Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции

"Вместо ЕС да съсипва икономики, да възроди Донбас"
404
Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции
Снимка: Reuters

С новите си санкции срещу Русия ръководството на Европейския съюз изпраща сигнал за поддръжка на "партията на войната" в Киев и Русия със сигурност ще реагира. В случай, че бъдат наложени такива санкции, заяви днес руското външно министерство, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Съобщението на ЕС за предстоящо разширяване на антируските санкции свидетелства за това, че неговото ръководство фактически изпраща след подписването на примирието в Минск сигнал за пряка подкрепа за "партията на войната" в Киев, констатира външнополитическо ведомство в Москва.

"Вместо трескаво да търси начин как по-болезнено да удари икономиките на своите страни и на Русия, по-добре е евросъюзът да се заеме с икономическото възраждане на Донбас и възстановяването на жизнеността на региона", пише в изявлението.

В него се подчертава: "Що се отнася до новия списък със санкции от страна на ЕС, то в случай че те бъдат приети,
безусловно ще последва реакция от наша страна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още по темата: РусияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
5
 
! Отговори
до 312 преди 9 години
Слушай сега парче такова: руснаците имат техника за която не само сащ, но и много други страни могат само да сънуват. Да ти дам някой пример от военните технологии: да си чувал за Топлата или Искандера? Нямат аналог. Да не говорим, че всички освен Русия се държат точно като *** ***. Защо ли? Един *** например никога няма да посегне, все се събират на тумби. Същото е сега и с ЕСто и уса. Нескопосана пасмина, Лавров им го каза: вместо да събарят икономики, да помислят как да оправят..
205
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
312. Отиваме в САЩ и какво виждаме ?А ние живеем в САЩ и гледаме на етикетите : всичко е произведено в Китай . По едно вземе хората искаха да направят бойкот , но няма друго !Караме Японски коли , Германски ( американските да за изтласкани от конкуренцията , но държавната политика е да се запази този отрасъл, производство на коли ( налива милиарди държавни пари) в символа на цъфтящата Америка през 70те.Във военната индустрия правят кораби и самолети , както много други .
204
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв суровинен селскостопански придатък??? Нито суровини имаш, нито селско стопанство. Мизерната икономика, дето я има България, е толкова засмукана, че няма повече накъде.
203
2
 
10
 
! Отговори
България преди 9 години
218. Като знаеш толкова за Русия ,А за България , това което е готвил Хитлер - го направиха сега , - суровинен селско-стопански придатък на запада . Унищожиха даже хранително-вкусовата промишленост ( чрез продажните български правителства за 25 г.) нямаме един завършен цикъл вече ,от производство на суровината до промишления продукт ). Промишлеността се иззе от нас!Даже Чехия успя да вземе някои !Плевнелиев си говори само за инвеститори ?Докато другите правят държавен капитализъм ( в БГ д
202
4
 
9
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Независимо от икономическото си и политическо състояние Русия е предпочитана от добрите и бяли хора, а Запада е мечта за лошите и цветни. Ако огромното болшинство не бяха лоши и цветни, Русия нямаше да бъде натикана на дъното. Има признаци за задаваща се рокада - на запад и особено в САЩ набира сили това дето устроиха на Русия '17г. Като говорите за руската мизерия имайте предвид че я устроват тези дето движат и нашия геноцид.
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До никне е ли по-добре през Аляска
200
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе научете се ,че ГАЗ е в МЪЖКИ РОД. Писна ми да чета газта, газта, газта... Дразнещо е просто. Също като онова работимЕ, учимЕ,..МЕееееее )) Беее
199
8
 
6
 
! Отговори
дядовия ти преди 9 години
До Дядя Колядядя руснаците не знам какво са открили. ама ще е добре да открият че са с голи ***. че нямат пътища, че нищо не прозвеждат освен изкопаеми. и всъщност са сбъднали мечтата на Хитлер да са суровинен придатък.
198
7
 
