Висока е избирателната активност в Донецка област

22 на сто са гласували в референдума в Луганск до 10 ч.
11 май 2014 12:58, Анисия Иванова
170
Висока е избирателната активност в Донецка област
Референдумът в Украйна. Снимка БТА

Около 22 на сто е участието до 10 ч. сутринта на избирателите в референдума, организиран от проруските сепаратисти в самозваната Луганска народна република, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирайки представител на пресцентъра, организиран заради вота, в Луганск.

Още по темата

Според него възникват сериозни проблеми със сигурността. "В един от районите въоръжени хора, някаква "национална гвардия", заплашват хората, а военна техника се прехвърля от един населен пункт в друг", добави той.

За висока избирателна активност се съобщава от съседната Донецка народна република, където се провежда аналогичен референдум.

"Пред избирателните секции се вият огромни опашки за гласуване", съобщи лидерът на правителството на  самопровъзгласената република Денис Пушилин.

Избирателните участъци ще бъдат открити до 22 ч, а резултатите ще бъдат оповестени в понеделник, 12 май, отбелязва ИТАР-ТАСС. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОбективенЕ той хубаво си го взе Крим, а да си прочел нещо за цената на Крим ??? Украйна е внесла иск срещу Русия за 180 млрд $, който вероятно ще бъде уважен, щото оня *** Презиента на Крим взе и национализира всичката украйнска собственост, а да си чул, че само разходите за изплащане на пенсиите на новите 700 хил. пенсионера на Крим ще са по над 2 млрд евро и това е калкулация преди увеличението от 25 %
67
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 9 години
ГЛАС НАРОДЕН ,ГЛАС БОЖИ.
66
2
 
8
 
! Отговори
тя преди 9 години
Крим навреме се върнаха в Русия и се спасиха от издевателствата на украинските главорези.
65
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кърджaли е бил турски " сaмо" пет векa! A Крим колко е бил " руски"??? Турците имaт пълни основaния дa исaт федерaлизирaнето нa Бългaрия, a руските aгенти ще ги подкрепят ли, кaкто подкрепaт федерaлизирaнето нa сувереннa Укрaйнa?! Ето товa е лицемерието нa русофилите, те сa aнтибългaри, поруснaчени еничaри!!!
64
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е че при създалата се ситуация Путин няма правилен ход, каквото и да направи все ще сбъка, ако след този измислен референдум не анексира Донбас ще стане за смях на всички руснаци, а ако го анексира напрактика ще фалира Русия и след 3-4 години ще свърши като Мусолини
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
84, само америка и ес ли имат право да казват какво е правилно?Що пък?
62
1
 
9
 
! Отговори
тя преди 9 години
След събитията в Одеса , няма връщане назад , това беше края на т. н. Украйна.
61
13
 
2
 
! Отговори
Патриот до 80 преди 9 години
Крим е бил територия на прабълтгарите! Тези местни жители на Крим Сталин изселва принудително от стара България и ги преименува на татари за унижение.Кви сте вие бе българи или руски роби?Боооооооооооооооклуци!
60
8
 
1
 
! Отговори
не пОнимaйоШ преди 9 години
до 81 Косово е ПРИЗНAТО ОТ ЗAПAДA И СВЕТA, тaкa че нaистинa товa, че Сърбия не го е признaлa нямa никaкво знaчение! Но Крим ИМЕННО ЗAПAДA И СВЕТA НЕ ГО И НЯМA ДA ГО ПРИЗНAЯТ! A товa е БИГ ПРОБЛЕМ зa рaшaтa!
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТ 24Наздраве за целият руски братски народ и за Путин!Рок-группа "Наутилус Помпилиус " - Гудбай, Америка. 1988 год.
58
3
 
8
 
! Отговори
тя преди 9 години
САЩ носи основната вина за убитите над 100 мирни граждани в Одеса.Разпаднаха Югославия ,СССР, Чехословакия, а за Украйна " да се запази целостта й".Що не им го натика в устата руският войник на мръсните янки.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЕвреинВ Свещения Талмуд еврейската дума за ад е "москвар", а еврейската дума за дявол "***",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ми да де, Путин е вашият Ад!
56
9
 
1
 
! Отговори
демократ преди 9 години
От сега нататък ще ми е кеф чеченци като взривяват руски обекти.Смърт на руските колонизатори...СМЪРТ!
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОРИ ТУРЦИТЕ В КЪРДЖАЛИ ДА ГЛАСУВАТ С 99%, ЧЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ АЗ ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ!!!КЪРДЖАЛИ Е БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ НЕ ТУРСКА!!!!
54
10
 
3
 
! Отговори
Евреин преди 9 години
В Свещения Талмуд еврейската дума за ад е "москвар", а еврейската дума за дявол "***". Ние евреите вярваме, че адът на земята е Москва, а президентът Путин е прероденият сатана и ще направим всичко за да го унищожим.
53
3
 
9
 
! Отговори
тя преди 9 години
Русия трябва адекватно да се намеси и да защити руснаците от безчинствата извършени от бандеровците в Украйна!
52
9
 
4
 
! Отговори
Корея =Русия преди 9 години
До довечера ще са гласували 99 % от украинските граждани и 99.9% искат да са към руската федерация.Автомат Калашников и руските качулки са сериозен мотив.Браво на корейците че измислиха такъв ред на изборите.
51
14
 
3
 
! Отговори
Ванга преди 9 години
Москву и Петербургу ке изгорат до основи.
50
1
 
13
 
! Отговори
тя преди 9 години
Никой нормален човек няма да иска да живее в една страна с главорезите от Одеса!
49
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛЕД 25 МAЙ ЕВРОПA И СAЩ ЩЕ СЕ НAМЕСЯТ ОЩЕ ПО- СЕРИОЗНО В УКРAЙНA, РУСИЯ ЩЕ КAПИТУЛИРA И ВОЕННО, И ИКОНОМИЧЕСКИ, НЕМИНУЕМО Е! МЯСТО ЗA КОМПРОМИС НЕ ОСТAНA!