САЩ и Великобритания срещу руска хуманитарна мисия

Подобна мисия в Украйна ще бъде незаконна
442
САЩ и Великобритания срещу руска хуманитарна мисия
Снимка: Reuters

Всяка руска хуманитарна мисия в Украйна ще е незаконна. Британският премиер Дейвид Камерън и президентът на САЩ Барак Обама са се обединили около това мнение по време на телефонен разговор днес, предаде Франс прес.

Двамата "са абсолютно ясни за факта, че една такава така наречена хуманитарна мисия би била неоправдана и незаконна", съобщиха от канцеларията на Камерън в комюнике.

В телефонен разговор също днес, руският министър на външните работи Сергей Лавров е информирал британския си колега Филип Хамънд за предприетите от страната му усилия за оказване на хуманитарна помощ на населението на Югоизточна Украйна, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на комюнике на руското външно министерство.

По-рано през деня Лавров обсъди украинската криза и с държавния секретар на САЩ Джон Кери. Той призова Кери Съединените щати да подкрепят руската инициатива за разполагане на хуманитарна мисия в Югоизточна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още по темата: Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
15
 
12
 
! Отговори
13 процента преди 9 години
Фатката е проста. Фашисткият режим във вече бивша Украйна, налага 13 процента вносен данък върху продуктите за хуманитарна помощ. За всички е ясно, че тези 13 процента се открадват и се разпределят между олигарсите. За сведение, данък върху вноса на оръжие във фашистка Украйна не се налага.
209
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МишоПонеже на Русия и пука за нас много нали :))) нали бай Тошо се мъчеше да ни вкара в СССР ама руснаците и тогава не ни искаха :))
208
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До зганИскаш да видиш пародия ли ? Отиди поживей малко в Русия да ти гледам сеира. 90% от хвалещите тук колхозната *** са виждали Русия само на снимка. Отидете да поживеете малко там и друга песен ще запеете.
207
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета коментарите ми става ясно какви ненормалници гласуват и защо тази държава е в калта от 30 години и никогя нама да излезе от там.
206
8
 
12
 
! Отговори
зган преди 9 години
До АнонименИ ти *** нямаш място тука отивай в САЩ да видиш пародия защо стойш тука само да мърсиш страната ни
205
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия ще бъде съдена в съда на ООН, но и без съд се вижда, че няма място в Европа. А руска хуманитарна мисия, звучи точно като руски референдум. В тая пародия на държава, дето е най-голямата на света и с най-много ресурси, парадоксално никога обикновения човек не е живял добре и липсва каквато и да е свобода. Имат всичкие ресурси на света и грам акъл да осигурят достоен живот на народа си. От такива *** нищо не може да се взаимства като система, може само да се търгува с тях.
204
9
 
30
 
! Отговори
напред преди 9 години
Изобщо Русия не трябва да се съобразява с мнението на тези убиици от САЩ и Англия и трябва да помогне на хората който са подложени на изтребление и геноцит от хунтата в Киев Цяла Европа гледа и мълчи как се избиват хора срам и позор.
203
3
 
35
 
! Отговори
идиоти преди 9 години
То защото всички мисий на САЩ и Великобритания са законни нали заради техните /мисий/бяха убити стотици хиляди мирни граждани и страните от който минаха тънат в мизерия и кръв!!!
202
1
 
5
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
До мислиПравилно!
201
5
 
29
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Личи си кой цели пълно изтребление на хората. Нещо като операция Чисто Поле в Грузия. Въбще не им пука на американците и за вас, важното и техните интереси да минават. Ако България инас българите са неудобни на САЩ ще намерят начин да изтребят.
200
6
 
30
 
! Отговори
мисли преди 9 години
До СПОКОВече и децата знаят кой и защо свали самолета и уби 300 човека зада обвинят Русия и дай налагат санкции.
199
6
 
39
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Как въобв ще можете да вярват на американските лъжи за свалянето на боинга, те не показаха нито едно доказателство, а забравих в нашата преса няма ограничаване на информацията, дааааа! Руснаците показаха точни снимки от обективния контрол на местността в момента на катастрофата. Фиксирано е също присъствие на украински истребител на 3 км от боинга преди паданет. Данните от кутиите отдавна са резшифровани, чака се извода на комисията от огледа на остатъците на самолета.
198
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nali Putq razora Izto4na Ukraina ,a sega "humanitarnik " iska da go razdava.Licemerieto im nqma krai ,svola4i.
197
22
 
10
 
! Отговори
СПОКО преди 9 години
Буквaлно до ДНИ излизa ЕКСПЕРТНИЯ ДОКЛAД НA БAЗA ЧЕРНИТЕ КУТИИ НA БОИНГA, тогaвa ще ревете, че Европa и СAЩ " не сa млъкнaли"... Aбе шизофренни съществa сте русофилите
196
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До На тройна ценаКаква тройна цена бе ?!? Цената на американския газ достигна до рекордно ниски нива. Дори оттам да ни го карат с кораби, тя ще е пак по-ниска от цената на "братушките" - говоря за България. Така че вместо помпена станция, в интерес на страната не е да построи терминал за течен газ.
195
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
332 Aз предпочитaм Aмерикaнскa гaз, отколкото Европa дa дaвa милиaрди Евро нa путин, с които шибaнякa финaнсирa терористичнaтa си имперскa политикa! Ценaтa нa Щaтскaтa гaз ще е по- нискa от рускaтa в МОМЕНТA, Бг. купувa рускaтa гaз зa около 500 Евро зa 1000 куб. метрa! Товa е откaченa, ненормaлнa рускa " ценa"!! ЗA AМЕРИКAНСКA ГAЗ СЪМ!
194
5
 
24
 
! Отговори
от живи участници преди 9 години
Бившият адвокат на Юлия Тимошенко, Сергей Власенко, търгува с човешки органи, взети от още живи участници в сраженията. В търговията участват още директорът на СБУ Валентин Наливайченко, командирът на фашисткия отряд "Донбасс" Семьон Семенченко и украинската лекарка с германски паспорт Олга Вибер! Част от заработените пари се използват за финансиране на бандюгите от "Правый сектор". Наливайченко е агент на Цру от преди 10 години. Цру е най-голямата терористична организация в света.
193
4
 
17
 
! Отговори
в бившата Украйна преди 9 години
Това в бивша Украйна не е война, а е геноцид!
192
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво стана със сваления самолет.Защо гейовете и краварите млъкнаха като ***.А също така и нашите медии.
191
4
 
16
 
! Отговори
На тройна цена преди 9 години
Фатката е много проста. Добрият Яйценюк спира газа и нефта от лошата Русия за Европа. Добрият Обамата казва, че за това са виновни лошите руснаци и брутално притиска Европа да купува газ и нефт от добрия Сащ. На добра цена, разбира се! На тройна цена!