10
 
! Отговори
Дядя Коля преди 9 години
До 312 Първо ми кажи какво са открили американците и тогава говори за Руснаците. Кажи ми колко години можеш да караш Москвича и колко прословутия им Форд, направен от поцинкована ламарина за олуци. Дечко, много си недорасъл, за да даваш такова мнение. Много добре ли ти плащат за подобно абсолютно лайшко мнение.
197
1
 
14
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До ВЕЛИКА РУСИЯдо 312 Отиваме в САЩ и какво виждаме-с изключение на колите(половината японски),всичко друго 80% китайско,отиваме в Русия-80% китайско,отиваме в България-80%китайско+турско.Голяма разлика брей!
196
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хамериканците нямат история и за това не са свикнали да я четата. Иначе щяха да знаят защо не трябва да се задяват с Русия...
195
1
 
10
 
! Отговори
do 312 преди 9 години
А *** произвежда ли нещо велико или ходи просто на работа?
194
1
 
19
 
! Отговори
Крим преди 9 години
До Спонги 292"В България ще започне добив на газ от въглища". Вълнуваш ли се за това? ..Искате да отровят земята си и хората?
193
39
 
10
 
! Отговори
ВЕЛИКА РУСИЯ преди 9 години
Отиваме в САЩ и виждаме какво- хората карат американски коли, летят на американски самолети,ползват американски компютри, телефони , както и американски операционни системи. Отиваме в Русия и виждаме какво - същото.....пак американски лаптопи, операционни системи, телефони. коли ,самолети и др. Някой да е чул марка руски компютри, А марка руски телефони. Коли сме чули- ЛАДА. и т.н. Така че БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА РУСИЯ да си седне на *** понеже освен един петрол там друго няма . ПРИВЕТ
192
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиНай големия, съвременен и най - успешния проект, където е използвана технологията е в Австралия. Можеш да провериш, че в момента държавата съди компаниите, осъществяващи приекта за тежки екологични щети. Имай впредвид, че в Австралия има огромни ненаселени територии, в които се осъществява проекта. А в България къде ще намериш такива? Аз лично не знам.
191
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоест инжектират ензимите във въглищния слой и палят слоя. Под земята никога няма да имаш кислородно изгаряне, каквито и катализатори и ензими да използваш. Ако беше така, както казваш, ние просто щяхме да пием течни катализатори и ензими, вместо да дишаме. В крайна сметла газа се получава благодарение на безкислородното горене, което произвежда и бензена. Тоест, няма отърване от това. А с ензимите какво смяташ да правиш? Какво ще разграждаш с тях? Какви са остатъчите продукти от разпада?
190
4
 
38
 
! Отговори
Крим преди 9 години
Ако Русия наистина не означава нищо за света, защо целият свят 24/7 говори за нея? Русия ще защитава своите интереси и сигурност на всяка цена. На ВСЯКА цена, това е ясно? Така че е много опасно да шегуват с Русия!
189
4
 
17
 
! Отговори
ник преди 9 години
За 20 дена когато мързеливите и крадливи фашаги украинци ни спряха газа загуби за България около 400 000 000! Така ,че ние трябва да се захранваме с газ от тръба която минава през много транзитни държави! Ако може през Сомалия Етиопия,Либия Турция Гърция,та да сме независими
188
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Конкуренция на руския газ в България няма. 10 години никой не се съгласи да финансира изграждането на интерконектори. Зашо? Ами защото по тях ще идва само скъп газ и те просто няма да се използват. Който ги изгради ще се набута. Предлагал съм много пъти и пак предлагам:ако някой случайно открие по - евтин газ за България, нека се обади. Аз ще намеря финансиране. Ще спечелим всички. И България, и този евентуален някой, и аз.
187
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиЯ вземи провери какви са технологиите за добив на газ от въглища. Техологията за добив на шистов газ е като екологично прочивстване в сравнение с тези технологии. Дано живееш в региона на добива, тоевст Добруджа. Дано се храниш от земеделието на Добруджа. Желая ти и ползотворно усвояване на бензена, отделящ се по време на процеса. За всички които не знаят бензена е най канцерогенния химикал познат на медицината.