Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции

"Вместо ЕС да съсипва икономики, да възроди Донбас"
404
Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции
Снимка: Reuters

С новите си санкции срещу Русия ръководството на Европейския съюз изпраща сигнал за поддръжка на "партията на войната" в Киев и Русия със сигурност ще реагира. В случай, че бъдат наложени такива санкции, заяви днес руското външно министерство, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Съобщението на ЕС за предстоящо разширяване на антируските санкции свидетелства за това, че неговото ръководство фактически изпраща след подписването на примирието в Минск сигнал за пряка подкрепа за "партията на войната" в Киев, констатира външнополитическо ведомство в Москва.

"Вместо трескаво да търси начин как по-болезнено да удари икономиките на своите страни и на Русия, по-добре е евросъюзът да се заеме с икономическото възраждане на Донбас и възстановяването на жизнеността на региона", пише в изявлението.

В него се подчертава: "Що се отнася до новия списък със санкции от страна на ЕС, то в случай че те бъдат приети,
безусловно ще последва реакция от наша страна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още по темата: РусияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия плаши гаргите. В пълна изолация тази държава е обречена. Русия дава само 2.8% от световния БВП, докато основният съперник, който си избра САЩ и Европа, контролират около 47%. Русия има близо 800 хиляди души активна армия, а с мобилизираните във военизирани структури - над 1 милион души, което я доближава до числеността на армията на Индия с население над 1 млрд. души. Съответно войнишките майки са много, а те няма безропотно да приемат ковчезите с децата си.
5
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До селянчеДа го спре ама няма понеже ще стоят гладни. Русия има нужда от Европа повече отколкото Европа от Русия.
4
3
 
41
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
САМО АТАКА И РУСИЯ МОГАТ ДА СПРАТ ФАШИСТИТЕ ОТ САЩ И ЕС И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ ЕВРЕИТЕ ОТ ПЛАНЕТАТА САТУРН И ТЕХНИЯ ВИРУС ЕБОЛА КОИТО ИЗБИВА ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ! АТАКА ПОБЕДА!
3
2
 
57
 
! Отговори
селянче преди 9 години
Путин,спирай газта. Аз съм си приготвил кюмбето. А на който не му харесва да върви при шистовив газ.
2
1
 
43
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Не върви на добре с тези санкции. Жалко, че никой от тези управляващи в Русия и ЕС/САЩ не се учи от историята, а тя има уникалната способност под една или друга форма да се повтаря когато хората не са си взели поука от нея. Много жалко.
1
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега червената пейка ще се запълни от ***. атакисти.