Британски министър подаде оставка заради скандал с порноснимки

Брукс Нюмарк пратил фотосите на журналистка
28 сеп 2014 10:43,
7
Британски министър подаде оставка заради скандал с порноснимки
Снимка: brooksnewmark.com

Британски министър подаде оставка заради снимки с експлицитно сексуално съдържание, които изпратил на журналистка, предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

Брукс Нюмарк, консерватор и министър към правителствената канцелария, отговарящ за гражданското общество, обяви, че подава оставка, след като научил, че днес във в. "Сънди мирър" излиза статия, посветена на скандалните снимки.

Изданието съобщава, че Нюмарк, който е на 56 години, разменял порнографски снимки с журналистка, представила се за негова политическа симпатизантка.

Министърът, който има пет деца и водеше кампания за увеличаване на броя и на ролята на жените в политиката, дори поканил журналистката на среща по време на конференция, организирана от британските консерватори днес.

Оставката на Нюмарк е втори удар за няколко часа за британските консерватори, след като консервативен депутат се присъедини към Партията за независимост на Обединеното кралство на Найджъл Фараж. Дейвид Камерън е приел оставката на Нюмарк и скоро ще определи негов заместник, обяви канцеларията на британския премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човекът искал просто да олаби стреса, като бодне нещо чуждо, вие го описвате чудовище. Всички критикуващи тайно жулят тоягите по сочната съседка по бюро, но на малцина ни стиска и ни се получава да забием копието накрая, при това без да разбере семейството и половин София...
3
4
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
hm, koga 6te stane tova v BG ?
2
2
 
15
 
! Отговори
Нормален преди 9 години
Е пак в Великобритания,въпреки че са доста по-*** от обикновенния българин имат някакъв морал в управлението и в управляващите.В тази връзка искам да попитам какво стана с онова дело дето се развъртя в един голям Български град-мисля че беше Пловдив-във които срещу представители на властта и кметството имаше акция на НСБОП за проверка дали не внасят наркотици и въпросните важни личности бяха хванати в хотел да се забавляват сексуално с 12-13 годишни деца и трябваше да бъдят съдени за педофилия.
1
5
 
9
 
! Отговори
хак да му е преди 9 години
Голям *** тоз министър. Изпраща порно по интернет? Наистина трябва да си голям *** за да си помислиш, че ще останеш анонимен.