Жертвите на катастрофата в московското метро станаха 22

В болница все още се намират 129 пострадали
Обновена: 16 юли 2014 08:02 | 16 юли 2014 07:18, Анисия Иванова
14
Жертвите на катастрофата в московското метро станаха 22
Снимка БТА

Жертвите на катастрофата в московското метро станаха 22, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на медицински източник.

Общият брой на загиналите и ранените в резултат на злополуката в метрото е 162 души, от които 22 са загиналите, е съобщил източникът.

Още по темата

В болница все още се намират 129 пострадали, а на още 11 е била оказана амбулаторна помощ.

Аварийно-възстановителните работи в метрото ще продължат най-малко 30 часа, съобщи заместник-кметът на Москва Пьотр Бирюков. Повредените вагони ще бъдат разрязани и изнесени на части, а огънатите релси ще бъдат възстановени или подменени, уточни Бирюков.

Следователите са приключили огледа на повредените вагони и на мястото на катастрофата вече работят екипи на метрополитена, каза още московският заместник-кмет. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
18
 
! Отговори
HOY преди 9 години
Тези стряскащи Ни трагедии ще зачестят в пъти. Война 3 е на ход. Над повърхността виждаме безумно-необходима икономическа, и информационна битки. Под повърхността действат супер агенти, които професионално и безмилостно изпълняват подривните си задачи. Тук-там ни прегръщат природни бедствия и фатални грешки, но те са не-повече от 66,6%.
8
0
 
20
 
! Отговори
Breadline преди 9 години
До Анти БКПА, когато такива хора като теб се изказват, ме е срам че съм човешко същество!И...за подобни изказвания по форумите трябва да има наказания! Такова нещо ако напишеш в Щатите, до утре си в Шоушенк! Постът ти е поредното доказателство, какви кисели мозъци са българите...добре епилираните мачовци...на които цикълът им е по- редовен от на жените.
7
4
 
18
 
! Отговори
Анти БКП преди 9 години
Когато умират комунисти, *** и араби съм мноооооого HAPPY!
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** злобари, радвайте се, от тези нещстастия никой не е застрахова.
5
1
 
25
 
! Отговори
Breadline преди 9 години
Българинът- жестоко ***, ***, нещастен и зъл. Няма по- голям *** от Българан. Как не ви е срам, да говорите така за хората в мъката им по загубените животи и трагедията! Малко ви е на вас, всичко което ви се случва, малкоооо...чалгаджии епилирани! Тепърва започвате да патите- само гледайте. Руснаците ще се оправят- те са силен народ. На вас дупе да ви е яко!Съболезнования към хората загубили роднини в инцидента.
4
2
 
29
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Еха ,професионалните русофоби вече са оцвъкали и тука тази сутрин !
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2,и 3 исках да кажа тоест двамата под мен
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1, и 2 още не са си отворили гурливите миши очички и започнаха да щтракат глупоси от злоба и липса на мозък, за хора който не познават и нищо лошо не са им направили, и споменават името Божие без дори да вярват в него, ЖАЛКИ СТЕ.
1
1
 
40
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
Най-искрени съболезнования на роднините и близките на загиналите и скорошно оздравяване на ранените. Прави впечатление организацията и мащаба на спасителната операция - над 600 бойци на МЧС, 10 спасителни вертолета, десетки бригади на бърза помощ и пожарната.