Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна

Целта е по-добро взаимодействие на военновъздушните части
Обновена: 4 авг 2014 14:11 | 4 авг 2014 11:45, Елка Василева
294
Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна
Снимка: архив, Reuters

Русия започна военни учения на ВВС и ПВО с над 100 самолета от своя Западен и Централен военен окръг в близост до границата с Украйна, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Говорителят на руските ВВС полковник Игор Климов заяви пред Интерфакс, че това е един от етапите в подобряването на взаимодействието на военновъздушните части за 2014 г. Той не спомена Украйна, където проруски бунтовници се бият с украинските правителствени сили, отбелязва Ройтерс.

В ученията ще участват изтребители Су-27 и МиГ-31, най-новите многоцелеви руски изтребител-бомбардировачи Су-34, фронтови бомбардировачи Су-24 и хеликоптери Ми-8, Ми-24 и Ми-28Н.

Ще се тренират поразяване на наземни и въздушни цели, както и реални и електронни изстрелвания на зенитни ракети. Освен това самолети цистерни Ил-78 ще зареждат във въздуха изтребители МиГ-31 и изтребител бомбардировачи Су-34, което ще увеличи полетното им време двойно до почти 8 часа. Ученията ще продължат до 8 август, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиЧакай малко бе брато. И през кои години сме били лидер и СССР и т.н. Стига с тУй и тез на оргабеха много лоши, а онез много Убави и онова време Напиши конкретно кое, кога, как С тига с тези общи приказки...
93
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предречено било България извън НАТО и ЕС!? Сталин ли го е предрекъл или ***?
92
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво да обясня? На този сайт всеки обяснява. Всеки започва да се изказва, като от самото начало се смята, че този който не е съгласен с него, вече е против него. Да не би случайно някой да примема гледната точка на опонента или да я оспорва с факти. Когато *** си лепне лицето на снимка в Киев тогава ще говорим за новини. Сега има едно преписване и яка пропаганда, че на, руснаците много лоши и само искат да превземат България и дрън, дрън.
91
5
 
8
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До Спонги. Разбира се че това е оправданието, то е ясно, щото сме в НАТО. Ми русия има излаз на Черно море, граничи с Украйна и защо тогава да не прави учения в този район, а!!! И много ми е интересно Румъния от кого е заплашена че иска защита от НАТО, това са глупости. Също така, ако ти е направило впечатление, Турция не взе ясна страна в конфликта в Украйна и не се произнася като нашите дупедавци за санкциите. И имат основание!! Затова в Турция криза няма, а ние като най-хитри ядем дедовия.
90
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиБраво, много точна оценка Утре ако НАТО се нахвърли срещу БГ (когато нямат ама никаква далавера от нас) кой тогава ще ти помогне? Или член на НАТО означава завинаги и заедно докато свят светува?
89
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен146 да точно така Америка обикаля по нашата планета и се чуди на кого да помогне...
88
4
 
13
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До Екстрасенс. Аха, значи учение на руснаците е провокация, а кому к.ра търсеха американските кораби за учение в Черно море?? Що не си направиха учение покрай техните си брегове, а??!! Истината е че САЩ се страхуват от Русия, това е. И добре че е така, че иначе кой знае още колко мизерии щяха да сътворят ако нямаше от кого да се страхуват и да се съобразяват.
87
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е нали нямаше военни нямало на границата? Какво стана?
86
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Войната в Украйна, обаче яко се пише протиф РФ. Бай Ганди 2-3 думи не може да върже на руски, обаче е запознат по всички точи и въпроси. 1-2 световни, турци, немци, шведи СССР и какво ли още не прочетох тук. Както винаги няма въпроси по които ние да не знаем всичко. Има ли въобще някой в галактиката който да знае повече от българите? Така съмнявам се, доста при това
85
3
 
11
 
! Отговори
луд умора няма преди 9 години
До 119: Така,както обрисува нещата,излиза,че руската техника е едва ли не,лъкове и стрели.А сега,умнико,обясни,защо американците пълнят *** и не се решават да нападнат Русия с този"***" техника?Да не би,защото са големи "хуманисти"?А обясни,защо "великите" американци" с непобедимата им техника не се решиха директно да ликвидират сирийците.Да не би пак от голям хуманизъм,или защото пълнят *** от "допотопните" руски ракетни комплекси в Сирия?Аман от американски идиотизъм.
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименВ Москва - живеят мечки. По телевизията - каза ...... :)))))
83
5
 
3
 
! Отговори
Mitko преди 9 години
Nqkoi pisa 4e tam ne znam koi ruski samolet e bil nai-krasivata ma6ina v jivota mu.e tova ako ne e jaluk jivot I iskat da ni vkarat I nas v taq shema na promiti mozuci.samo po-lekomisle6tite se kefqt na CCCP.
82
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 122Отново драскаш глупости. Поради това, че си имсл много двойки по история!"руските царски династии нямат руски произход" Аааах, ти откри Америка! Най-сетне! Но по-добре късно отколкото никога! Руските царски династии нямат руски произход по простата причина, че имат немски произход. Обаче с двойката по история ти няма как да знаеш този факт.
81
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай да направим референдум тогва бе Спонги. Да видим кой е нормален и кой ненормален.
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 122Откъде знаеш? Солжиницина - прочете?
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЕкстрасенсНад 10 жестоки наводнения сполетяха България за 44 дни. Има нещо вярно в това което казваш...
78
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-красивата машина дето съм виждал през живота си. На външен вид ги докарват перфектни тия руснаци. МиГ 29 също е красавец, но Су-тата направо дървят.
77
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 121Според мен трябва да бъде гласуван закон в парламента. Според който говоренето и писането против Русия е криминално престъпление и се наказва със затвор от 6 до 12 месеца. Само тогава някои хора ще си седнат на *** и ще спрат да хулят Русия в нета и в медиите по най-гнусен и отвратителен начин.
76
13
 
5
 
! Отговори
Екстрасенс преди 9 години
Поредната провокация на ***! Но Онзи горе вижда и скоро ще завалят нещастията!
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 109А точно пък Путин с неговата руса и дори рижа коса по абсолютно нищо не ми прилича на азиатец. За пръв път чета тук за синеоки индийци, обаче по драскане и плещене на глупости ние българите сме рекордьори в света. А за руснаците.По-скоро не са славяни, а норвежци,варяги,викинги. Имат всичките качества на древните викинги: руси,синеоки,храбри в боя, смели,решителни,не прекланят глава пред враговете си като нас. Типична северна раса са те. Ама щом се смятат за славяни, тяхна си р