САЩ и Великобритания срещу руска хуманитарна мисия

Подобна мисия в Украйна ще бъде незаконна
442
САЩ и Великобритания срещу руска хуманитарна мисия
Снимка: Reuters

Всяка руска хуманитарна мисия в Украйна ще е незаконна. Британският премиер Дейвид Камерън и президентът на САЩ Барак Обама са се обединили около това мнение по време на телефонен разговор днес, предаде Франс прес.

Двамата "са абсолютно ясни за факта, че една такава така наречена хуманитарна мисия би била неоправдана и незаконна", съобщиха от канцеларията на Камерън в комюнике.

В телефонен разговор също днес, руският министър на външните работи Сергей Лавров е информирал британския си колега Филип Хамънд за предприетите от страната му усилия за оказване на хуманитарна помощ на населението на Югоизточна Украйна, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на комюнике на руското външно министерство.

По-рано през деня Лавров обсъди украинската криза и с държавния секретар на САЩ Джон Кери. Той призова Кери Съединените щати да подкрепят руската инициатива за разполагане на хуманитарна мисия в Югоизточна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още по темата: Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия няма начин да допусне американски ракети в задния си двор / демек Украйна /. Целта на НАТО е именно такава. Това няма как да стане дори ако трябва да почне трета световна.
229
2
 
23
 
! Отговори
Васил преди 9 години
А законно ли е бомбардиранеро на Ирак от САЩ?А законно ли е американска подводница да нарушава границите на Русия?Където са се намесили Америка огън гори.Това е държава с народ наречен с една дума-АГРЕСОРИ .
228
0
 
2
 
! Отговори
Васо преди 9 години
До анонимен 358. Съветската, а не руската "хуманитарна" мисия е била съгласувана в Ялта с днешните първи врагове на Русия. Имало е там очертаване на сфери на влияние и окупация. Тя тази мисия е подкрепена и от наши си хора отвътре. Кинохрониките са живи още. Ний така подкрепихме и Симеон пък сега пищим срещу него. Вижте му рейтинга сега и го сравнете с този когато се върна. Къса памет имаме като народ.
227
3
 
16
 
! Отговори
българина преди 9 години
Едва ли някой е изненадан от поведението на братята хамериканци и верните пудели от мъгливият остров? Ако Русия осъществи хуманирана акция в подкрепа на мирното население всички усилия на хунтата да предаде Украйна на янките отива на пух и прах! Проведената война отива в друга посока неизгодна за янките, защото и без това руско говорящото население на изток обича Русия и Путин, след помощта вероятността 99% от населението да посикат да се отцепят от потъващият кораб Порошенко и ко
226
2
 
19
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Щото операциите на САЩ и Великобритания са все законни?Ай сиктир!
225
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хуманитарна мисия на Русия е точно толкова незаконна колкото и миротворните мисии на САЩ по целия свят.
224
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може да има знак на равенство между СССР и днешна Русия. Това е все едно да обявите Византия и Отоманската империя за едно и също нещо.
223
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ убиха 2 милиона българи.. Смърт на САЩ.
222
3
 
14
 
! Отговори
берия преди 9 години
САЩ И ПИКЛИВИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ЧИНОВНИЦИ ,НЕ ПОДОЗИРАТ ЛИ ,ЧЕ ВКАРВАТ СВЕТА ВЪВ ВОЙНА ? РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ СИ НЯМАТ ХАБЕР КАКВО СЕ СЛУЧВА . РУСИЯ НЯМА ДА БЪДЕ УНИЖАВАНА ОЩЕ ДЪЛГО .АКО УСПЕЯТ ДА СМАЧКАТ САЩ И ТО МИГНОВЕННО ,ЗАЩОТО ТЕ НАЙ-МНОГО ГО ЗАСЛУЖАВАТ ,ЗАПАДНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ "ДЕМОКРАТИ" ,САМИ ЩЕ КЛЕКНАТ НА РУСИЯ И СЪВМЕСТНО ЩЕ СИ ОПРАВЯТ ИКОНОМИКИТЕ .САЩ НЯМА РАБОТА В ЕВРОПА И ДАЖЕ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА ,ЗАЩОТО ПРОВАЛИТЕ В КОРЕЯ ,ВИЕТНАМ ,АВГАНИСТАН ,ИРАК ,СИРИЯ ,ДА НЕ ПРАВЯ ПОМЕННИК ОТ ДЪРЖАВИ.
221
4
 
2
 
! Отговори
Васо преди 9 години
В общи линии се очертава един европейски Близък Изток. Ама що като европейци да се оставим да ни хързулнат толкова елементарно. Щото нещата се променят и вчерашните, и днешни велики сили се изместват от господстващото положение. Има нови играчи, преразпределение на ресурси и пазари. И по-леко с емоциите и квалификациите.
220
18
 
5
 
! Отговори
за 366 преди 9 години
Последните 25 години руснаците ли ти съсипаха икономиката?Да точно те съсипаха икономиката чрез подмолните действия на петата руска колона у нас. БСП и нейното турско крило ДПС това е 5-тата колона която съсипа България през последните 25 години. Добре го запомни това ***.
219
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
обамата да тегли една голяма черна паламарка на путята и да мирясва джуджето
218
5
 
13
 
! Отговори
за 359 преди 9 години
Последните 25 години руснаците ли ти съсипаха икономиката, отнеха ти пазарите, разрушиха ти индустрията? Те ли ти наложиха планът Ран-Ът за ликвидация на нацията? Не ни ли оставиха западняците в зоната на руското влияние след втората световна война, за да си възстановят на спокойствие западна Европа? В момента не ти ли налагат ограничения - никаква индустрия, само малко земеделие и туризъм, за да не минем на командно дишане?
217
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма значение каква е мисията, щом е руска е незаконна :) Който не скача е червен, да живее демокрацията...
216
6
 
6
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 9 години
с гъзопровода юп също че има хуманитарна помощ, шото бая мужик накупи къщи у бг, та че требе официално да проговориме руски язик и да не ги ноо обиждаме. докато не спрат да му копуват гъзтъ на тоя фуклю, нема да миряса.
215
5
 
10
 
! Отговори
Васо преди 9 години
Има ли и какви са критериите за необходимост от хуманитарна мисия. Защо за 10 примерно британски и американски граждани е допустима, а за десетки хиляди руски е недопустима. Някой ще каже, ама те са украински, не са руски граждани независимо от етническия им произход. Тука е сложния възел, щото живеейки в бившия СССР на тия руснаци им е все едно било за територията. Както и на много украинци живеещи в Русия. Да припомням ли, че лидери на общата държава бяха и украинци.
214
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аве майка му стара тука или русофили или амерканофили къде са българофилите ??? Стига сте *** чужди *** не ви ли писна?
213
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно с такива "хуманитарни" и "миротворчески" мисии Русия откъсна Приднестровието, Абхазия и Южна Осетия. Бандитския номер няма да мине в Украйна. Лавров го смляха на кайма.
212
30
 
16
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Аз с радост бих се писал доброволец да помагам на украинците с опериране на руския тумор.
211
19
 
14
 
! Отговори
st преди 9 години
Хуманитарна помощ със насочен калашник в лицето хехехехехехехехехехе