Задържаха на летище въоръжен американец

Мъжът бил с 9-милиметров пистолет
19 юли 2014 11:35,
10
Задържаха на летище въоръжен американец
Снимка: Reuters

Американец беше задържан вчера на летището в столица Исламабад с 15 патрона за 9-милиметров пистолет, предаде Франс прес, позовавайки се на местните власти.

Мъжът, представен от полицията като инструктор сигурността в американското посолство в Исламабад, бил при проверка за сигурност на път за транзитен полет през Абу Даби за САЩ.

Силите за сигурност на летището ни предадоха американски гражданин, у когото бяха намерели 15 патрона и пълнител за пистолет, каза за АФП висш представител на летищната полиция. Боеприпасите били открити при проверка на скенер.

По-късно през деня американецът е бил освободен, след като пакистански служител от посолството гарантирал за него.

Освобождаването му обаче не бележи края на процедурите по случая.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
10
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Абе, хора, аз си мислех, че жулналистите са учени хора, че дори нашия роден български език знаят...а то какво се оказва... подреждат думите така, че нищо да не разбереш...Първо в заглавието "Задържаха на летище въоръжен американец",После, в подзаглавието "Мъжът бил с 9-милиметров пистолет", аНакрая, в текста,"Силите за сигурност на летището ни предадоха американски гражданин, у когото бяха намерели 15 патрона и пълнител за пистолет"И така: пита се в задачката:"Кое е вярното?"
5
1
 
12
 
! Отговори
Берлин до 5 преди 9 години
Той първо е бил въоръжен с пистолет (виж подзаглавието). После обаче пистолетът се дематериализира и в чантата на американеца остават само патрони и пълнител. И всичко това, драги читатели, се разиграва в столица Исламабад. :)))
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въоражен - с патрони само? А с какво ще ги изстреля, чукайки ги един в друг ли?!
3
1
 
16
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
"в столица Исламабад" е много силно! А чия столица е Исламабад в статията не се споменава. Така де, нали има Гугъл, що да хабят излишно мастило... хахахаха. Всичко в БГ е така - не е важно да си кадърен, важно е да си връзкар. :D
2
5
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
DA CE OCADI I OBECI
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С американските граждани трябва много да се внимава,защото напоследък са много изтервсали.Стрелят когато им падне и по когото им падне.