Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции

"Вместо ЕС да съсипва икономики, да възроди Донбас"
404
Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции
Снимка: Reuters

С новите си санкции срещу Русия ръководството на Европейския съюз изпраща сигнал за поддръжка на "партията на войната" в Киев и Русия със сигурност ще реагира. В случай, че бъдат наложени такива санкции, заяви днес руското външно министерство, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Съобщението на ЕС за предстоящо разширяване на антируските санкции свидетелства за това, че неговото ръководство фактически изпраща след подписването на примирието в Минск сигнал за пряка подкрепа за "партията на войната" в Киев, констатира външнополитическо ведомство в Москва.

"Вместо трескаво да търси начин как по-болезнено да удари икономиките на своите страни и на Русия, по-добре е евросъюзът да се заеме с икономическото възраждане на Донбас и възстановяването на жизнеността на региона", пише в изявлението.

В него се подчертава: "Що се отнася до новия списък със санкции от страна на ЕС, то в случай че те бъдат приети,
безусловно ще последва реакция от наша страна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още по темата: РусияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
До ПЕШО ШЕВРОНА: За идиотизация, гписах в предния пост. Сега ще пиша за шистовизацията като манна небесна за същите. та шистовия газ драги, не е това което ще ти даде свобода.. Ако беше така, поляците нямаше да реват за ябълките си, защото те се дупчат като засветовно заради уж това благоденствие шистовия газ, а внасят.. И нямаше Германия да внася, ако беше шистовия газ пенкилера и величието на века :))) Има и още, ама айде, за домашно ти го оставям ....
165
6
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До НаблюдателЗа съединението на руснаците - питай майките на загиналите русначета...
164
2
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До НаблюдателНагледен пример как с куп думи - нищо не си успял да кажеш...
163
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
А като каза празник Василев, честити да ти е. Само дето забравяш изводите от съединението, дето пише и на фасадата на нашето Народно събрание. В момента тече съединението на руснаците, и никакви продажни целящи разединение мекерета няма да го провалят, защото в единението е силата ... а не в разделяй и владей, както е по англосаксонски обичай ....
162
11
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До скоро се чудих, кое е по-пагубно за човешката цивилизация... - дали ислямизацията или путинизацията, но струва ми се вече имам отговор...
161
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 9 години
Ние плaщaме скъпa гaз, зaщото от времето нa филип димитров до ден днешен, сме aбсолютни фурнaджийски лопaти във външнaтa си политикa. Всички ни презирaт и подритвaт. И нa изток, и нa зaпaд.
160
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
А за Германия е по-евтино , защото имат и някакво допълнителни клаузи, за рзпределение на разходи за потдръжка и какво там беше. За Турция мога да кажа че не е 280 долара а над 300, почти като за Германия, а защо, ами защото имат добри икономически и политически връзки,особено икономически.....и както се казва постигат и си осигуряват взаимни преференциални цени.. Например руснаците нямат нужда от визи за да пътуват до Турция ...
159
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
В момента прегледах цените на газа ,в Русия за повечето републики цената е окло 100 $ , а за Москва, около 120 $.. А защо за разните страни руснаците го продават на различна цена, е това е въпрос на договорка, в която влиза понякога и други неща, политика.. За гьотверени дето днес ти се усмихват а Утре ти забиват нож в гърба, цената е наказателна , мдам..
158
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България цената е такава заради посредниците. Посредниците са добре известни и са от любимата ни Партия. Лукойл не плаща всички данъци, защото ако започне да ги плаща ще вдигне цената на бензина и дизела. Това е и причината правителствата да си мълчат.
157
1
 
10
 
! Отговори
a преди 9 години
Защо купуваме скъп газ?Ами защото от времето на Евгени Бърджиев до Добрев и Стойнев в цената на газа е калкулирана и комисионната.
156
0
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
USA? DA VI NAKAGA SEGA ILI DA IZCHAKAM 1 SED. DA RAZMISLITE ??
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВасилевПоследно проверявах цената на газа преди около 3 седмици. За САЩ беше 118$ най - ниската цена на едро. За Русия беще 120$ на дребно за битовите потребители в Москва. Някаква разлика да виждаш? Аз - да.
154
2
 
14
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
Това е така щото Меркел е проста
153
3
 
27
 
! Отговори
нееееееееее преди 9 години
Не може от сутрин до вечер да лаеш срещу Русия и да искаш евтина газ,не може да продаваш оръжие на Грузия и Украйна и да искаш евтин петрол,не става уважаеми!!!
152
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
248. Русия и Китай няма да се срутят !България се е срутила и въпреки това ,още креташ ! По зле неможе да се случи на никой , който обсъждате тук .
151
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Василев , казах ти да ходиш там, за да сключиш изгоден договор за България !Но нещо българите-боковисти се върнаха с празни ръце , щото и онези не си поплюват ! И те искат да си направят тук няколко джамий, както и Турция !
150
28
 
6
 
! Отговори
Прутин преди 9 години
Русия ще се самопогребе до 5-6г. ако продължава да се срива с тия темпове налагани от убиеца на руския народ Путин
149
0
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
DO USA? AZ OBQVQVAM ZA ZAKONNO ANEKSIRANETO NA KRIM TO E ZAKONNO I SAOBRAZENO S GELANIETO NA GRAGDANITE( USA, VIE BUKVALNO PODARIXTE INDUSTRIALNATA CHAST NA SARBITE NA ALBANCITE, KOETO BESHE AKT NA TERORIZAM,)???? OBQVQVAM ZA ZAKONNA NEZAVISIMOSTTA NA 2 TE OBLASTI DONECK I LUGANS , NEZAVISIMI OT UKRAINA !AKO VI E DOSTATACHNA MOQTA DUMA, SPRETE S VOINITE AKO NE SHTE QDETE DARVOTO ! PRIZOVAVAM EC I USA ZA NEZABAVNO PREKRATQVANE NA INTRIGITE !!!
148
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SUPATA!84% ot Rusnacite do predi mesec podkrepqha pravitelstvoto na Putin! Vchera prochetoh v Dnes. bg che podkrepata e spadnala, po malko pod 47%! Kvo staa NFSB i Ataka? Ste prodaljavate li izkustveno da si pravite intervencii po krai ruskata politika?
147
1
 
14
 
! Отговори
нали преди 9 години
До ВасилевА защо плащаме най скъпата газ и бензин,кой е сключил тези договори,кой?Русия си търси печалба както всеки търговец,и не е виновна че имаме покупни политици,с големи усти който лаят срещу Русия.