дъщеря му Саша е избрала не него, а Бил Клинтън за съветник за избор на кариера.

На вечерята в хотел Хилтън Обама беше придружаван от съпругата си Мишел. Сред знаменитостите, които бяха поканени, се открояваха актьорите Робърт де Ниро, Лупита Нионго, Даян Лейн и София Вергара.

Хит на вечерята беше пародийно видео, показващо първата дама загрижена за здравословното хранене, да души тайно сладолед в кухнята на Белия дом, лидерката на малцинството в Камарата на представителите Нанси Пелоси да си прави татуровка, и председателят на Камарата на представителите Джон Бейнър да се измъква от официална вечеря, за да гледа в кабинета си клипче с панди, посочва Ройтерс.

По традиция вечерята с кореспондентите е повод за президентите да демонстрират чувството си за хумор или липсата на такова, припомня британският в. "Индипендънт". На вечерята журналисти са награждавани за отразяване на работата на Белия дом.

Асоциацията на кореспондентите в Белия дом тази година навършва 100 години.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
3
 
! Отговори
Кавхан преди 9 години
В момента Сащ като цяло са една отворена помийна яма от която блика морално разложение и гнусота и заразява целия свят. Те отхвърлиха Християнската основа на която бе изградена държавата им и затова и БОГ ги отхвърля. Без здравата основа на християнския морал Америка ще рухне както сграда без основи рухва. Това още не се осъзнава, но краят на Сащ е близо.
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо не виждам къде се е пошегувал с Путин.
132
1
 
4
 
! Отговори
>< преди 9 години
Не е хубаво да се шегува с Путин, Русия ще му наложи "санкции" :)
131
7
 
12
 
! Отговори
Одесса преди 9 години
Путин е последната надежда за славянския свят!!!
130
5
 
13
 
! Отговори
Одесса преди 9 години
Този иначе симпатичен младеж с бронзов тен, сбърка адресата за иначе плоските си шегички.Много са му меки ноктите да се шегува с Путин,а и скоро ще го разбере...
129
2
 
14
 
! Отговори
шоп преди 9 години
Хихи, пошегувал се! Ще му секне шегата като разбере, че Путин нарича Аляска галено айскрим...
128
3
 
5
 
! Отговори
Отлуната преди 9 години
Прости Господи, но нищо не мога да направя със себе си. Желая на Обама всичко най-черно.
127
3
 
12
 
! Отговори
Илко преди 9 години
Напълно безсмислена статия, боли го някой за п*дерастаОбама! А и къде се шегува с Путин? Тая не може да се шегува с Путин и той го знае, що то разлика е огромна.
126
0
 
2
 
! Отговори
русия преди 9 години
До ПАЗАРДЖИКДа градски прав си.Пазарджик е наи красивия град.
125
0
 
4
 
! Отговори
tatar преди 9 години
До rusnakmnogo zakasnja be rusnako vnycite mi progovoriha english
124
1
 
5
 
! Отговори
rusnak преди 9 години
Абе бългърчета,вие си кротуваите,че както сте свикнали на всеки да се кланяте и накрая винаги страдате.Ние винаги сме се справяли с всичко,а вие само си МЪЛЧЕТЕ И ГЛЕДАИТЕ
123
4
 
18
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 9 години
ЕС СЕ ПЛАШАТ ДА САКЦИОНИРАТ РУСИЯ А ТОЯ СИЛНО КРАСИВ НАТИСНА МЕРККЕЛ. ЕС МНОГО ДОБРЕ РАЗБИРАТ ЧЕ САНКЦИИТЕ НА РУСИЯ ЩЕ СЕ ОТРЯЗАТ НА ЕС С ГОЛЕМИ ЗАГУБИ.РУСИЯ ЗА СЕГА НЕ ИСКА ДА ОТГОВАРЯ НА САНКЦИИТЕ ИМ.РУСИЯ ЧАКА СВЕТА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ НЕ СА НАМЕСЕНИ В УКРАИНСКИТЕ ПРОТЕССТИ И БЕЗПОРЯДКИ.РУСИЯ ИСКА ДА ПОКАЖЕ НА СВЕТА ОГЛЕДАЛНО СВОЯТА ПОЛИТИКА.СКОРО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ РАЗБЕРЕЧЕ ТЯ Е НАЙ СИЛНАТА ВЪВ СВЕТА.НА ПУТИН РЕЙТИНГА СЕ КАЧИ МНОГО НА 83 ПРЦ.
122
5
 
2
 
! Отговори
pyti club преди 9 години
bix jelal da pronikna vav chernia my enys samo vednaj pak neka razpravja che ne sam go ***
121
4
 
3
 
! Отговори
wc преди 9 години
До Анонименneka pytin otgovori sas edna raketa i havai da si potanat za vinagi
120
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой ще ми припомни ли за какво му дадоха на този нобелова награда за мир, за ирак ли беше, за иран ли, за сирия или за украйна, *** съм и не помня, моля помогнете.
119
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Обама се пошегува с Путин" - нека Путин да му даде банан за награда!
118
3
 
28
 
! Отговори
мень преди 9 години
Както и преди казах жална им майка на тия селяни дето се правят на Британци.
117
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
131. Въпросът е отнесен до ООН !Ще бъде решен и без твоето предсказание !Има двоен Стандарт :Тези които с убийства вземат властта са "законни",Без избори ! Това не е мнението на цяла Украйна !Но също всеки знае ( не са глупави )че в Западната част живеят поляци и всякакви други , които няма да "въстанат ",използвам твоя израз за всеобщо въстание !
116
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
127. Имаш Американска база , ти си от другата страна на Русия !Ти си продаден и те тъпче ЕС .
115
9
 
38
 
! Отговори
ЙО - ХО преди 9 години
Осама, пардон - Обама---кукла на конци от прежда на Рокфелер и Ротшилд !!!!!!!!!!