Възможно е да има още санкции срещу Русия заради Украйна

Меркел против членство на Киев в НАТО
Обновена: 5 сеп 2014 07:25 | 5 сеп 2014 07:24, Веселина Йорданова
75
Възможно е да има още санкции срещу Русия заради Украйна
Меркел и украинският президент Порошенко. Снимка: Ройтерс

Германската канцлерка Ангела Меркел заяви, че страните от НАТО искат политическо решение на украинската криза и са готови да го обсъдят с Русия, но предупреди, че може да се приемат нови санкции за увеличаване на натиска над москва, предаде Ройтерс.

"Готови сме също да прибавим тежест към политическите си искания с налагане на нови санкции. Посланието обаче е, че искаме политическо решение. Ние и особено украинският президент сме, разбира се, готови да обсъдим това с Русия", каза Меркел на срещата на върха на НАТО в Уелс.

Още по темата
Въпросът за приемане на допълнителни санкции срещу Русия ще се обсъди днес на заседание на постоянните представители на страните от ЕС в Брюксел, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Меркел заяви, че в първия ден от срещата на върха на НАТО вчера не се е обсъждал въпросът за евентуална отмяна на Основополагащия акт НАТО-Русия. По думите й тази тема ще се разглежда в днешния втори ден от форума.

В предишни изявления Меркел се е обявявала против отмяната на документа от 1997 г.

Меркел отбеляза, че Западът трябва да действа решително към Русия, но в същото време да остави отворена врата за диалог с Москва.

Канцлерката на Германия се обяви против членство на Украйна в НАТО, но подчерта необходимостта от по-интензивно сътрудничество с Киев.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
ДО 64: ,ЦИОНИСТЧЕВ/АДАМ/ДАДАМ-1966/: ПИШЕШ ИНТЕРЕСНИ И ДОНЯКЪДЕ ЛОГИЧНИ НЕЩА.НО ХАЙДЕ КОГАТО ИМАШ ПОВЕЧЕЦ СВОБОДНО ВРЕМЕ ИЗГЛЕДАЙ ЕДНО ВИДЕО: ,,БОЛЬШАЯ ВОЙНА БЛИЖАЙШЕГО БУДУЩЕГО {ПОЗНАВАТЕЛЬНОЕ ТВ, ВАЛЕНТИН КАТАСОНОВ} И ПАК ЗАПОВЯДАЙ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДИСКУСИЯТА КАТО МИ ПОСОЧИШ КОЕ ОТ ДИСКУТИРАНОТО ТАМ СПОРЕД ТЕБ НЕ Е ВЯРНО И НЯМА КАК ДА СТАНЕ!
42
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото бъдете сигурни че Русия ще излезе от това положение по силна и по могъща от всякога--------------------Tи трябва да си полудял, за га говориш такива глупости. Като не си дояждат системно и им избият 10-15 000 човека, много силни ще станат. Досега не е имало война, от която Русия е излизала по-силна, и тази само ще и пусне кръв без никаква възвращаемост. Не виждаш ли, че нарочно ги оставят да се заиграят и да нагазят по-дълбоко.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От тези санкции в Русия ще задейства спомена за блокадата на Ленинград и след като бай руснак стигне до положението, че няма какво да губи ще.....Абе има си пример и той е Втората световна война. Да му мислят тези, които има какво да губят.
40
5
 
1
 
! Отговори
Инж,Граматикоф преди 9 години
Света няма нужда от мръсните горива вече ,Слънцето и вятъра са достатачни ,само трябва да преборим холдингите ,и тогава и САЩ и Русия и Арабите ще ядът супата
39
2
 
6
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До ЦИОНИСТЧЕВМОЯТ ЧОВЕК, ПРОЧЕТИ ЛИНКЪТ И ИНФОТО КОЕТО ДАВАМ В КРАЯ НА КОМЕНТАР 60 А ТАМ ИМА ВРЪЗКА И КЪМ ОРИГИНАЛЪТ НА ПИСМОТО! ПОЗВОЛИ МИ ДА НЕ СЕ СЪГЛАСЯ СЪС ТЕБ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА НА САНКЦИИТЕ ЗАЩОТО ПРИМЕРНО ЗАПАДЪТ И ДА КАЖЕМ АВСТРАЛИЯ ИЗНОСИТЕЛ 1 В СВЕТА НА УРАН НЯМА ДА ИЗНАСЯТ ЗА РУСИЯ МЛЯКО ,МЕСО И УРАН НО ПОСЕЩЕНИЕТО НА ПУТИН В СЪСЕДНА МОНГОЛИЯ 5 ПО УРАН И СЪЩО СЪС СИЛНА МЕСНА И МЛЕЧНА ПРОМИШЛЕНОСТ ВЕЧЕ СА ДОГОВОРИЛИ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА НА РУСНАЦИТЕ-ОЩЕ ПРЕДИ ТРИ ДЕНА!
38
2
 
8
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До Анонимен64: ЕДВА ЛИ ИМА НЯКОЙ ТРЕЗВООЦЕНЯВАЩ СИТУАЦИЯТА КОЙТО ДА Е НА ДРУГО МНЕНИЕ-ВЪПРОСЪТ Е КОГА ЩЕ КЛЕКНАТ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ?
37
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото бъдете сигурни че Русия ще излезе от това положение по силна и по могъща от всякога! Искам да кажа на умниците налагащи санкции че ще плачат с горчиви сълзи за сегашните си действия. От всички политици в света Путин е най трезвомислещият в момента.
36
2
 
