Висока е избирателната активност в Донецка област

22 на сто са гласували в референдума в Луганск до 10 ч.
11 май 2014 12:58, Анисия Иванова
170
Висока е избирателната активност в Донецка област
Референдумът в Украйна. Снимка БТА

Около 22 на сто е участието до 10 ч. сутринта на избирателите в референдума, организиран от проруските сепаратисти в самозваната Луганска народна република, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирайки представител на пресцентъра, организиран заради вота, в Луганск.

Още по темата

Според него възникват сериозни проблеми със сигурността. "В един от районите въоръжени хора, някаква "национална гвардия", заплашват хората, а военна техника се прехвърля от един населен пункт в друг", добави той.

За висока избирателна активност се съобщава от съседната Донецка народна република, където се провежда аналогичен референдум.

"Пред избирателните секции се вият огромни опашки за гласуване", съобщи лидерът на правителството на  самопровъзгласената република Денис Пушилин.

Избирателните участъци ще бъдат открити до 22 ч, а резултатите ще бъдат оповестени в понеделник, 12 май, отбелязва ИТАР-ТАСС. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЕ ИСКАТ СИГУРНО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ ТУРЦИЯ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА СУЛТАНА ИЛИ ПО-ТОЧНО ЕРДОГАНА!
27
3
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 35Че к'во лошо има в това? Още по-добре даже, брачед!
26
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кой ще го пизнае тоя референдум, даже и Лукашенко се изказа против
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АРЕ БЕЗ ЛЪЖИ ***!!!!ТЕ НЕ ВЕЯТ НОВО ЗНАМЕ А ВЕЯТ РУСКОТО ЗНАМЕ!!!ТЕ НЕ ИСКАТ НОВА ДЪРЖАВА ТЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РУСИЯ И ОТКРИТО ГО ЗАЯВЯВАТ!!!!
24
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСЛЯМИСТИ ТЕРОРИСТИ, КОМУНИСТИ, РУСОФИЛИ, АТАКИСТИ, НЕФЕБАРИ, БЕСЕПАРИ И ДРУГА ПОДОБНА *** ВСИЧКИТЕ ЗАЩИТАВАТ ПУТЛЕРА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУ ПАРТИЯ ЩОТО ПУКНЕ ЛИ ТОЙ ЩЕ ПУКНАТ И ТЕ :DDDDD
23
4
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 27Най-ми е кеф, когато видя отрепките да беснеят безпомощно!
22
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези референдуми абсолютно нищо няма да променят!!! Всички комунисти терористи там да бъдат избити до крак!Който иска в Русия да си хваща куфарите!!!
21
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВСЕ ЕДНО ТУРЦИТЕ В КЪРДЖАЛИ ДА СИ ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТЦЕПВАНЕ!!!!И ПАК ТУРЦИТЕ ДА ГО ПРОВЕЖДАТ И ДА ОБЯВЯВАТ РЕЗУЛТАТА!!!!:DDDDDDDDDDD
20
1
 
17
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Немски вестник: 400 наемници от "Академи" се бият срещу опълченците в Източна УкрайнаЧастната военна компания се е включила в наказателна операция на Киев, която бе подновена днес!!!
19
1
 
23
 
! Отговори
Мое мнение преди 9 години
Бедните хора, знаят какво е фашизъм и с телата си преграждат танковете на хунтата. Това можеше да бъде гледано само във филмите стана действителност, и докато западните ни ценности се въргалят като прасета пични и н.асрано в слънчев бряг, ТАМ ЖЕНИ С ИКОНИ ЗАСТАВАТ ПРЕД ВЕРИГИТЕ НА УБИЙЦИТЕ. СРАМ ЗА НАС.
18
14
 
2
 
! Отговори
до Атакист преди 9 години
Свърши вашето ваканцуване с държавни пари,на следващите избори Атака ***!.Но използвайте че имате още пари та Куфар, Гара,Сибир.Голям кеф е за мен и ***.
17
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми нормално, като се има в пред вид какви криминални елементи са лидерите на т.н, проруски "мирни" протестиращи, смее ли някой да пропусне гласуавнето
16
0
 
7
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До Анонимен--17 ;Още 1953 г Берия иска да обедини Двете Германии но ИЗТОЧНИТЕ не искат. Той се очудил че предпочитат да са марионетки.Той беше започна да разваля СССР но подцени Хрушчов.След завръщането му от Германия го убиха.
15
3
 
25
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Няма по-голям кеф да видя как хамериканеца си вкара мощен автогол с платените си терористи на МегданЯ. Уж трябваше цяла Украйна да бъде удушена от *** мръсни империалистически интереси на маймуняка и западните му слугинажи, а то к'во стана? Путин си прибра Крим, сега ще си прибере и източняа Украйна и ония големи стратези с мръснишките си прийоми на запад остават с К.р в уста!Как да не пиеш едно вино от кеф!Наздраве за целият руски братски народ и за Путин!Любе- Там за туманами!
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Momo16Ми те са снимали урната и при нас до урната пускат по 1 човек и ако е възрастен с придружител както се вижда и на снимката опашките и принас са отвън на стаята с урната хитър номер да манипулираш мисленето на хората но снимката показва урната .
13
1
 
4
 
! Отговори
за 13 преди 9 години
Нищо общо! 99.95% беше години след 9.9.45!! Първите избори в България са много далече от тези цифри!! Този референдум не е като гласуване за ДПС в кърджалийско, под строй и доброзорлем!
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Херсон е на дневен ред. След изказването на 09 Май на кмета на Херсон, че Хитлер искал да освободи Украйна от Сталин... , след което една майка с дете на ръце излезе на трибуната, грабна микрофона по който се изказваше споменатият кмет и го хвърли под бурните овации на херсонци...
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След Молдова са Румъния и България! Да живее Руската Федерация! Да живее Народната Революция! Смърт на олигархофашизма!
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам съединението на ФРГ и ГДР да бъде обявено за незаконно, защото прекрои границите в Европа след ВСВ и за първи път наруши паритета на силите, я стрина Меркел да си премести персоната в Бон, махай се от Берлин, ни си заслужила да стоиш в Берлин
9
3
 
18
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Не знам дали активността ще е 99,99%, но снимките са красноречиви: images.focus-news.net/1d12eb9074f23914d7154c6322917590.jpgОпашки по 2-3 човека и докъдето ти стига погледа.