Въздушен удар в западната част на Донецк

Няма пострадали
9 юли 2014 09:07, Елка Василева
95
Въздушен удар в западната част на Донецк
Снимка: архив, Reuters

Самолет нанесе удари по изоставена мина в западната част на източния украински град Донецк в близост до позиции на проруски сепаратисти, предаде Франс прес.

Още по темата

Журналисти на АФП са видели следи от шест удара в района на мината.

Според представител на сепаратистите няма пострадали. Той добави, че при ударите цивилни са отишли в подземно бомбоубежище, след което са били евакуирани.

Според източника в зоната на ударите е имало бойци, дошли от евакуирания в събота от сепаратистите град Славянск, който вече е под контрола на украинската армия.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без бой, Западна Украйна ще стане Полска, Унгарска.Нека им е зле, в Полша и Унгария е супер.
36
0
 
3
 
! Отговори
Дт София преди 9 години
До от КиевПшел ты нахерь, бля! За такова изказване трябва да те изхвърлят от нашата страна (ако си в България) моментално! Хипотезите си ги прави в Испания, UK, Белгия, Франция и на п. си майна! Но не у нас! Осрахте се, избивайки мирни жители на собствената си страна! Заткнись, в рот тебя!
35
5
 
3
 
! Отговори
ннн преди 9 години
На колорадските бръмбари почна да им пари под краката!
34
6
 
4
 
! Отговори
сот преди 9 години
До Крим Научи се да говориш български език!
33
0
 
2
 
! Отговори
кл28 преди 9 години
До 78!!! Нотариални актове,
32
11
 
4
 
! Отговори
st преди 9 години
Сепаратистите ясно казаха че освен проруска власт друга не признават сами си правете изжодите кой крив кой прав.
31
0
 
5
 
! Отговори
т.т.ю. преди 9 години
До редник Швейк---Правилно говори Боби.Едно време беше всичко в рамки.Сега армейското устройство е много мобилно,тоест-без строги рамки
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 80Има такива заблудени, които не са и платени, бащите или дядовците са им били шумкари, а те са тъ*и фуражки.
29
5
 
5
 
! Отговори
редник Швейк преди 9 години
До БобиНе само че не си наясно с войсковите подразделения но и измисляш нови, за хора които не са служили е простено, те няма как да знаят. а ти по добре ходи и роди едно детенце, че в приказките много те бива.
28
5
 
16
 
! Отговори
Собствен капан преди 9 години
Все по-ясно става, в каква собствена клопка попадат фашагите от Западна Украйна. С подписването на споразумение с Евросъюза, дето една от клаузите е възстановяване на стара собственост, скоро в Западна Украйна ще нахлуят хиляди стари собственици на имоти до 1945 год. Повечето Поляци пазят Натуралните си актове. Говорил съм с много от тях и те заявяват, рано или късно ще си възстановят имотите си. Без бой, Западна Украйна ще стане Полска, Унгарска. Фашагите ще бъдат изгонени от родните места.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ШопПак ли ти бе...............пак ще усмърдиш всички тук
26
0
 
1
 
! Отговори
Заклан преди 9 години
Хррррррррррр ....
25
18
 
4
 
! Отговори
ukra преди 9 години
До neni4aНищо ,нищо-само на 1-иули утрепахме над 1000 москалски терористи !
24
6
 
3
 
! Отговори
от Киев преди 9 години
Моля, отговорете честно на следния въпрос. Нека предположим, че турските ополченците заета някои градове в България и провъзгласена Кърджалийска Народна Република и Разградска Народна Република. Какво трябва да направи българското правителство направите: а) да признае отцепването на тези народни републики б) да не признава отцепването но не започне военна операция в) да започне военна операция срещу тези про-турските ополченците?Благодаря!
23
2
 
10
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
Та ноща между 6 и 7 ,опълченците базирани в Горловка са размазали укр. пост Унижтожили са 60 укр. воиника,танк,БМП ,БРМД,БТР Освен това ,снощи в Луганск е пристигнал камион с муниции за ГРАД и гаубици Опълченците имат и двете,сега имат и муниции за тях
22
1
 
9
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
Абе работата отива там от планиран блитцкриг,към окопна война. МИслете ли,че укр.армията ще издържи цяло лято на окопна война???????? При положение,че в момента са жив зян а какво ли ще стане? Мислете ли,че отцепените нацита в Луганското летище ще издържат още месеци без вода,храна,ток и т.н.???????? А там в едно летище са между 500 и 2000 парчока
21
0
 
6
 
! Отговори
даммм преди 9 години
До БобиБоби,не си схванал основната ми мисъл--в нашият бранш,най-важното е корупцията(не случайно ти споменах лобирането).Големите акули в нефтодобива си отглеждат политици почти от първи клас...След това ти е ясно.А за детайлите за водорода знам-в нашият институт още вървят разработки.Не е и проблема в поставянето на перки-не си ме разбрал-проблема е в корпорациите и нагласата на обществото-затова ВЕИ се задъхва.И затова газта ще е основен енергоносител в близкото бъдеще.Въпроса е в мног пари
20
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
До БобиПо темата за разхода на водород си в голяма заблуда. Ван с горивни клетки на базат на Опел Зафира дава разход около 1 кг (не литър) водород на 100 км. Течният водород има плътност 0.07 кг/литър, така че ако говорим за разход в литри поне 13/100. Джип с размерите на Хамър ще има поне 2 пъти по висок разход.
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парасенко преди ден се кълнеше че удари нямало да има..И как се преговаря с такъв?
18
0
 
5
 
! Отговори
даммм преди 9 години
До ТОДОР ХРИСТОВИмат.преди няколко години откриха доста голяи количества-мисля че около 6-7 милиарда барела...незнам точно.Знам че добивът на газ е малко и внасят от Аржентина.Но имат доста неиследвани месторождения.Някои от тях са в крайбрежната ивица.