7
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
И ДА ВИДЯТ ОРИГИНАЛЪТ НА ПИСМОТО ПОДПИСАНО ОТ 7 БИВШИ РАЗУЗНАВАЧИ ОТ РАЗЛИЧНИ СПЕЦСЛУЖБИ НА САЩ И ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ОТГОВОРЯТ НА СВОИТЕ ХОРА А НЕ НА МЕН ЗАЩОТО АЗ ОТДАВНА СЪМ ГО ЗАПАМЕТИЛ ТОЗИ САЙТ В БРАУЗЪРА И ЧЕТА НЕЩАТА ОТ НЕГО КОИТО СЕ ОКАЗВАТ ТОЧНИ! ВАСИЛЕВ ДА СВЕРИ ИМЕНАТА НА РАЗУЗНАВАЧИТЕ ДАЛИ НЯМА И НЕГОВИ ХОРА ИЛИ И ТОЙ НЕ Е ПОДПИСАЛ ТОВА ПИСМО?
35
2
 
10
 
! Отговори
Българин до 56 преди 9 години
"русия е порно гaсудaрство, никой не ги ще, кaто прокaжени сa ***"Само Китай ги ще за да подпишат договор със тях за газопровод за 60 млрд. $.Ама иначе и Европата ги ще за "Северен Поток" за да не измръзнат задниците на гражданите им.А също така Европата ги ще за нов газопровод "Южен Поток" за доставки на газ,ама им се струва скъп на Европата затова усукват и се опитват да прецакат България и да намалят цената от Русия.Иначе общо взето никой не ги ще.Според теб и по турско не сме ги щели
34
1
 
11
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
И САМИЯТ ФАКТ ЧЕ ЦЯЛА ГРУПА ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ СПЕЦСЛУЖБИ НА РАЗУЗНАВАНЕТО НА САЩ СЕ ОБРЪЩА КЪМ НЕ СВОЯТ ПРЕЗИДЕНТ А КЪМ РЪКОВОДИТЕЛ НА СЪЮЗНА СТРАНА ВЪВ ПИСМЕН ВИД ОЗНАЧАВА ЧЕ РАЗУЗНАВАЧИТЕ СА НАИСТИНА РАЗТРЕВОЖЕНИ.А СА РАЗТРЕВОЖЕНИ ЗАЩОТО СИСТЕМАТИЧНАТА ЛЪЖА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В УКРАЙНА МОЖЕ ДА ВКАРА ВЪВ ВОЙНА НЕ САМО ЕВРОПА А И ТЯХНАТА СТРАНА.СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ПО ТЕРЛИЦИ ДА ПРОЧЕТАТ- <<СИОНИСТЫ ИЗ США ПРОВОЦИРУЮТ ЕВРОПУ НА КОНФРОНТАЦИЮ С РОССИЕЙ- НОВОСТИ РУАН
33
1
 
11
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
ЦИОНИСТИТЕ ОТ САЩ ПРОВОКИРАТ ЕВРОПА НА КОНФРОНТАЦИЯ С РУСИЯ.ГРУПА СЪТРУДНИЦИ НА СПЕЦСЛУЖБИТЕ НА САЩ В ОСТАВКА Е НАПИСАЛА ОТКРИТО ПИСМО НА МЕРКЕЛ В КОЕТО Я ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ГРЕШНИ РЕШЕНИЯ КОИТО МОГАТ ДА СТРУВАТ МНОГО СКЪПО НА ВСИЧКИ НАЙ-МНОГО НА ЕВРОПА И САМАТА ГЕРМАНИЯ! АМЕРИКАНСКИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ КЪМ КАНЦЛЕРА НА ГЕРМАНИЯ- << САЩ И НАТО ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ ВЪВ УКРАЙНА!>>КАКТО Е ИЗВЕСТНО БИВШИ РАЗУЗНАВАЧИ НЯМА.ИЗВЕСТНО Е СЪЩО И ЧЕ ТЕ СА НЕПУБЛИЧНИ ХОРА.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Терористи са западните демократи, и ние ги подкрепяме! Бъкел си нямате представа от живота в Русия. Но като ви узреят празните кратуни ще се осъзнаете! Тиквеняци фашизирани. Не си струва да си хабя думите за такива ***..
31
13
 
3
 
! Отговори
сaнкции преди 9 години
Всякa стрaнa имa прaво дa нaложи сaнкции по свое усмотрение, зa зaпaдния свят русия е *** и терорист!
30
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
русия е порно гaсудaрство, никой не ги ще, кaто прокaжени сa ***
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тия лайняри кой им дава право да налагат санкции и да съдят независима и мирна страна? Докога ще продължава произвола на тази фашистка ***? Самите те плачат за тояга , защото те са виновни за смъртта на много хора в световен мащаб! *** раздават правосъдие!!!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
38. Не !Някой от тези личности станал ли е президент ?
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До pornovkontakt . ruАман от глупости !
26
3
 
9
 
! Отговори
Браво на ... преди 9 години
... Меркел по отношение на членството на Украйна в НАТО!
25
1
 
10
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
като човек, който ви хрантути, другарко меркел, твърдо настоявам, да си уволните съветниците и да ги дадете под съд, защото те ни водят към глобална катастрофа. напишете нещо и за другаря мафиот-евреин м.драги, който свали лихвите от 008 на 005%, а наказателните лихви за банките ги направи на 02%. пълен ***, който вади парите на хората от джоба и продължава да се гаври с търпението ни. но иде видов ден!!!!
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 11Нашите псевдополитици спазват принципа "кажи на лудо да пръдне и то се ***".Един преди време се изрепчи да бие шамарчета на Русия, сега доколкото знам работи в руска банка, сигурно им чисти кенефите. Сега нашенски отворковци *** се репчат отново за санкции и какво ли не , без да ги е грижа, че това се пише на нашите ***. Откровено недолибващите Русия чехи, унгарци и др. ,дето повече им "сече пипето", саоткрито против санкциите. Очевидно е и кой подкокоросва в Украина .