Путин поръча отговор на санкциите на Запада

Мерките не трябва да нанасят вреда на руските производители
Обновена: 5 авг 2014 18:48 | 5 авг 2014 18:47, Веселина Йорданова
382
Путин поръча отговор на санкциите на Запада
Владимир Путин. Снимка: Ройтерс, архив

Руският президент Владимир Путин поръча на правителството да подготви мерки в отговор на санкциите на Запада срещу Русия заради ролята й в Украйна, предадоха световните агенции.

Още по темата
Държавният глава подчерта, че отговорът на Русия на западните санкции трябва да бъде точен и да не нанася вреди на руските производители и потребители.

Путин съобщи това по време на пътуване до Воронеж и среща с губернатора на Воронежка област Алексей Гордеев.

САЩ и ЕС разшириха миналата седмица в един и същи ден санкциите си срещу Русия заради ролята й в украинската криза.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: РусияЕСПутинсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правдата и истината е в Путин и всички го знаят, но не им отърва!
183
0
 
5
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 270 Еми ,ако можеш да ядеш и тия дърва,наистина да не ти пука А да ти са сладки,хем ще се топлиш,хеп ще похапваш от тях Същото е заявил и Кличко ,Киев да се готви за дървена зима. Оххххх каква веселба ги чака,направо
182
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз нищо няма да отнеса имам 40 кубика дърва и ми дреме на оная работа. Изобщо не ми пука за руската смрадлива газ.
181
1
 
10
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 265 Еми западните експерти се на*ират от страх и не могат да разследват ,щото постоянно ги гърмят укр. военните Работата е ясна за тоя самолет.Версията,че Путин го е свалил едва ли не ,нещо се провали и сега гледат да си заметат ла*ната САЩ и Украйна А на НПО писачите,да им напомня,че идва зима,и ще го отнесем ,както го отнасяме лятото Аз като живеещ във Варна,вече не виждам кацащи самолети всеки ден(обичайна гледка за лятото) а повече си заминават
180
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че са ГЕРБ иначе да съм напуснал държавата 10 пъти поне.
179
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 251 Да ,но важното е че увеличават, И ТО ЗА ВТОРИ ПЪТ 9% = НА 18% ,и не вдигат възраста ,а е 60г. А в демократична България как е с пенсиите , нещо ....че нещо я мътят пак да ни сгромолясат .Този път с пенсиониране на 70, ......ама няма да е 70 ..........ама ще е 67-68. Я хамилата ,я хамиларя. И пак повтарям ВАЖНОТО Е ЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ В РУСИЯ УВЕЛИЧАВОТ ПЕНСИИТЕ С 9%. 2 х 9 = 18%. А БЪЛГАРИТЕ -КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. Егати димукрацията. Че то си е геноцид!
178
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо не могат да отнесат американците. Руснаците вече го отнесоха. И като на сополиво хлапе на което му бият шамар след шамар накрая ще започне да изпълнява каквото му се нарежда.---Ядоха бой в Афганистан, редовно са унижавани от Иран и дребния от Северна Корея. Русия им зашлеви шамар с Грузия. Путин им зашлеви още един шамар със Сирия. И пак Путин ги ошамари този път много брутално с Крим. В Украйна плановете им се провалят. Санкции - ха ха ха. Впрочем - какво стана със сваления самолет?
177
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как не можа да падне поне една ракета "Томахоук" на Бузлуджа по време на сектантското сборище на червения ***.
176
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно *** ГЕРБ идват . Пригответе си кърпи и джапанки.
175
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБРЧЕТА,НА ВАС САМО КОМУНИСТИ И СТАНИШЕВЦИ ВИ СЕ ПРИВИЖДАТ ТУК.БСП ЛИ ВИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ СТРАХ ? МИ НАЛИ БСП И ГЕРБ СА СЪЗДАДЕНИ И ПОДЧИНЕНИ НА ДС,А ОТ ТАМ НА ЕС,ПЕС И САЩ.ГЕРБЕРИ ,ВИЕ СТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ С БСП.НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ.БОЙКО И СТАНИШЕВ СА БРАТЯ,В ЕДНА МАСОНСКА ЛОЖА СЕ КАЛНЪТ
174
8
 
1
 
! Отговори
Антикомунист преди 9 години
Нищо не могат да отнесат американците. Руснаците вече го отнесоха. И като на сополиво хлапе на което му бият шамар след шамар накрая ще започне да изпълнява каквото му се нарежда.
173
1
 
15
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До до ТончоРазстрелват умрялата ти... Моловете фалират един по един, а някои дори не успяха да отворят заради същите тия американци с тяхната добре обмислена криза. Нови коли караме само някои, дето знаем как може да се кара нов автомобил, независимо че сме русофили. Вие, демократите си карате 25 годишните Пасати и се радвате на немската каска. Марковите дънки се шият от шивачки в България за 400 лева заплата, а вие, демократите ги купувате за 100. Правете си сметка какво са ви донесли щатите.
172
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Инфлацията в Русия е под 4%. Безрабнотицата е под 3%.
171
1
 
7
 
! Отговори
Maртин преди 9 години
Антикомунист, явно доста наркотици си употребил напоследък.. Потърси психиатър моля те.. Относно Русия.. Който се е заял там, добро не е видял... Американците вече прекалиха и скоро ще го отнесат сериозно...
170
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След една година ще наблюдаваме страхотен цирк и как руснаците не могат да си вържат бюджета и понеже вече ножа ще е опрял до кокала ще трябва да им влезе в положението господин Обама и да им подаде един гумен маркуч .
169
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен246 Важи таратанци . Колко трилиона долара от американският дълг държат Китай. С две думи колко пари дължат САЩ на Китай. Да ти дължи някой пари и ти ще го гледаш в очите и слушаш ,какво ще ти каже. Айде холан ,глупости! А че Турция е готова да внесе още плодове и зеленчуци ,т. е. да компенсира полските ,за над 500 мил. те вече го заявиха. Който е разбрал това ,разбрал.А който не иска да го разбере,това е отделен въпрос .А колко от американски дълг държи Русия?
168
0
 
0
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До Анонимен 250Голям секшън е паднало преди коледа.
167
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как беше на Бузлуджа *** ?
166
0
 
4
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До Анонимен 247Забрави и хората с комплекси за малоценност. Те може да не спадат към нито една от описаните от теб групи. Имат си обаче нещичко, което ги е накарало да се срамуват от това, което са. Затова обичат Запада. Обичат го не, защото знаят какво да обичат, а защото искат да избягат от себе си и околните. Когато човек е *** сред себеподобните, напълно естествено е да иска да им го начука. Тук на помощ идва западната цивилизаци или по-точно мечтата за нея.
165
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
28 юлиРЕКОРД ,ПОДЕЛИТЬСЯ !В Москве сегодня родилось 32.021 детей, это рекорд за последние 50 лет!СЛАВА РОССИИ,УРААААА !!!!