Бежански конвой ударен от ракети край град Луганск

Терористи изстреляха ракети "Град", съобщи украински военен говорител
18 авг 2014 13:20,
55
Бежански конвой ударен от ракети край град Луганск
Снимка: архив, БТА

Колона с автобуси, превозващи бежанци от град Луганск в Източна Украйна, беше ударен от бунтовнически ракети днес, съобщи украински военен говорител, цитиран от Ройтерс.

"Терористи изстреляха ракети "Град" по бежански конвой близо до областите Хряшчуватие и Новосвитливка. Чакаме да узнаем колко хора са загинали", добавил говорителят на военната операция в Източна Украйна.

Говорител на самопровъзгласената Донецка народна република заявил, че не разполага с информация за случая.

Бунтовническа медия обаче съобщи за артилерийски престрелки между сепаратисти и украинската армия в района на придвижване на бежанската автоколона.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Украйналуганск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Анонимен Сериозно ли? Колко човека е била тая школа, за да удавиш заради тех 5000 деца, да тийба майката проста руска...
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Украинските сили бомбардират постоянно пътя с ракети "Град" и изглежда сега са убили повече цивилни, както го правят в продължение на месеци," заяви Пургин пред Ройтерс. "Ние нямаме възможност да удрим този район с ракети "Град", изтъкна той............Така, че моля Ви, не пише половинчати неща!
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До мисионераЗабрави да кажеш ,че на "Густлов" е бил и целият наличен състав на школата за подводничари,който е трябвало да попълни екипажите на нацистките подводици.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ддрТрадицията е в полза на сащ.Хирошима, Нагасаки, Дрезден, Хамбург. Само в тези 4 града са избити към половин милион души. Цивилни.
32
1
 
7
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 9 години
Има ли някой, които да се връзва на киевските лъжци?
31
5
 
1
 
! Отговори
мисионера преди 9 години
традиция господине , вълка козината си мени но нрава не . - а какво да се каже транспортния кораб густлов който е потопен на 30 януари 1945 ? съветската подводница с-13 потапя кораб с евакуиращо се цивилно население при което загиват 9343 души , над 5000 от които са деца.
30
0
 
9
 
! Отговори
Т.Т. преди 9 години
Тази новина я разпространи , същият украински военачалник , който ни уверява , че украинците не използват тежки оръжия срещу цивилни цели . Логично всички изтрели от оръдия по цивилни обекти са дело на опълчените .
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ами руска работаЯ прочети какво пише под снимката,пък после коментирай пъпешите.Май дядо ти е бил прав за изнасилванията,само дето не са били руснаците,а селският луд.
28
5
 
3
 
! Отговори
ддр преди 9 години
великия съветски воин освен с загубите в жива сила е известен с хуманното отношение към цивилните.----------------------------------традиция господине , вълка козината си мени но нрава не .10 февруари 1945 г. Втората световна война: Съветска подводница потапя германски транспортен кораб, превозващ цивилни бежанци и ранени войници, загиват около 3600 души.въпреки че капитанът съобщава че корабът е под егидата Международния Червен Кръст подводницата аткува кораба.
27
1
 
6
 
! Отговори
тра-ла-ла преди 9 години
...хм, истината отдавна е умряла. То бива, бива, ама официални съобщения на украинското правителство да се публикуват в социалните мрежи, а не на официални пресконференции... това е първи признак за недостоверност.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво бе. Украински военен говорител бил казал. Пълни глупости. Така и британски журналисти видяха колона руски БТР-и в Украйна. После се оказало, че няма такава. Сега терористите били обстреляли конвой с бежанци. Само въпросния говорител не е уточник, че терористите са украинските главорези от частната армия на Коломойски.Стига сте тролили.
25
11
 
4
 
! Отговори
абе СВД кажи ми преди 9 години
защо Путин няма опозиция ? който посмее да го критикува веднага му лепват някои "криминални деяния".
24
2
 
7
 
! Отговори
ддр преди 9 години
Да си чувал за вълнения в цяла Украйна против правителството на Порошенко?-----------------------ооо чувал съм , как да не съм чувал , даже съм четял за световната пролетарска революция .
23
8
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 9 години
До Анонимен33 аз друго видях пак не от нашите медии . Видях как в град Лвов на финала за купата на Украйна и двата отбора тези на Динамо Киев и Шахтьор Донецк заеднос публиката пяха украинския химн , забеляза ли кой е втория отбор .А и нещо друго вчера четох че горките футболисти от отбора на Крим вече си нямат лига в която да играя защото в украинската не ги пускат а в руската няма как да влязат заради конкуренцията и отбора се разформирова , такива ми ти работи , дребни на фона на цялата
22
4
 
14
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
Тая новина е толкова правдоподобна ,колкото смелата украинска армия е преминала Старгейт и е основала колония на Украинската империя на друга планета Като доказателство ще има снимки от Хъбъл където се вижда забития Украински флаг на някоя далечна ,далечна планета
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен32 ще ти се
20
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Одисей 1Не и украинците, щото не са съгласни с управлението на киевската хунта? Да си чувал за вълнения в цяла Украйна против правителството на Порошенко? Не чакай да го видиш от нашите медии. Живееш в заблуждение, скъпи.
19
12
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 9 години
До Анонимен30 Не лъжи ти все още вярваш в дядо Мраз
18
16
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 9 години
До Ъц28 защо , според теб само руснаци ли са бежанците от военните действия И не очаквай в тази *** война на Путин рицарски прояви
17
2
 
34
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Хм, излиза, че така наречените "терористи" избиват собствените си семейства и близки си, след това разрушават домовете си и се самоизгарят, като в Одеса!Медийната проституция придобива цинични размери!