Висока е избирателната активност в Донецка област

22 на сто са гласували в референдума в Луганск до 10 ч.
11 май 2014 12:58, Анисия Иванова
170
Висока е избирателната активност в Донецка област
Референдумът в Украйна. Снимка БТА

Около 22 на сто е участието до 10 ч. сутринта на избирателите в референдума, организиран от проруските сепаратисти в самозваната Луганска народна република, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирайки представител на пресцентъра, организиран заради вота, в Луганск.

Още по темата

Според него възникват сериозни проблеми със сигурността. "В един от районите въоръжени хора, някаква "национална гвардия", заплашват хората, а военна техника се прехвърля от един населен пункт в друг", добави той.

За висока избирателна активност се съобщава от съседната Донецка народна република, където се провежда аналогичен референдум.

"Пред избирателните секции се вият огромни опашки за гласуване", съобщи лидерът на правителството на  самопровъзгласената република Денис Пушилин.

Избирателните участъци ще бъдат открити до 22 ч, а резултатите ще бъдат оповестени в понеделник, 12 май, отбелязва ИТАР-ТАСС. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
30
 
! Отговори
Дядо Иван преди 9 години
По руските тв канали дават от сутринта километрични опашки от гласуващи хора - млади,стари,майки с деца...
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Братя, победителката с много голяма брада, бе! Пфу, мама им еврогейска, содомляци! Содомляци!!!
6
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вашта мама фашаги ***! Да живее Русия на Путин! Смърт на фашистката хунта на Турчинов и Яйцонюх! Файтон за ТиМошенко и Пулев за Кличко! ААААА!)))
5
4
 
41
 
! Отговори
Л преди 9 години
Вчера хорта от Донецк и Луганск гледали Евровизия и специални победителя са взели окончателно решение къде искат да живеят. Успех им пожелавам. Нека Киевската хунта се пържи в собствен сос.
4
5
 
42
 
! Отговори
9898 преди 9 години
След зверствата на Киевската хунта в Одеса и цяла Югоисточна Украйна,вие драги ми демократи,каква мислите че ще бъде избирателната активност???? Логично е....А защо НЕ пишете,че в западните части хората искат распускане на" правият сектор" и раследване на убйствата на Майдана и Одеса??? Защо НЕ пишете че огромна тълпа от майки,чиито деца участват в наказателните операции на хунтата, са поискали от Турчинов,да премахне нац.гвардия и да върне синовете им у дома? А..да...демокрация...
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глас народен, глас божи. Ами сега???
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
самозваната Луганска народна република" Не трябва ли да е самопровъзгласилата се ?
1
16
 
10
 
! Отговори
Китайски комунист преди 9 години
СВИКВАЙТЕ С АЗИАТСКИТЕ ЦЕННОСТИ, ДРУГАРИ !ИСКАХТЕ ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ - ХАК ДА ВИ Е!Хрус,хрус страхотен вкус!Като победи социализма в БГ и вие ще похапвате печени *** ,мухи и кучета!Успех др.Станишев!Пролетно агне по по китайски може да си поръча всеки в Бургас. Това се оказва новата мода в кулинарията в известен китайски ресторант на пъпа на Бургас. Екзотиката е, че за авантюристично настроените кулинари се сервира вместо агънце кученце. При това два вида. За новобогаташите се предлагат специална порода лаещи, отгледани във ферми в Далечния Изток, пише burgasutre.bg.